Proč mě nikdo nemá rááád ?
ted jsem si vsiml ze si chtel abych tam byl dnes.ja sem ani nemohl byl jsem s Magdou nevidel jsem ji od nedele a radsi dam prednost ji nez nekomu jinymu.vis ja klidne prijedu ale co z toho budu mit.a jestli mi chces dat do huby?prosim posluz si me je to jedno vlastne kdyz to udelas tak v tu chvili ten kdo nedokaze udrzet nervy na uzde budes ty 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

konecne neco co se mi od tebe libi.ja taky verim ze nejsi spatnej clovek.ja se budu snazit nevybuchovat.priznavam ze je to zbytecny ale proste me vzdycky jde jen o tu pritelkyni kdyz se mi do ni nekdo navazi tak to opravdu nemam rad.olda barta píše:Vláďo, chce to jen trochu ovládat své emoce..
já vím, je tady hodně rejpalů, mezi které patřím i já, ale ono to prostě k diskuzi patří a každý tvůj výbuch ostatní jen nastartuje...určitě se v běžném životě chováš jinak a ne všechny ihned častuješ snůškou nadávek a vyhrožováním baseballovou palicí, že jo...
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

nic neberte to spatne ja jsem unavenej a pujdu si lehnout.piste klidne svoje nazory dal jen se prosim neopirejte o moji pritelkyni
zapomente prosim na ni a nechte mi s ni pokoj ja jsem s ni rad a miluju ji a rozhodne se za to nestydim

Naposledy upravil(a) vlada320 dne 01. 03. 2007 21:57, celkem upraveno 1 x.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
neni mi jasny jak souvisi Majda s objemem oleje suchyho motoru. Ty ses proste samostartovaci tobe staci ukazat palec a chytnes na brnkvlada320 píše:konecne neco co se mi od tebe libi.ja taky verim ze nejsi spatnej clovek.ja se budu snazit nevybuchovat.priznavam ze je to zbytecny ale proste me vzdycky jde jen o tu pritelkyni kdyz se mi do ni nekdo navazi tak to opravdu nemam rad.olda barta píše:Vláďo, chce to jen trochu ovládat své emoce..
já vím, je tady hodně rejpalů, mezi které patřím i já, ale ono to prostě k diskuzi patří a každý tvůj výbuch ostatní jen nastartuje...určitě se v běžném životě chováš jinak a ne všechny ihned častuješ snůškou nadávek a vyhrožováním baseballovou palicí, že jo...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
souvisi to asi tak ze me jen nastvalo to ze me se vsichni smejou ze se ptam na svuj difer kterej resim protoze chci mit v aute klid a nechci aby hucel.ale pardon ono asi kazdej kdo ma e30 tak ji ma krasne tichou a jedinej komu huci difer sem ja.jen jsem to chtel dat do poradku.kvuli tomu ze me zase udelate vola a kdyz sem videl jak se Maranelo pta na ten olej tak to me proste nastvalo ze me jebete za takovou vec a on se pak pta na tohle.jezis Maranelo tak snad leju olej tak dlouho dokud ho tam neni dost.a nejakej argument s guferama nebo co si tam psal je fakt pitomost.pokud ten olej nevytejka zespod pod auto tak je asi vse v poradku ne a kdyz si mel motor kompletne rozdelanej a vycistenej tak se to da i cekat ze je proste vevnitr dost suchejMax-Max píše:neni mi jasny jak souvisi Majda s objemem oleje suchyho motoru. Ty ses proste samostartovaci tobe staci ukazat palec a chytnes na brnkvlada320 píše:konecne neco co se mi od tebe libi.ja taky verim ze nejsi spatnej clovek.ja se budu snazit nevybuchovat.priznavam ze je to zbytecny ale proste me vzdycky jde jen o tu pritelkyni kdyz se mi do ni nekdo navazi tak to opravdu nemam rad.olda barta píše:Vláďo, chce to jen trochu ovládat své emoce..

Dobre, taky neco napisu, neberte to jako to, ze se nekoho zastavam, ale jako muj nazor. Je docela zajimavy, ze ja Vladu znam o dost lip nez urcite 90% fora a presto jsem s nim nikdy ani v nejmensim nemel nikdy zadny konflikt a prijde mi jako naprosto v pohode clovek. Do takovych diskuzi se nepripojuju, ale obcas docela koukam co sem kdo dokaze napsat, mam pocit, ze to tady zacalo par lidi, a spousta dalsich se jen bez premysleni pripoji a prudi taky. Jo, kazdy obcas muze napsat nejakou kravinu, jsme lidi ne? Jenze nekdo se tu toho prilis chytil a uz mam pocit, ze ani tak nejde o to, co tu Vlada napise, ale o to, ze to pise proste prave on.
BMW 323i E36
chodim na vic for ruznych zamereni a vicemene jsou dva zakladni problemy
1. je clovek co se na foru chova jak buh umi poradit a muzes si s nim pokecat o cemkoliv treba na icq ... pohoda. Ale treba na srazu to muze byt uplne jine a naraz je to clovek co stoji v koute a "boji se"
2 je clovek co je v realu pohodar "bavic" proste vyjde s kazdym ... Ale na forech ma treba problem v komunikaci a duvod je taky v tom ze je tady nekolik spis kecalu a rypalu kteri sedi za monitorem a jejich cilem je vzbudit rozruch ale srazu se treba vubec neucastni ani nemaji treba auto ... jen se proste bavi, pres hubu jim nikdo na netu neda ze jo ...
chce to proste klid a nezabyvat se tim, nekdo mi muze tady napsat ze jsem machr nebo p..a a je to jeho vec = tak i tak je mi to volne, jou to jen pismena
1. je clovek co se na foru chova jak buh umi poradit a muzes si s nim pokecat o cemkoliv treba na icq ... pohoda. Ale treba na srazu to muze byt uplne jine a naraz je to clovek co stoji v koute a "boji se"
2 je clovek co je v realu pohodar "bavic" proste vyjde s kazdym ... Ale na forech ma treba problem v komunikaci a duvod je taky v tom ze je tady nekolik spis kecalu a rypalu kteri sedi za monitorem a jejich cilem je vzbudit rozruch ale srazu se treba vubec neucastni ani nemaji treba auto ... jen se proste bavi, pres hubu jim nikdo na netu neda ze jo ...
chce to proste klid a nezabyvat se tim, nekdo mi muze tady napsat ze jsem machr nebo p..a a je to jeho vec = tak i tak je mi to volne, jou to jen pismena

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Taky bych chtěl, aby mně tak chytala pětka...Max-Max píše: Ty ses proste samostartovaci tobe staci ukazat palec a chytnes na brnk

Ale k věci - Vlado, Já jsem si o Tobě když jsem tady začínal nemyslel nic špatného, ale jak jsi se tady prezentuješ, tak jsem si o Tobě udělal obrázek. Jenom mně zajímá, kde se stala chyba, když Já jsem tady i na Hotentotu zapadl celkem bez problémů a to jsem zhruba stejně starý jako Ty (takže věkem to nebude) ale Ty musíš neustále vyčnívat z řady. Doufám v to, že jsi ve skutečnosti člověk v pohodě a možná by sme si aj měli co říct ale tady na foru nebo vůbec na netu na mně působíš jako schyzofrenik. Chvilku jsi v pohodě, někdy mně je tě aj docela líto že sis toto všechno protrpěl ale najednou šup a je z Tebe úplně jiný člověk, kterého bych nejradši zajel bagrem a zakopal 10 metrů do země.

Snad se někdy na nějakém sraze potkáme, podáme si ruky a pudem na pivo.

To paveld: Ano, to máš i částečně pravdu, ale čím si toto vysloužil? Nejspíš tím svým chováním tady. Já taky napíšu plno kravin, ale nejsem zde taková výstřední postava.

No smoke, no fun...

Klidně si mysli, mně je to putnapaveld píše:Proc jen castecne? Vim, ze napises plno kravin, taky si o tobe myslim svoje.Míšánek píše:To paveld: Ano, to máš i částečně pravdu, ale čím si toto vysloužil? Nejspíš tím svým chováním tady. Já taky napíšu plno kravin, ale nejsem zde taková výstřední postava.

No smoke, no fun...

Je to proste tim ze se tady Vlada spatne zapsal! Uz par lidi dost urazil a ikdyz se pak nasledne omluvil (tak dopadla kazda diskuze o nem) tak uz proste spoustu lidi nasral. A kdyz napise nejakou kravinu, tak se do nej ti lidi pusti... Do ostatnich ne, protoze proste nevicnivaji z rady, napisou ze je to kravina. Ale vlada proste se uvedl spatne a pro vetsinu lidi proste zustane zapsanej jako "blb" Jediny reseni je opravdu prijet na nejaky sraz. Vlado ikdyz je tady na tebe spusta lidi nasranejch tak ti urcite do tlamy nikdo neda, mas jen moznost se ukazat v pravem svetle(pokud nejake je) a zlepsit nazor nekolika lidi na tebe...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já po delší době pročítání Vláďových příspěvků musím zvěřejnit svůj názor.
Můj názor je, že jsi, Vláďo, paranoidní a lehce psychicky labilní.
Jsi jedinej, kdo se na fóru takhle chová, na srazy nepřijedeš, protože se radši budeš muchlovat s Majdou, o který tady píšeš NONSTOP a pak se divíš, když si o ni někdo otře hubu.
Jinak já jsem tady na fóru poznal hodně kamarádů a jsem hrozně rád, že jsem se sem vlastně dostal, ale lidi jako Ty, který nadávaj do zmrdů, nezlob se na mě, ale to bych Ti normálně nafackoval a pak Tě hodil do studený vody, abyses trošku uklidnil.
Mysleli jsme si, že je to věkem, ale zakopanej pes je někde jinde.
Můj názor je, že jsi, Vláďo, paranoidní a lehce psychicky labilní.
Jsi jedinej, kdo se na fóru takhle chová, na srazy nepřijedeš, protože se radši budeš muchlovat s Majdou, o který tady píšeš NONSTOP a pak se divíš, když si o ni někdo otře hubu.
Jinak já jsem tady na fóru poznal hodně kamarádů a jsem hrozně rád, že jsem se sem vlastně dostal, ale lidi jako Ty, který nadávaj do zmrdů, nezlob se na mě, ale to bych Ti normálně nafackoval a pak Tě hodil do studený vody, abyses trošku uklidnil.
Mysleli jsme si, že je to věkem, ale zakopanej pes je někde jinde.
- Lospiratos
bmw m3 : ten podpis
.....
Jinak taky k tomu neco napisu ... Vladu znam osobne je v cajku.... to chovani se k lidem tady na foru radsi nebudu komentovat to je zhovadilost ....Ale dan ma zase pravdu ze to je oboustrany je to uz proste zajeta rutina no a tezko se z toho ted vylizat .. tady ty plky nic neresej ..vlado proste :
1.zacni se ovladat u ty klavesnice...
2.seber svuj povoz a doraz na nejakej sraz..

Jinak taky k tomu neco napisu ... Vladu znam osobne je v cajku.... to chovani se k lidem tady na foru radsi nebudu komentovat to je zhovadilost ....Ale dan ma zase pravdu ze to je oboustrany je to uz proste zajeta rutina no a tezko se z toho ted vylizat .. tady ty plky nic neresej ..vlado proste :
1.zacni se ovladat u ty klavesnice...
2.seber svuj povoz a doraz na nejakej sraz..

Jo, to samozřejmě může, každej občas napíše kravinu... ale jen Vlada jí napíše skoro v každym svym příspěvkupaveld píše:Jo, kazdy obcas muze napsat nejakou kravinu, jsme lidi ne?

A co se týče tohodle Uz par lidi dost urazil a ikdyz se pak nasledne omluvil (tak dopadla kazda diskuze o nem) tak tomu se taky jen směju, nějak jsem nepostřeh že by se Vládík někdy někomu za něco omluvil..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
to Albert: To ze si to nepostrehl, neznamena ze to tak nebylo
Rozhodne se ho nechci zastavat, to urcite ne, zrovna kladne na me nezapusobil ale tohle udelal nekolikrat. Spis ale jsem to myslel tak ze se omluvi vsem (co si rychle vzpomenu treba maxovi se omlouval) ale za par tydnu zas vidim ze se s nekym hada, nadaj si a pak se zas omlouva a ze konci...

alberte omlouval jsem se a ne jednou.na toho Maxe si pamatuju.nechci aby ste si mysleli ze tu omluvu neberu a hlavne nemyslim vazne.ted se omlouvat uz nebudu asi to nema ani cenu a uz vubec by to nikdo nebral vazne.jsem jenom clovek a mam rozum coz si asi vetsina o me nemysli ale ovladat se dokazu.vim ze to asi uz ani nepujde si napravit reputaci nebo jak se tomu vlastne rika,byl bych rad ale uz to asi nepujde a kdyz jo tak velice tezko.a zajet na sraz?ja nevim no na jednu stranu bych moc rad chtel ale nadruhou stranu se bojim toho aby me vsichni nezavrhli jeste pred tim nez by me vubec poznali a pak sem nejel domu akorat tak zklamanej.ja si moc dobre pamatuju ze jsem sliboval Miscebmw ze prijedu an sraz neboj ja si to pamatuju porad ale to je takovy ze vzdycky do toho bud neco prijde nebo nemam na benzin a nebo je hnusny pocasi a nikam se mi nechce.jednou urcite dorazim nic neslibuju ale chci se nekam podivat a jestli se neceho bojim?jediny ceho se bojim jak se ke me budete chovat jestli me budete chtit poznat a nebo nademnlou akorat ohrnete nos a tahni si dal ubozaku.ted bych chtel napsat ze bych tuhle debatu asi uzavrel ale je mi jasny ze to asi bude pokracovat dal.a s tema srazama je to pro me opravdu tezky to mi verte jde o ten cas hlavne.penize se sezenou nekde vzdycky kdyz clovek opravdu chce a potrebuje.zeptejte se treba jenom Lospirata jak se uz asi pul roku domlouvame ze se nekde sejdem pokecat a pokazde do toho nekomu z nas neco vlitne a ani jeden z nas za to nemuze 

No vidiš že to jde, to cos teď napsal zní i celkem rozumně a normálně, v tomhle tónu a duchu kdybys psal pořád, tak by tu zaprvý nemusely bejt podobný thready a za druhý by ses nemusel bát přijet na sraz.. ale to že se bojíš přijet za to si můžeš sám, když tu na potkání každýmu řikáš jak ho na sraze zmastíš bejzbolkou tak se nediv že proti tobě lidi maj předsudky ještě dřív než tě poznaj naživo (upřímně a na férovku řikám, že já k nim taky patřim).. a to s jakejma pocitama a dojmama budeš odjíždět ze srazu (pokud na nějakej dorazíš) je jen na tobě, protože jaký si to uděláš takový to máš.. když se budeš chovat normálně a budeš schopnej normálně komunikovat a bavit se, tak určo na srazu potkáš dost fajn lidí, pokecáš, něco se dozvíš, zasmějete se.. no prostě srazová klasika.. ale když budeš stát kdesyk bokem, tvářit se buď jako namachrovanej borec nebo jako ublíženej chudák, tak se pak nebudeš moct divit když se s tebou nebude nikdo bavit... prostě všechno je JEN O TVYM CHOVÁNÍ a o ničem jinym, takže ze nad sebou zamysli jestli je normální bejt členem bmw klubu a zároveň mít obavy přijet na bmw sraz.. toť vše 

e28 525i, e83 X3
Taky neco prispeji jak to vidim ja.
Problem nebude ve veku,problem podle me jen honba za prispevky a zvyditelnit se (to je fenomen kazdeho fora) Je to snaha se co nevic projevit a nahonit co nejvice prispevku (zde vypliva nedostatecna sebekontrola toho co zde napise) Ja osobne proti Vladovi nic nemam a ani nemam duvod a ikdyz sem napise OT nebo hovadiny a ma potrebu se projevit snad v kazdem threadu,je to jeho vec a dalsi vec je ta,jak se ostatni k tomu postavi.Ale todle chovani je vsude normalni,vzdy se najde jeden ktery musi z rady vycnivat.Kdyz to neni momentalne Vlada,tak za nejaky cas to bude zas nekdo jiny.Jinak za tu kratkou dobu co jsem zacal navstevovat todle forum muzu rict,ze takovych users jako je Vlada je zde vic.
Urcite bych ale nepsal ze je treba paranoidni a psychicky labilni
Problem nebude ve veku,problem podle me jen honba za prispevky a zvyditelnit se (to je fenomen kazdeho fora) Je to snaha se co nevic projevit a nahonit co nejvice prispevku (zde vypliva nedostatecna sebekontrola toho co zde napise) Ja osobne proti Vladovi nic nemam a ani nemam duvod a ikdyz sem napise OT nebo hovadiny a ma potrebu se projevit snad v kazdem threadu,je to jeho vec a dalsi vec je ta,jak se ostatni k tomu postavi.Ale todle chovani je vsude normalni,vzdy se najde jeden ktery musi z rady vycnivat.Kdyz to neni momentalne Vlada,tak za nejaky cas to bude zas nekdo jiny.Jinak za tu kratkou dobu co jsem zacal navstevovat todle forum muzu rict,ze takovych users jako je Vlada je zde vic.
Urcite bych ale nepsal ze je treba paranoidni a psychicky labilni
přesně takAlbert píše:a to s jakejma pocitama a dojmama budeš odjíždět ze srazu (pokud na nějakej dorazíš) je jen na tobě, protože jaký si to uděláš takový to máš.. když se budeš chovat normálně a budeš schopnej normálně komunikovat a bavit se, tak určo na srazu potkáš dost fajn lidí, pokecáš, něco se dozvíš, zasmějete se.. no prostě srazová klasika.. ale když budeš stát kdesyk bokem, tvářit se buď jako namachrovanej borec nebo jako ublíženej chudák, tak se pak nebudeš moct divit když se s tebou nebude nikdo bavit... prostě všechno je JEN O TVYM CHOVÁNÍ a o ničem jinym, takže ze nad sebou zamysli jestli je normální bejt členem bmw klubu a zároveň mít obavy přijet na bmw sraz.. toť vše
takže zitra se odjiždi v:
tak přijeď a už žadne vymluvyLukáš Brandejs píše:V PŮL DESÁTÉ, PRVNÍ BENZINKA NA DÁLNICI SMĚR MĚLNÍK, KRALUPY. ( OMW S MĚKÁČEM) DÁLNIČNÍ ZNÁMKU MÍT NEMUSÍTE, POJEDEM PO STARÝ NA MĚLNÍK, JESTŘEBÍ, MIMOŇ(Z MĚLNÍKA JE TO POHODOVÁ CESTA, SAMÉ ZATÁČKY). PRO MIMOPRAŽSKÉ, NEBO TY CO POJEDOU ZVLÁŠŤ, STÁLE PLATÍ 13.00 PŘÍJEZDOVÁ CESTA K LETIŠTI.