uplně mimo:Zhroucení dvojčat v NewYorku velmi zajímavá fakta
Ja se treba pozastavuju uz nad tim, jak presne se ty letadla trefily do tech vezi... Muj deda byl pilot a stejne jako nekolik jinych lidi (vesmes byvalych pilotu), co jsem se ptal, potvrzuje, ze takhle "pekne" se trefit s Boeingem by nebylo jen tak i pro zkusenyho pilota. A ovladani Cessny (ci jineho podobneho maleho letadla) na ktere meli dotycni teroriste trenovat, se rozhodne neda srovnat s Boeingem, at uz mluvime o slozitosti pilotovani nebo cestovni rychlosti...
Krom toho, nejak se mi zda, ze se s tim v Americe nejak rychle srovnali, nemyslite? Pravda, neziju tam a soudim jen podle toho, co je ci neni v mediich. Ale prijde mi, ze jakmile v mediich ukazali nejakyho vousatyho araba oblecenyho v prosteradle (kterej uz sam o sobe vypada pro americana jako padouch) a oznacili ho za toho zlyho, tak se veskera pozornost soustredila jen na to, jak mu tam posilaji z vysky bomby... Zda se mi, ze ta odvetna akce, ktera prisla tak rychle, jaksi v mediich prekryla to samotne 11. zari a potom uz se k tomu nikdo (oficialne) nevracel a slo to cele nejak do ztracena...
A media k tomu prispivaji, preci jen, po Afghanistanu prisel jeste Irak a media byly najednou tak plny toho soucasnyho deni, ze proc by se vracely k te "stare" udalosti...? Tech nekolik lidi, co se o 11. zari porad zajimaji, je najednou hrozna mensina...
Krom toho, nejak se mi zda, ze se s tim v Americe nejak rychle srovnali, nemyslite? Pravda, neziju tam a soudim jen podle toho, co je ci neni v mediich. Ale prijde mi, ze jakmile v mediich ukazali nejakyho vousatyho araba oblecenyho v prosteradle (kterej uz sam o sobe vypada pro americana jako padouch) a oznacili ho za toho zlyho, tak se veskera pozornost soustredila jen na to, jak mu tam posilaji z vysky bomby... Zda se mi, ze ta odvetna akce, ktera prisla tak rychle, jaksi v mediich prekryla to samotne 11. zari a potom uz se k tomu nikdo (oficialne) nevracel a slo to cele nejak do ztracena...
A media k tomu prispivaji, preci jen, po Afghanistanu prisel jeste Irak a media byly najednou tak plny toho soucasnyho deni, ze proc by se vracely k te "stare" udalosti...? Tech nekolik lidi, co se o 11. zari porad zajimaji, je najednou hrozna mensina...
E30 318i ==> E28 shark power
jak rikam celi je to jeden velkej podfuck na kterym vydelali Usamovci a Bushovci...
amici sou dost tupej narod na to aby je presvedcilo to ze to spachali fousati jarabaci zabaleny v prosteradle este kdyz jim to rika jejich "americkej prezident". je to muj nazor na vec a myslim si ze neni ani moc mylnej. Hrozny divadlo a nejhorsi na tom je ze tydle vrazi za to nikdy pikat nebudou jenom si budou valet sunky a zapalovat si stodolarovkama doutniky z penez ktery utrzili za tendle protiteroristickej kombat...
Docela by me zajimalo jak moc od ty doby stoupli akcie jejich zbrojovky

Docela by me zajimalo jak moc od ty doby stoupli akcie jejich zbrojovky
- hajcman
- Kontaktovat uživatele:
WTC
Svého času jsem se o to dost zajímal a pokud si odmyslíte všechny inormace o tom kdo to udělal, jak a další omáčku okolo a vemete jen videa fotky a oficiální zprávy pentagonu a bileho domu tak vám to musí smrdět. To že se ve výšce několika kilometrů volat nedá, respektive nedalo, protože před nedávnem (2004) přišla nějaká letecká společnost se zařízením, které to umožnuje, navíc pokud jste poslouchali nahrávky hovoru, tak to znělo jak z CD přehrávače a ne GSM sítě. Ale bohatě stačí jakým způsobem spadly ty baráky a jak vypadal pentagon. To nebyl pád mrakodrapu po nárazu letadla, ale řízená demolice. To že prý se velká část letadla po nárazu do pentagonu žárem vypařila je divné, když okolo zůstalo plno hořlavých věcí...dřevo, papír, navíc jsou v motoru titanové části, které se neroztaví ani při pádu z kosmu viz Columbia. Já tvrdím, že jsme se dozvěděli jen to co jsme se měli dozvědět a pravda je někde jinde...
Naposledy upravil(a) hajcman dne 03. 04. 2007 11:02, celkem upraveno 1 x.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
No, trochu je dobrý se podívat i u nás, jaké tu máme borce, třeba z Plzně.Blumen_071 píše:....
opakovani matka moudrosti
http://technet.idnes.cz/naraz-letadla-m ... chnika_pka
Chlapec je šikovnej, už je ředitel...
http://www.asb-portal.cz/2008/11/19/asb ... asoby.html
Dělal hodně do tý osvěty a tak..
http://czech.prague.usembassy.gov/071004_boudnik.html
Další rozhovor:
http://www.bbc.co.uk/czech/interview/02 ... dnik.shtml
Někde má i blog, kde hezky "odpovídal", proč spadla WTC7 za 6,5 vteřiny....

Par let jsem mel moznost v zemi "zaslibene" zit (coz asi vic lidi) a nikdo mne nemusi presvedcovat, ze to byla naplanovana akce jejich administrativy (nebo jine ofi mocenske slozky).
Jen jsem zvedav jestli se nekomu nekdy podari to vynest na svetlo...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- Dušan M10B18
ne, protoze ho nechaji zastrelitVasa píše:Par let jsem mel moznost v zemi "zaslibene" zit (coz asi vic lidi) a nikdo mne nemusi presvedcovat, ze to byla naplanovana akce jejich administrativy (nebo jine ofi mocenske slozky).

mozna tak az budou ti odpovedni po smrti, tak potom treba ano...

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco