Tak jsem zrusil svoji e30 + FOTO

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Martin_BMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_BMW » 05. 11. 2005 16:23

pivar píše:hovno,
vrazil do nej ze zadu tim padem je to jeho vina, nemel dostatecnej odstup aby zvladnul situaci. Takhle by to bylo za normalni situaqce. Ten koren dostal vinu jen proto ze nemel ridicak a mel proslou pojistku a kdovico jeste.

[quote="AnonymousNo každopádně jestli ten blinkr nedal, zavinil přestupkem dopravní nehodu on. Pokud ho dal a tho neviděl, je to tvá vina. Ale jde o ty svědky no
[/quote]

Kdyby blikal, tak by ho urcite predjizdel jedine d***l. Kdyz chces nekoho predjet, tak si od predjizdeneho nemuzes udrzet takovaj odstup, aby si byl bezpecne daleko, kdyby mu nahodou ruplo v tykvy, ze nekam odboci, to by si ho musel vzit prez pole.

Gates

Příspěvek od Gates » 05. 11. 2005 22:06

Max-Max píše:
Anonymous píše:
Gates píše:Trefil jsem ho na levej zadní roh z boku, podle mě, mě buď neviděl a nebo si myslel, že to stihne.
No každopádně jestli ten blinkr nedal, zavinil přestupkem dopravní nehodu on. Pokud ho dal a tho neviděl, je to tvá vina. Ale jde o ty svědky no
Hovadina. To je pak stejny jako kdyz vychazim z vedlejsi, davam blinkr a ten co jde po hlavni mi musi dat prednost pac ja davam blonkr? znameni o zmene smeru jizdy je ridic povinen dat a dat ho vcas a soucasne dava prednost protijedoucim vozidlum prip. vozidlum jedoucim v levem jizdnim pruhu ve stejnem smeru jizdy. Jednoduse nedal prednost! A je jedno jestli ten blinkr tam byl nebo ne, a i kdyby ten co predbiha jel 200, tak je to porad "jenom" rychlost, ale nedani prednosti v jizde je zakladni prestupek.

.
Díky, přesně moje slova. Jen dodám, že vyjádření od cajtů ještě nemám, jdu tam až 16., protože hned jak to nafotili tak jeli za tim druhym do nemocnice. Ale řikali hned na místě, že to je jeho vina a to ještě nevěděli, že nemá papíry. Tak dam pak vědět.

Odpovědět