alkohol za volantem

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

jezdíte po konzumaci alkoholu?

občas
8
13%
často
1
2%
nikdy
55
86%

Celkem hlasů: 64

POL

Příspěvek od POL » 27. 02. 2005 22:59

jel sem nalitej jak žok ...... na rykši z kalby ( vlastne sme tam byli dva ale ten druhej vypad cestou ) po štatlu / ale na kazdym semaforu sme staveli :D
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 28. 02. 2005 09:23

Fx píše:Rad bych rekl, ze nikdy, ale bohuzel se mi to dvakrat stalo, ze jsem ridil pod vlivem. Jednou to byl zbytkac druhej den rano a bylo mi jasny, ze by mi namerili jeste dost, ale bohuzel jsme museli vypadnout a byli jsme v riti mezi polema, tak se jelo do nejblizsi vsi. Skoro krokem, aby se nic nestalo (nahoda je blbec). Podruhy to bylo v noci domu, taky jsem jel hodne pomalu. Jel jsem pres misto, kde bratranec 3 hodiny po jednom pivu srazil cloveka a zabil ho. Stalo se to ve 3 rano na okresce v polich. Svestky mu namerily necelyho 0,1 promile a prvni rozsudek soudu byl 3,5 roku.

Lidi, fakt vam to za to stoji? Mne teda ne a po poziti bych ridil uz jen v pripade, ze by nekomu slo o zivot. Tema dvema cestama se rozhodne nechci chlubit, spis se za to stydim. Ale co se da delat, uz se stalo, nastesti se nikomu nic nestalo a vim, ze uz bych to neudelal. Treba bmwm3 vi, ze i kdyz s nima sedim v hospode a mam pred sebou jeste nejakou cestu, tak si nedam ani to maly, i kdyz vim, ze tam budu sedet jeste 5 hodin...
Jó, to já vím, ale k tomu zbytkovýmu alkoholu, ten může v těle vydržet PĚKNĚ dlouho.. Já teda nepuju když řídím.. Max udělám občas v létě, že si dám pivo a autem odjedu za roh, aby bylo před barákem, cca 200 m, ale za rohem.. To udělám tak jednou, dvakrát do léta a vždycky jedu na jedničku bez plynu, to je třeba odpoledne ve tři.. Ale jinak nikdy nepiju když řídím, nikdy..

Fx

Příspěvek od Fx » 28. 02. 2005 09:53

To ja vim a vzhledem k tomu, ze toho obcas vypiju docela dost, tak si pak dam v rizeni vetsinou pauzu tak 2-3 dny :-)
E39 535i sedan

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 28. 02. 2005 18:39

Asi dvakrát jsem jel pod vlivem. Po třetí jsem si od kamaráda jen loknul piva, opravdu hrozně málo. Problém byl v tom, že jsem skoro celej den nejedl a když mě zastavili, tak i přes to, že jsem na sobě necejtil opravdu vůbec nic, tak jsem nadejchal 0,31. Od té doby ani lok alkoholu, nejsem zrovna Golem a na moje tělo ten alkohol působí už v nízkém množství, s tím se musí počítat.

Ale co se týká množství povoleného promile, zavedl bych to samé co je v několika zemích - do 0,3 se to neřeší.Jak už jsem napsal, já měl 0,31 a opravdu jsem neměl, ani při nejmenším, pocit opilosti.Sám policista mi řekl, že když budu stát 15minut na čerstvym vzduchu, tak můžu odjet, že prej je to opravdu málo :roll:

Odpovědět