alkohol za volantem
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jó, to já vím, ale k tomu zbytkovýmu alkoholu, ten může v těle vydržet PĚKNĚ dlouho.. Já teda nepuju když řídím.. Max udělám občas v létě, že si dám pivo a autem odjedu za roh, aby bylo před barákem, cca 200 m, ale za rohem.. To udělám tak jednou, dvakrát do léta a vždycky jedu na jedničku bez plynu, to je třeba odpoledne ve tři.. Ale jinak nikdy nepiju když řídím, nikdy..Fx píše:Rad bych rekl, ze nikdy, ale bohuzel se mi to dvakrat stalo, ze jsem ridil pod vlivem. Jednou to byl zbytkac druhej den rano a bylo mi jasny, ze by mi namerili jeste dost, ale bohuzel jsme museli vypadnout a byli jsme v riti mezi polema, tak se jelo do nejblizsi vsi. Skoro krokem, aby se nic nestalo (nahoda je blbec). Podruhy to bylo v noci domu, taky jsem jel hodne pomalu. Jel jsem pres misto, kde bratranec 3 hodiny po jednom pivu srazil cloveka a zabil ho. Stalo se to ve 3 rano na okresce v polich. Svestky mu namerily necelyho 0,1 promile a prvni rozsudek soudu byl 3,5 roku.
Lidi, fakt vam to za to stoji? Mne teda ne a po poziti bych ridil uz jen v pripade, ze by nekomu slo o zivot. Tema dvema cestama se rozhodne nechci chlubit, spis se za to stydim. Ale co se da delat, uz se stalo, nastesti se nikomu nic nestalo a vim, ze uz bych to neudelal. Treba bmwm3 vi, ze i kdyz s nima sedim v hospode a mam pred sebou jeste nejakou cestu, tak si nedam ani to maly, i kdyz vim, ze tam budu sedet jeste 5 hodin...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Asi dvakrát jsem jel pod vlivem. Po třetí jsem si od kamaráda jen loknul piva, opravdu hrozně málo. Problém byl v tom, že jsem skoro celej den nejedl a když mě zastavili, tak i přes to, že jsem na sobě necejtil opravdu vůbec nic, tak jsem nadejchal 0,31. Od té doby ani lok alkoholu, nejsem zrovna Golem a na moje tělo ten alkohol působí už v nízkém množství, s tím se musí počítat.
Ale co se týká množství povoleného promile, zavedl bych to samé co je v několika zemích - do 0,3 se to neřeší.Jak už jsem napsal, já měl 0,31 a opravdu jsem neměl, ani při nejmenším, pocit opilosti.Sám policista mi řekl, že když budu stát 15minut na čerstvym vzduchu, tak můžu odjet, že prej je to opravdu málo
Ale co se týká množství povoleného promile, zavedl bych to samé co je v několika zemích - do 0,3 se to neřeší.Jak už jsem napsal, já měl 0,31 a opravdu jsem neměl, ani při nejmenším, pocit opilosti.Sám policista mi řekl, že když budu stát 15minut na čerstvym vzduchu, tak můžu odjet, že prej je to opravdu málo