Jak na drifty a tak...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Pokud by investoval do tlumičů, tak by to tak hrozné nebylo, ne?adam320 píše:jestl inemužeš sehnat a je ti líto kupovat smrt tak si sežen nákou vymydlenou e21 s R6 motorem za pár hrušek, oproti E30 jí utrhneš jednoduššim zpusobem akorát je to takovej gangsta drift, naklání se to jak hovado
No smoke, no fun...

a co myslíš sakra že já tam mám za ty prachy?Míšánek píše:Pokud by investoval do tlumičů, tak by to tak hrozné nebylo, ne?adam320 píše:jestl inemužeš sehnat a je ti líto kupovat smrt tak si sežen nákou vymydlenou e21 s R6 motorem za pár hrušek, oproti E30 jí utrhneš jednoduššim zpusobem akorát je to takovej gangsta drift, naklání se to jak hovado

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
hmm.. No... Nevim, nechám se podat.adam320 píše:a co myslíš sakra že já tam mám za ty prachy?Míšánek píše:Pokud by investoval do tlumičů, tak by to tak hrozné nebylo, ne?adam320 píše:jestl inemužeš sehnat a je ti líto kupovat smrt tak si sežen nákou vymydlenou e21 s R6 motorem za pár hrušek, oproti E30 jí utrhneš jednoduššim zpusobem akorát je to takovej gangsta drift, naklání se to jak hovado

Takže aj s OK tlumičema se to naklání?? Tak pak by to asi vyřešili jedině tužší stabilizátory.

Naposledy upravil(a) Míšánek dne 15. 01. 2007 19:37, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no E21... myslíš že seženu takovej stroj za 20 kolíků? navíc myslím že na E30 seženů o 90procent víc dílů... taky tomu rozumí víc lidí... na bývalou E28 sem sháněl díly dost blbe a navíc tomu nikdo nerozuměl takze se bojim jit do toho takhle znovu... a... E30 se mi aj líbí víc.. jako ze nic proti E21kám! co říkáte na 323? je o moc horší než 325? nebo co 320 to už je asi slaby co na učení se driftovat...
kdyz e30 tak minimalne 325Kubajz von Odry píše:no E21... myslíš že seženu takovej stroj za 20 kolíků? navíc myslím že na E30 seženů o 90procent víc dílů... taky tomu rozumí víc lidí... na bývalou E28 sem sháněl díly dost blbe a navíc tomu nikdo nerozuměl takze se bojim jit do toho takhle znovu... a... E30 se mi aj líbí víc.. jako ze nic proti E21kám! co říkáte na 323? je o moc horší než 325? nebo co 320 to už je asi slaby co na učení se driftovat...

zas minimalně bych netvrdil...
323 je taky vpoho když to šlape...rozhodně jsem se dvouam jezdil a myslim že to neni marný...
320 je jich hodně a je to levný co se týče zničení třeba motoru ale je to zdechlý no...ikdyž jde to s tim taky ale do budoucna to nemá smysl...
323 je taky vpoho když to šlape...rozhodně jsem se dvouam jezdil a myslim že to neni marný...
320 je jich hodně a je to levný co se týče zničení třeba motoru ale je to zdechlý no...ikdyž jde to s tim taky ale do budoucna to nemá smysl...
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jo taky myslím že by mohl udělat něco jako školu driftu tkhle na videu... prostě jak to má okomentovaný... ještě udělat pár střihů do kabiny jak a kdy řadí, a práci nohou k tomu pak pár prostřihů průjezdu zatáčkou při nějakém metálku nebo rocku a je tu film jak na drifty jak vyšitej btw mohl by ukázat i několik různých způsobů jak jsme se tu o nich bavily, nebo ukázat i jak se to dělat nemá 

ja sem zrovna nemyslel desitkuARMAN píše:když udělaš to video tak se ti to i zaplatiLOPOLO píše:To by jiste udelat slo i kdyz v tom nejsem zadnej prebornik .. ale dalo by to moc prace to udelat poradne ... popremejslim o tom, jestli by to nekdo nezaplatilstači par inzeratů na DVD v tunich časacich a zdarma na webech
![]()

Tys to ještě nepochopil, co?Gangsta píše:Mas na mysli jeho 23 leteho kamarada bez r.p., ze...?Maranelo píše:nene tohle misto uz obsadil ridic od adamsTorham píše:Az zacnete natacet tak se mnou pocitej ... Predvedl bych jak se to nema delat

No smoke, no fun...