No mně se tohle stalo v Rakousku... Jeli dva Němci, jeden Rakušák, já a za mnou Polák. Všichni stejně rychle a za rychlost drapli mě a Poláka... Tak jsem se jim to snažil vysvětlit, proč nevzali i tamty... a dopadl jsem takhleFlery píše:..no ono tam ani neni moc co ukecavat..oni maji jasne dany kolik se za jakej prestupek platíFx píše: V Raichu bych to moc neukecával, bo dopadneš jako já a budeš tam třeba 14 dní kopat kanály a spinkat v lochuale kdyz vidi cecha se socialni E30 tak mu reknou obcas ty ty ty a jedte..to se mi stalo kdyz segra nemela pas
jeste ze jsou uplatni
E39 535i sedan
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
o rakousku sem slysel svoje a proto sem tam nikdy nejel a pokud to jen trochu pujde ani nepojedu ale 1000ecek za co?? za prekrocenou rychlost??? nedivil bych seFx píše:No mně se tohle stalo v Rakousku... Jeli dva Němci, jeden Rakušák, já a za mnou Polák. Všichni stejně rychle a za rychlost drapli mě a Poláka... Tak jsem se jim to snažil vysvětlit, proč nevzali i tamty... a dopadl jsem takhleFlery píše:..no ono tam ani neni moc co ukecavat..oni maji jasne dany kolik se za jakej prestupek platíFx píše: V Raichu bych to moc neukecával, bo dopadneš jako já a budeš tam třeba 14 dní kopat kanály a spinkat v lochuale kdyz vidi cecha se socialni E30 tak mu reknou obcas ty ty ty a jedte..to se mi stalo kdyz segra nemela pas
Buď 1000 Eur pokuta, nebo loch a kanály. Tak jsem bral kanály.
Tel : 773 622 822
Fx píše:No mně se tohle stalo v Rakousku... Jeli dva Němci, jeden Rakušák, já a za mnou Polák. Všichni stejně rychle a za rychlost drapli mě a Poláka... Tak jsem se jim to snažil vysvětlit, proč nevzali i tamty... a dopadl jsem takhleFlery píše:..no ono tam ani neni moc co ukecavat..oni maji jasne dany kolik se za jakej prestupek platíFx píše: V Raichu bych to moc neukecával, bo dopadneš jako já a budeš tam třeba 14 dní kopat kanály a spinkat v lochuale kdyz vidi cecha se socialni E30 tak mu reknou obcas ty ty ty a jedte..to se mi stalo kdyz segra nemela pas
Buď 1000 Eur pokuta, nebo loch a kanály. Tak jsem bral kanály.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Policajt žádný papírování nemá. Příjde na služebnu k PC, přepíše základní údaje v již napsanym uloženym dokumentu a tím to pro něj končí. Pak už se tím zabývají úplně jiníFlery píše:muj nazor je ze 2500 je celkem normalní pokuta natoz abych to nekomu dal do kapsy jen tak....a mam pocit ze i kdyby si nesouhlasil ta co udelaj??daji te k soudu na slovensko?staci rict policajtovi ze mu nic nepodepises a uz ma papirovani jak svine..aspon u nas.Tweety píše:...Ale některé názory někteří z Vás jsou opravdu zkreslenéHlavně Fleryho, LOL
Ale vse je na konkretni situaci dokazu si predstavit ze me chyti vraichu ze sem jel rychle taky bych se snazil zaplatit co nejmin a nemit problemy..
jen bych dodal ze u nas maji taky par aut ktery maji radary a nejsou to trovna pomali sraci na dalnici maj nebo meli pokud to neroztrelili M3
V německu je to ještě trochu tvrdší a slibujou, že by to mělo příští rok přijít i sem. A ti co tvrdí, že jsou všichni policajti úplatný a že je jen dobře, že zavedou sazebník pokut, tak teprve uvidí, co znamená policejní stát. Já když jsem teď na padesátce zastavil paní co jela 68 a v očích slzy jak hrachy že jí ráno zemřela matka, tak jsem jí já mohl řešit domluvou na což mám právo a nekazit jí už tak zkurvenej den. Až příjde novej zákon, budou se všechny přestupky muset řešit finanční sankcí a jsem zvědav, jak se na ty částky budou lidi tvářit.
Potom takový borci jako je Chimera budou prodávat svý Mercedesy. Když k nám totiž přijedou němci na stáž, tak nám říkají, že když v německu nemáš na zaplacení pokuty, prodej auto. Nikoho to nezajímá. Pro nás nezkorumpovaný policajty jen dobře, až dám machrovi ve votuněný Calibře 3000 litry za překročení rychlosti podle sazebníku pokut, nemá právo mě nazývat policejnim zmrdem, že mu dávám pokutu jen protože má pražskou značku jako je to teď.
Lidi by si měli uvědomit, že policajti na silnicích jsou jen malý páni v tom policejním řetězci. A to že natrefíš na zkorumpovanýho policajta nebo na kreténa co mu zrovna v noci nedala manželka je smůla. Takový jsou totiž i prodavači v železářství, s tím rozdílem, že nemají právo udělovat pokuty za něčí prohřešky.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
hadat se o tom nechci ale vis sam pokud u nich delas ze kdyz ti na druhou stranu napisu treba hlasku tipu policajt cislo se mi zdal pod vlivem alkoholu ze to neni dobry...nerikam ze bych si u nas stezoval ale mrzi me ze kdyz pojede oktavka 160 a ja s E30 taky zastavi me proc??Tweety píše:Policajt žádný papírování nemá. Příjde na služebnu k PC, přepíše základní údaje v již napsanym uloženym dokumentu a tím to pro něj končí. Pak už se tím zabývají úplně jiníFlery píše:muj nazor je ze 2500 je celkem normalní pokuta natoz abych to nekomu dal do kapsy jen tak....a mam pocit ze i kdyby si nesouhlasil ta co udelaj??daji te k soudu na slovensko?staci rict policajtovi ze mu nic nepodepises a uz ma papirovani jak svine..aspon u nas.Tweety píše:...Ale některé názory někteří z Vás jsou opravdu zkreslenéHlavně Fleryho, LOL
Ale vse je na konkretni situaci dokazu si predstavit ze me chyti vraichu ze sem jel rychle taky bych se snazil zaplatit co nejmin a nemit problemy..
jen bych dodal ze u nas maji taky par aut ktery maji radary a nejsou to trovna pomali sraci na dalnici maj nebo meli pokud to neroztrelili M3Tudíž když tě zastavim, a ty nesouhlasíš s přestupkem, vůbec mě to nesere. Napíšu na tebe oznámení a pak ať se s tebou zabejvá někdo jinej.
V německu je to ještě trochu tvrdší a slibujou, že by to mělo příští rok přijít i sem. A ti co tvrdí, že jsou všichni policajti úplatný a že je jen dobře, že zavedou sazebník pokut, tak teprve uvidí, co znamená policejní stát. Já když jsem teď na padesátce zastavil paní co jela 68 a v očích slzy jak hrachy že jí ráno zemřela matka, tak jsem jí já mohl řešit domluvou na což mám právo a nekazit jí už tak zkurvenej den. Až příjde novej zákon, budou se všechny přestupky muset řešit finanční sankcí a jsem zvědav, jak se na ty částky budou lidi tvářit.
Potom takový borci jako je Chimera budou prodávat svý Mercedesy. Když k nám totiž přijedou němci na stáž, tak nám říkají, že když v německu nemáš na zaplacení pokuty, prodej auto. Nikoho to nezajímá. Pro nás nezkorumpovaný policajty jen dobře, až dám machrovi ve votuněný Calibře 3000 litry za překročení rychlosti podle sazebníku pokut, nemá právo mě nazývat policejnim zmrdem, že mu dávám pokutu jen protože má pražskou značku jako je to teď.
Lidi by si měli uvědomit, že policajti na silnicích jsou jen malý páni v tom policejním řetězci. A to že natrefíš na zkorumpovanýho policajta nebo na kreténa co mu zrovna v noci nedala manželka je smůla. Takový jsou totiž i prodavači v železářství, s tím rozdílem, že nemají právo udělovat pokuty za něčí prohřešky.
je to povidani na dlouho, ja proti nim mam jen to ze obcas by se mohli chovat vic jako lidi zastavi segru ze jela 100 misto 50 a daj ji 100ku pokutu zastavi me ze sem jel 80 na 50ce a chce 1000 rek bych ze tohle neni profesionalni chovaní
ale nebudu o tom debatovat posledni zastaveni policii cr me opravdu nasralo. A vseobecne me mrzi ze kdyz nekdo neco provede tak to zvrtaji ale na ty lidi co zastvi v aute si proste dovolujou obcas az moc
co me nasere nejvic to jejich staveni..jedes rano do prace tak jak mas a oni si zacnou hledat jestli mas vechno ok zdrzi te treba 30 minut a pak ti reknou naschle..proste kdyz nic neprovedu proc me zastavi to me proste sere nejvic
nejlepsi je kdyz mas nalozeny auto a chce nutne viet jestli mas rezervu..vsechno vyndas a on mrkne a rekne hmmm..to je opravdu lidsky chovaní
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
U nás je to tak, že vedoucí každé ráno dává některým namátkově dejchnout, to i třeba v přestávce na oběd, tudíž u nás tento problém už nehrozí a lidi to ví.Flery píše: hadat se o tom nechci ale vis sam pokud u nich delas ze kdyz ti na druhou stranu napisu treba hlasku tipu policajt cislo se mi zdal pod vlivem alkoholu ze to neni dobry...nerikam ze bych si u nas stezoval ale mrzi me ze kdyz pojede oktavka 160 a ja s E30 taky zastavi me proc??
je to povidani na dlouho, ja proti nim mam jen to ze obcas by se mohli chovat vic jako lidi zastavi segru ze jela 100 misto 50 a daj ji 100ku pokutu zastavi me ze sem jel 80 na 50ce a chce 1000 rek bych ze tohle neni profesionalni chovaní![]()
ale nebudu o tom debatovat posledni zastaveni policii cr me opravdu nasralo. A vseobecne me mrzi ze kdyz nekdo neco provede tak to zvrtaji ale na ty lidi co zastvi v aute si proste dovolujou obcas az moc
co me nasere nejvic to jejich staveni..jedes rano do prace tak jak mas a oni si zacnou hledat jestli mas vechno ok zdrzi te treba 30 minut a pak ti reknou naschle..proste kdyz nic neprovedu proc me zastavi to me proste sere nejvic
nejlepsi je kdyz mas nalozeny auto a chce nutne viet jestli mas rezervu..vsechno vyndas a on mrkne a rekne hmmm..to je opravdu lidsky chovaní![]()
![]()
Ty rozdíly nemusí být dány zaujatostí na typ auta, ale typem policajta. Respektive stylem jeho řešení přestupků. Já například dávám překročení rychlosti do 20 za 300,- do 30 za 500,- od třiceti výš za litr. Situaci měnim podle chování lidí, tzn. slušnej řidič kterej mi řekne já vím, pospíchám, nezlobte se to má levnější, debil co se hádá ač na něm vidim že si je vědom kolik jel to má dražší. Zkus jednou chovat se jako prase a pak zkus bejt milej a říct že jsi debil a z legrace se plácat přes prsty, uvidíš sám ten rozdíl.
Hledání lékarniček, rezervy, povinné výbavy všeobecně je buzerace řidičů a mě jako policajtovi se to nelíbí. Holt jak jsem řekl, jsou i takový. U nás to kluci na dopravce nedělaj, hlídkaři si v tom libujou, to mi kolikrát řeknou i řidiči. že když vidí mě, policajta v bílí čepici, tak ví, že to bude ve stylu normálního řešení, ale že když vidí pořádkáře, čeká, co všechno mu najde. Jak říkám, je to hodně v lidech, né v zaměstnání
-
Vune benzinu
Stačí sledovat situaci za tebou když se bude blížit něco jako tahle slovenskávlada320 píše:tak to je mazec.ja si tady ctu rady jak na policajty a ne ze si prectu jenom to ja si tady dokonce i prohlidnu na jaky auto si mam davat bacha az se mi jednou nalepi na prdel.tak to je mazec,koukam hosi ze vy nelenite a ty fotaky sebou nosite porad co?no as tim znakem to je taky dobra vychytavka myslim ze ve zpetnym zrcadku poznam uplny kulovy jestli je to znak nebom radar
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to tweety - mas pravdu ze vetsinou dopravaci sou OK.znamej tam dela a rikal ze kdyz nekoho zastavi da mu pokutu 100 kč pokud to neni nejakej vejtaha podnikatel tipu zkratte to pospicham na jednaní
a ver ze kazdej kdo ma prijem kolem 12 000 mesicne vi ze kdyz da kilo pokutu neco proved ale kdyz da 1000 uz mu to narusi rozpocet a to je fakt.bezne se po plzni nebo praze jezdi o 50 vic kdybys tam jel 50 kou nekdo te sejme
co stim???kolikrat radji jedu s davem nez se nechat predjizdet kamionama
sorry, ale ty mondea nebyl zas tak skvělěj kup, a na dálnici sem je potkal asi jenom 4x za tu dobu co je mají, jinak věčně stojí někde v praze a "hlídkujou".Tweety píše:O zrychlování nic nevim, vím o lepších vychytávkách jak se nemusí platit pokuty, ale to na veřejný forum psát nebudu
Ale některé názory někteří z Vás jsou opravdu zkreslenéHlavně Fleryho, LOL
Jinak u nás by taky byli lepší auta, ale měli by jste vidět názory českých daňových poplatníků už jen na ty Mondea. Jakmile si začne národ stěžovat, policie se stáhne a jezdí raději ve starejch Feliciích, tak to tady chodí
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Flery : V Praze je to trošku o něčem jiném. Kluci z Prahy říkali, že mají radary nastavený nad 73km/h protože tam se jezdí běžně kolem 70ti z hlediska dopravního kolapsu. Víš co, ono je to diskutabilní, musí se někdy udělat nějakej kompromis aby jsi nenarušil nějakou plynulost silničního provozu.
Lukas : Jak jsem řekl, já o tom nerozhoduju. A přece si majoři a podplukovníci v Praze nebudou dělat ostudu 1.3 Feliciema před turisty. My tady na severu třeba nemáme ani jedno. A když jsem příjde nová Fabie nebo Octavie, líbají naši nadřízení prezidiu i kakaovou dirku. To je těžký, tady by každej policajt chtěl jezdit v Mondeu
Místo toho aby je dali na dálnice, kde je jejich výkon potřeba, dají je do Prahy. Prej kvůli tomu, že mají zařízení LOOK, který dokáže samo rozpoznat RZ a vypíše ti hned na display info o autě a majiteli....nevim
Lukas : Jak jsem řekl, já o tom nerozhoduju. A přece si majoři a podplukovníci v Praze nebudou dělat ostudu 1.3 Feliciema před turisty. My tady na severu třeba nemáme ani jedno. A když jsem příjde nová Fabie nebo Octavie, líbají naši nadřízení prezidiu i kakaovou dirku. To je těžký, tady by každej policajt chtěl jezdit v Mondeu
-
Vune benzinu
Je to tady v ČR tak nejak celý na ruby.Teď jsem viděl v TV pořad o bezohledných/vražedných řidičích na dálnicích a natáčeli to tím stylem,že jeli řidič a kameraman s octávkou v levým pruhu 130 km/h a divili se,že je všichni berou z pravaLukas-e21 píše:sorry, ale ty mondea nebyl zas tak skvělěj kup, a na dálnici sem je potkal asi jenom 4x za tu dobu co je mají, jinak věčně stojí někde v praze a "hlídkujou".Tweety píše:O zrychlování nic nevim, vím o lepších vychytávkách jak se nemusí platit pokuty, ale to na veřejný forum psát nebudu
Ale některé názory někteří z Vás jsou opravdu zkreslenéHlavně Fleryho, LOL
Jinak u nás by taky byli lepší auta, ale měli by jste vidět názory českých daňových poplatníků už jen na ty Mondea. Jakmile si začne národ stěžovat, policie se stáhne a jezdí raději ve starejch Feliciích, tak to tady chodí
Pak se ptali policajtů co měřili na dálnici,proč nejsou mezi autama v provozu a pořád jen stojí u krajnice s beďarem a to tak,že je ani nikdo nevidí.
Mondea v Praze a feldy v křoví
Jednou mně blejskli u Drážďan a já pak řádně vybobkovanej jsem se blížil k hranicím a doufal jsem,že přestupek se ještě nedostal do evidence.Německo jsem 2 hodiny po překročení rychlosti na dálnici o 20 km v hodině opustil bez pokuty uf.
Tim myslis tu modro stribrnou z Ji nebo jen obecne?Tweety píše:
Pro nás nezkorumpovaný policajty jen dobře, až dám machrovi ve votuněný Calibře 3000 litry za překročení rychlosti podle sazebníku pokut, nemá právo mě nazývat policejnim zmrdem, že mu dávám pokutu jen protože má pražskou značku jako je to teď.
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
NeAlbert píše:Tim myslis tu modro stribrnou z Ji nebo jen obecne?Tweety píše:
Pro nás nezkorumpovaný policajty jen dobře, až dám machrovi ve votuněný Calibře 3000 litry za překročení rychlosti podle sazebníku pokut, nemá právo mě nazývat policejnim zmrdem, že mu dávám pokutu jen protože má pražskou značku jako je to teď.
No pokud uz si mel tu cest "poznat" jihlavskej tuzing club, tak tam je jedna modro-stribrna Calibra, zlata Alfa atd.. zbytek pres szTweety píše:NeAlbert píše:Tim myslis tu modro stribrnou z Ji nebo jen obecne?Tweety píše:
Jen obecně, doufám že jsem tím teď nevědomky neurazil nějakého majitele Calibry z Ji
EDIT:
Alfa : http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-021.jpg
http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-022.jpg
Calibra : http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-045.jpg
http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-047.jpg
Ostatni : http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-017.jpg
http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-011.jpg
http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-024.jpg
http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-025.jpg
http://2cars.cz/files/extra/Pavov-2004-041.jpg
e28 525i, e83 X3
a pak se div, že sou lidi na policajty nasraný. V tomhle státě funguje snad jen výběr daníTweety píše:Lukas : Jak jsem řekl, já o tom nerozhoduju. A přece si majoři a podplukovníci v Praze nebudou dělat ostudu 1.3 Feliciema před turisty. My tady na severu třeba nemáme ani jedno. A když jsem příjde nová Fabie nebo Octavie, líbají naši nadřízení prezidiu i kakaovou dirku. To je těžký, tady by každej policajt chtěl jezdit v MondeuMísto toho aby je dali na dálnice, kde je jejich výkon potřeba, dají je do Prahy. Prej kvůli tomu, že mají zařízení LOOK, který dokáže samo rozpoznat RZ a vypíše ti hned na display info o autě a majiteli....nevim
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Lidi ne, jen hlupáciLukas-e21 píše:a pak se div, že sou lidi na policajty nasraný. V tomhle státě funguje snad jen výběr daníTweety píše:Lukas : Jak jsem řekl, já o tom nerozhoduju. A přece si majoři a podplukovníci v Praze nebudou dělat ostudu 1.3 Feliciema před turisty. My tady na severu třeba nemáme ani jedno. A když jsem příjde nová Fabie nebo Octavie, líbají naši nadřízení prezidiu i kakaovou dirku. To je těžký, tady by každej policajt chtěl jezdit v MondeuMísto toho aby je dali na dálnice, kde je jejich výkon potřeba, dají je do Prahy. Prej kvůli tomu, že mají zařízení LOOK, který dokáže samo rozpoznat RZ a vypíše ti hned na display info o autě a majiteli....nevim
Víš dobře, že se tě nechci dotknout, ale z toho, kolikrát jsem byl v kontaktu s policií, mám prakticky jen jeden pozitivni zážitek, a to když vyřešili to, že mě někdo naboural a ujel.Tweety píše:Lidi ne, jen hlupáci
Jinak:
ukradený auto vám stojí před stanicí - nezájem
malá bouračka na benzince - nechce se nám psát protokol, tak vám budem vyhrožovat velkou pokutou
ožralej soused mě ťuknul před barákem autem bez povinnýho ručení - je nám jasný, jak to asi bylo, tak my zajdeme za roh a budeme dělat, že vás neslyšíme, a nějak to z něj vymlaťte
srazíš nalitýho chodce, co se ti z ničeho nic vymotá pod kola - tvoje vina automaticky
pokuty za parkování nebo za rychlost v naprosto nesmyslnejch místech, protože chytat tam je snadný
-------------------------------------------------------------
Pro mě je poslední dobou policajt "ten, co dává pokuty" - prostě si nevybavuju krom toho jednoho okamžiku chvíli, kdy bych byl nějak výrazně rád, že tu policii máme.
Pozitivní je například to, že jezděj po parkovištích v noci pomaličku a bez světel a hlídají. Na druhou stranu - co kdyby jim někdo vletěl do cesty a oni ho srazili, protože on je neviděl (nesvítili)? Když se takhle míjejí dva policejní vozy, neměli by si pánové ve službě náhodou dát navzájem pokuty za nesvícení?
Kolikrát v Praze vidím, že sami porušujou předpisy, ale když TO SAMÝ uděláš ty a nemáš ty majáčky, tak tě hned drapnou.
Tím nechci fakt říct nic proti tobě, ale dívám se na to asi trochu jinak a asi podobně jako Lukáš - prostě se nemůžeš divit, že lidi budou naštvaný. Navíc Praha je větší město a tyhle prasečiny se tu těžko hlídají, to je další věc.
Třeba v Kopřivnici mě mile překvapili, když v sobotu večer byli ochotní přijet k pánovi, co si zabouchl klíče ve Favoritu, nakonec mu zavolali ještě hasiče a spolu to auto otevřeli. Tady by mu řekli, ať si zavolá za dva litry zámečníka nebo počká, až půjde kolem první cikán. Tohle ale není moje osobní zkušenost, a proto jsem ji tady nejmenoval.
E39 535i sedan
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Až budete v práci a budete například v pracovní době dělat něco, co byste neměli, vzpomeňte si
SKORO všichni využívají výhod jejich zaměstnání i přes to, že to třeba odporuje nějakým pravidlům. Bohužel to tady tak je, všichni si toho ale všímají pouze u policie, budiž.
Vzdávám se. Policie je ta největší banda z***ů a jediný co umí je buzerovat lidi, HOW
Vzdávám se. Policie je ta největší banda z***ů a jediný co umí je buzerovat lidi, HOW
Hele, ale třeba to "odmítnutí" řešit nehodu nebo ukradený auto mi přijde stejný jako když vlezeš do Delvity a prodavač tě chytne za bundu, vykopne tě zase ven a řekne, ať táhneš. To není o tom, že ta prodavačka si tam piluje nehty, to mi je vcelku jedno.Tweety píše:Až budete v práci a budete například v pracovní době dělat něco, co byste neměli, vzpomeňte siSKORO všichni využívají výhod jejich zaměstnání i přes to, že to třeba odporuje nějakým pravidlům. Bohužel to tady tak je, všichni si toho ale všímají pouze u policie, budiž.
Taky mi je jasný, že řadovej policajt nemůže za to, že má rozkaz jít tam a tam a rozdávat pokuty za parkování. Ale člověk, kterej komunikuje s ním, nevidí toho nadžízenýho, ale přímo jeho...
E39 535i sedan