já nechápu co řešit dyt je to jednoduché, auto starší 8 let má buď homologaci
nebo platnou TUV a ABE(typové schválení-E30,E34 to mají a téměř všechny auta).No stačí evidenčka a případně papír od Stehlíka že to má ABE a hotovo.
Dovoz - přihlašení euro ?
odpoved
525I E34 Vanos, 535i E39, 318i E36 Schwester Wagen, ex-525i E34 comfort wagen,ex-525e E28 Das war ja ausgezeichnet Wagen, ex-528i E28, ex-530D E39
M.I.B. men in bmw
Jesus fur erfolgreich Leben
M.I.B. men in bmw
Jesus fur erfolgreich Leben
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: odpoved
...
ano pojmy co potrebujes k prihalseni jsou naprosto jasne,ale obavam se, ze to bude provazet sposutu perpietii a mozna neznalosti a jeste nezajetosti, nez odpadne nabeh
puvodne jsem taky chtel neco prubnout, ale nevyslo to zatim penezne
a trosku se bojim urednickeho simla, ze kdyz to necham na pozdeji, ze si sice overim funkci tohoto systemu prihlaseni,ale vlada mi mezi tim neco vymysli

puvodne jsem taky chtel neco prubnout, ale nevyslo to zatim penezne

a trosku se bojim urednickeho simla, ze kdyz to necham na pozdeji, ze si sice overim funkci tohoto systemu prihlaseni,ale vlada mi mezi tim neco vymysli

E+5 

Tak dneska konecne prisli smernice na policajty ... lustili jsme to tam na vokynku asi hodinu ... Je to docela nesmyslne a neprehledne napsany .. jak se dalo cekat
Auto musi splnovat jedinou podminku a tou je homologace . Na tom prihlasovacim papire je na to povina kolonka a bez ty to nejde .. Jinak nejstarsi povolena homologace je euro1 tzn.- *e1 starsi nejsou prijatelne takze e30 s ABE prihlasit nejde Jedinou vyjimku muze udelit zkusebna ale bude to stat vyc nez sehnat cesky papiry napr. Pověřená zkušebna ÚSMD a.s. viz zacatek tematu .
Na jednu stranu smula na druhou stranu je to dobre ... by to tady vypadalo jak vrakoviste kazdej typan by si mohl za 100 euro dovezt auto a prihlasit ho ....
Jinak moje info z berouna .... ale verim ze ty formulare prisli vsem stejny

Na jednu stranu smula na druhou stranu je to dobre ... by to tady vypadalo jak vrakoviste kazdej typan by si mohl za 100 euro dovezt auto a prihlasit ho ....

Každej uvádí něco jinýho, ale pokud jsem dobře rozuměl tomu, co mi přišlo mailem z ministerstva, hranice 8 let a Euro 2 trvá a zůstává i dovoz aut s Globálkou, kterou tu nesprávně označuješ Euro1, bez omezení stáří...Torham píše:Tak dneska konecne prisli smernice na policajty ... lustili jsme to tam na vokynku asi hodinu ... Je to docela nesmyslne a neprehledne napsany .. jak se dalo cekatAuto musi splnovat jedinou podminku a tou je homologace . Na tom prihlasovacim papire je na to povina kolonka a bez ty to nejde .. Jinak nejstarsi povolena homologace je euro1 tzn.- *e1 starsi nejsou prijatelne takze e30 s ABE prihlasit nejde Jedinou vyjimku muze udelit zkusebna ale bude to stat vyc nez sehnat cesky papiry napr. Pověřená zkušebna ÚSMD a.s. viz zacatek tematu .
Prostě média píšou všelicos a přitom zůstane vše při starým, tak nevím, v čem je ta změna
E39 535i sedan
Mě se jenom líbí, jak tady píšete, že v tom bude bordel než se to zaběhne. Je zajímavý, že to co funguje doteď je tu už hafo let a bordel je v tom pořád a nehoráznej, všude na dopravce ti povolej něco jinýho atd. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7