tak za prví čechy už žádnou škodovku nemaj a za druhý jestli maj jezdit v německý oktávce nebo fordu tak dám přednost radši tomu fordu stejně ty daně potáhnou do rajchu.Zdrahy píše:Nevím ale oktavky by pro ne byli kultovnejsi, alespon z meho pohledu. Proste CR "ma" automobilku skoda a nasi fizly jezdi ve fordech. Proc, nereknu ty jejich transportery, ve slovenskych dvanacettrojkach asi jezdit nebudou, ale co se tyce volby mezi skoda a ford tak to se mi nelibi. Pripada mi to, ze si zase nekdo namastil kapse !! No alespon uz i na nasich dalnicich budou vetsi akce tak jako napr. v nemecku a tak svestky budou resit situaci jinak nez vysilackou .... I kdyz i pred fordama meli jakesi passaty atd...
Mondea ST220 pro Policii CR
Opět přidám příhodu o řidičském umění některých z našich policistů.kamarád měl škodu 120,nasedli jsme v a jeli jsme brázdit město nočními ulicemi.najednou za náma benga.Kámoš se jen usmál a řekl,tak vyzkoušíme,jak uměj řídit(měli klasickou feldu).Vyrazili jsme směrem do sídliště kde se to klikatými uličkami jen hemží.do zatáčky jsme nebrzdili a jeli jsme pořád 50km/hod.asi po 10 minutách se policajti skoro ztratili z dohledu.tak jsme počkali až nás dojedou.Všechno jsme měli v pořádku,rychlost jsme taky nepřekročili,takže nás museli pustit,ikdyž se jim to moc nelíbilo!! 

Nekupujte si auto! Kupte si BMW !
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
No, Ford dal na takhle nadupaný auta vynikající cenu a škodovka se už v mnoha výběrových řízeních chovala poněkud arogantně a díky tomu už několikrát nedostala slušnou zakázku.Zdrahy píše:Nevím ale oktavky by pro ne byli kultovnejsi, alespon z meho pohledu. Proste CR "ma" automobilku skoda a nasi fizly jezdi ve fordech. Proc, nereknu ty jejich transportery, ve slovenskych dvanacettrojkach asi jezdit nebudou, ale co se tyce volby mezi skoda a ford tak to se mi nelibi. Pripada mi to, ze si zase nekdo namastil kapse !! No alespon uz i na nasich dalnicich budou vetsi akce tak jako napr. v nemecku a tak svestky budou resit situaci jinak nez vysilackou .... I kdyz i pred fordama meli jakesi passaty atd...
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, dobrej žblebt, tak nám ale taky férově řekni jakéhože stroje se s tím nemohli udržet, doufám že z tebe nevyleze 320iGeRoX píše:kamosi testovali jedno policejny st-ko a nic moc...drzel se tak nejak do 230 a pak uz nic...za min nez minutu byli jim z dohledu...a kupodivu to asi ani nikam nehlasili....

Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Wow, myslel jsem si toGeRoX píše:ne byla to supra...vyslvovene je vyprovokovali (zaslapli to pred nima pak podradili a vikendackou jizdou jim ujeli)...a nic z toho nebylo a pri tom videli i znacku auta...no a nedostal vubec nic...

Ja mam par kamosu co delaj na Havelaku ve stanku a ti se s corkarema vubec nemazlej - videj cikana nebo cikanku jak hrabou nekomu v penezence - vyleze ze stanku - natahne jim takovou, ze odlitnou na zem a je na chvili klid. Uz sem to parkrat videl ... je to peknej pohled.Ace píše:GeRoX píše:o lajf jde v metru u zkurvenych kapsaru...![]()
![]()
![]()
btw. zrovna nedavno jsem je videl dvakrat, jak natlacej turisty na dvere a bez skrupuli jim corujou fotaky, kamery apod. A benga na to musej akorat koukat
jenomze v metru to jsou bily a mluvi v pohode cesky...to uz je trochu moc...Uli_d píše:Ja mam par kamosu co delaj na Havelaku ve stanku a ti se s corkarema vubec nemazlej - videj cikana nebo cikanku jak hrabou nekomu v penezence - vyleze ze stanku - natahne jim takovou, ze odlitnou na zem a je na chvili klid. Uz sem to parkrat videl ... je to peknej pohled.Ace píše:GeRoX píše:o lajf jde v metru u zkurvenych kapsaru...![]()
![]()
![]()
btw. zrovna nedavno jsem je videl dvakrat, jak natlacej turisty na dvere a bez skrupuli jim corujou fotaky, kamery apod. A benga na to musej akorat koukat

ja jel s mou etou 230 a bylo to v pohode...alespon z meho pohledu ... co na to rekl ridic feldy co tam valil 70 to nevim...Iwan píše:Tak to je hukotAce píše:No fujtajxl, to je uz vazne hnusny, tady jde o lajfGeRoX píše:spravne...283 km/h![]()
já tam jel s 323i nějakejch 215 a docela hukot....ale líbilo se mi to