nové forum

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Fx

Příspěvek od Fx » 07. 11. 2005 19:40

Hanis píše:Jaký pravidla, jseš snad rozumnej člověk tak snad pochopíš že pravidla se tu prostě nedodržují a je to zase jen o lidech. Bazar má stanovený pravidla zrovna jako technika a určitě by ses divil co se tam dá zamést špíny. Můžeš to tu desetkrát někomu vysvětlovat a prostě to bude za chvíly to samý. Proč si myslíš že je pokec zase moderovanej ač nebýval, protože smrdící žumpa která se z toho stala se prostě nedala akceptovat.
V tomhle s tebou naprosto souhlasím, rozdíl je jen v tom, že pokud jsou jasně daný pravidla, nikdo ti pak nepřijde brečet na rameno, proč že mu to někdo smazal příspěvek - navíc tyhle věci se jako obvykle neřeší po SZ, ale opět v pokecu, čímž se fórum dál zasírá.

Nerozumím ti v jedný věci, když tě tyhle věci tak moc trápí proč neuděláš tyhle sekce na tvém novém foru, proč uděláš kopii E30 včetně techniky a ne třeba diskuzní forum o čem všichni chcete. Klidně si pak k tobě přijdu pobrečet že nám zase na chatě nevyvezli popelnici a že je lotos větší zima než vloni nebo že mě zase bolej záda. Takovejhle pokec tu chceš mít? Na fóru o E30?
Nějakej chytrák s tím, že existuje fórum na hotentotu, vylezl dřív, než to celé dostalo finální podobu. K tomu nemám víc co dodat, protože jsem se o tom celém chtěl pobavit napřed i s Ondrou a moderátorama. Bohužel to nevyšlo a teď se tu z toho dělá zbytečná aféra. Když se dohodneme, co bude tam, bude to efektivnější než tu na sebe vyjíždět, když to celkem ani nemá důvod. A když už tady mluvíš o tom pobrečení si, mrkni se do pokecu tady :)

Jde o to, že takovej pokec TADY mít nechci, ale když NĚKDE bude, bude to podle mýho názoru jen užitečný právě proto, že tam se lidi vybrečej, pořešej svoje problémy v klidu a sem už to tahat (snad) nebudou, nebo minimálně to tady bude v menší míře. Pokud je teda celej problém v tom, že se jedná o jakousi kopii zdejšího fóra, udělám to, co jsem měl v plánu před oficiálním spuštěním, a to, že schovám celý bazar. Techniku bych rád nechal, pokud nebude možný zeptat se tady na problém ohledně jinýho auta než je E30. V testovacím provozu se objevily nějaké dotazy na E30, ale všimni si současných pravidel tam.
E39 535i sedan

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 07. 11. 2005 20:09

Fx píše:V tomhle s tebou naprosto souhlasím, rozdíl je jen v tom, že pokud jsou jasně daný pravidla, nikdo ti pak nepřijde brečet na rameno, proč že mu to někdo smazal příspěvek - navíc tyhle věci se jako obvykle neřeší po SZ, ale opět v pokecu, čímž se fórum dál zasírá.
Nezasírá, jsou tu moderátoři, kteří mají za ůkol udržet jakoukoliv sekci tak aby to zde vypadalo že se tady scházejí rozumní lidé a ne banda zvířat. Nelze stanovit pravidla pokecu, je to prostě jen o IQ uživatelů, pokud jsem prostě přijde nováček nebo kdokoliv jinej a začne nám tady vypravovat že se ráno počůral nebo že se mu rozbila panenka tak je jasný že to bude smazaný. Když bude mít kdokoliv korektní dotaz tak v tom pak nevidím problém jen prostě nechci aby tu vznikala témata typu " ... a můžem tady taky prdět... " Jde jen o určitou ůctu k tomu co tady už je ne tu dělat zbytečný dusno a po napomenutí se ještě cejtit uraženě. Dále pak pak nechápu příspěvky typu " tý jóó to je boží " nebo " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: " prostě tohle do pokecu nepatří a ani nikam jinam.
Fx píše:Pokud je teda celej problém v tom, že se jedná o jakousi kopii zdejšího fóra, udělám to, co jsem měl v plánu před oficiálním spuštěním, a to, že schovám celý bazar. Techniku bych rád nechal, pokud nebude možný zeptat se tady na problém ohledně jinýho auta než je E30. V testovacím provozu se objevily nějaké dotazy na E30, ale všimni si současných pravidel tam.
Nevím co jsi spuštěním tvého fóra měl za lubem a je mi to celkem jedno, ale podlě mě ta kopie moc chytrej nápad nebyl ať to bylo ve zkoušce nebo nikoliv. Co si tam dáš teď je opět zase a jenom tvoje rozhodnutí.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Odpovědět