Koukam ze ty byt s cestina velka kamaradjorassimo píše:Napřed jsem plánoval o koupě, takže jsem prohlížel v autobazarech, trvalo poměrně dlouho a pak najednou mě to nadchl, přitahoval jsem nádherné naleštěné auto E30 318i m40 saloon červené s alu kola Alpina 15" sportovní červený volant i řadičku. Ani ze spodku nekape olej od motoru. Ted už mám přes 1 rok a ani neměl problém, akorát vyměnil jsem olej, to nic není. A moje bávo byl pouhý dva dny v autobazarech, to je co. Jediný on blbec mě naboural, ale měl jsem takové štěstí, že on polisicta mu líbíl moje bávo a dokonce mu fotil, přestav si to. A samozřejmě on zavinil vinu, takže on pojištovna mě všechno kompletně zaplatil za opravu a byl jsem prostě spokojený, ale byl to 1 háček, že moje bávo bylo nebourané, takže mě to strašně bolelo a dokonce mu bylo špatně, protože když bylo nehavarované, takže bych nechal až na věky až na veterán. Bylo to po rekonstrukce, nová karoserie, nový lak, nový VIN prostě všechno, než jsem koupi v autobazarech. Já oni mu všechno líbil a pokaždé chce koupit nebo vyměnit, já na to všechno odmítl. A já nedokážu prodat moje miláčka i moje první miláčka. Všechno jsem platil akorát, můj táta jen první rok přispíval na povinné ručení, jinak všechno platil sám. A ani nemám holku, takže je to moje první bávo. A moje bávo je takovej zvláštní vliv, když jsem ještě neměl moje bávo, tak měl jsem moc kámošů, přátelé atd a ted už mám bávo, takže nějak na sebe nemají rádi a mám víc nějak nepřátelé, možná, že mě závisí že to mám takové, ale cizí noví lidé jsou zase přátelé a původní přátelé už ne, to je zajímavé. Ale na 100% nedokážu třeba prodat ani půjčit, prostě mám obavu. Takže je to moje první auto bávo E30 318i.
jorassimo píše:Koukam ze ty byt s cestina velka kamarad
A co je to tvoje za pravopis a češtinu já sem se tu svalil pod stul když sem to četl.Ty nekoupil sis náhodou klávesnici u čínanů že ti to píše tak hezký kraviny?Co je to za pravopis a češtinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To musíš omluvit mě, protože jsem neslyšící a pokaždé, kdo je neslyšící, tak má vždycky problémy se češtinou navždycky.tampa píše:jorassimo píše:Koukam ze ty byt s cestina velka kamaradA co je to tvoje za pravopis a češtinu já sem se tu svalil pod stul když sem to četl.Ty nekoupil sis náhodou klávesnici u čínanů že ti to píše tak hezký kraviny?Co je to za pravopis a češtinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tampa neprud!bud jak ja.respektuj starsi!a o pravopise se tady snad hadat nebudete ne.ja to neresim jde to precist jde tak co.tampa píše:jorassimo píše:Koukam ze ty byt s cestina velka kamaradA co je to tvoje za pravopis a češtinu já sem se tu svalil pod stul když sem to četl.Ty nekoupil sis náhodou klávesnici u čínanů že ti to píše tak hezký kraviny?Co je to za pravopis a češtinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to jo, sorry, sem nevedel ze neslysisjorassimo píše:To musíš omluvit mě, protože jsem neslyšící a pokaždé, kdo je neslyšící, tak má vždycky problémy se češtinou navždycky.tampa píše:jorassimo píše:Koukam ze ty byt s cestina velka kamaradA co je to tvoje za pravopis a češtinu já sem se tu svalil pod stul když sem to četl.Ty nekoupil sis náhodou klávesnici u čínanů že ti to píše tak hezký kraviny?Co je to za pravopis a češtinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prostě má rád ocelovýAlbert píše:Ale to jakou ma souvislost prvni bavo a ze nemas holku stejne nechapu i kdyz se snazim sebevic..
Sorry já nevěděl.jorassimo píše:To musíš omluvit mě, protože jsem neslyšící a pokaždé, kdo je neslyšící, tak má vždycky problémy se češtinou navždycky.tampa píše:jorassimo píše:Koukam ze ty byt s cestina velka kamaradA co je to tvoje za pravopis a češtinu já sem se tu svalil pod stul když sem to četl.Ty nekoupil sis náhodou klávesnici u čínanů že ti to píše tak hezký kraviny?Co je to za pravopis a češtinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!