Pov. ručení 2005
poviný ručení
Trochu mimo-U ČPP jde sjednat tzvsezóní pojištění ale asi jen na motorky. Mám tak pojištěný svoje ZXR-řekneš jaký měsíce chceš jezdit a na ty zaplatíš, RZ tizůstává. Řek bych že je to super a sem za to rád,protože platit zbytečně na 750 celej rok, když jezdim akorát 5 měsíců, a nebo odevzdáat mojí krásně naohybanou spz někam na DI mi přijde vo hovně.
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Na sedmový papíry který jsem potřeboval na přestavbu šestky, jsem zaplatil na 14 dní povinný, udělal jsem převod a pak půl roku neplatil nic. Když se věci na úřadech pohnuly, zase jsem zaplatil měsíc, udělal nějaké operace a pak mi tu papíry a značky zas jen tak ležely. Nezajímal se o to nikdo a určitě ne ani o to, že ty papíry se značkama od starý sedmy ležely bez pojistky v Praze 3 roky no a co...
Teď tady slyším tohle a nestačím koukat. Asi se v poslední době muselo něco změnit.
Teď tady slyším tohle a nestačím koukat. Asi se v poslední době muselo něco změnit.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nic se nezměnilo, jen ty kontroly jsou namátkový a díky nedostatku ouřadů je jich málo....RedBaron píše:Na sedmový papíry který jsem potřeboval na přestavbu šestky, jsem zaplatil na 14 dní povinný, udělal jsem převod a pak půl roku neplatil nic. Když se věci na úřadech pohnuly, zase jsem zaplatil měsíc, udělal nějaké operace a pak mi tu papíry a značky zas jen tak ležely. Nezajímal se o to nikdo a určitě ne ani o to, že ty papíry se značkama od starý sedmy ležely bez pojistky v Praze 3 roky no a co...
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no když to tak čtu tak asi takhle ve vyhlasce je este jedna vec ktera se nedela
magistrat muze vyradit auto z registru pokad nema platnou STK+me nejakou dobu,je dýl v poloprevodu nez by melo,a nebo nema poviny ruceni.
ale oni na to serou ale az to nekdy rozjedou bude to mazec.
idealka v nemecku mas znacky furt a depozit resi samolepka na spz kterou vyda pojistovna mas samoleku je to ok nemas si v haji.
to o tom vyrazeni z provozu sem cet pri jednej z dlouhych front na magistratu kde to psali ze to tak je.ale jak rikam mate auto v poloprevodu i pul roku pridete a normalne prihlasi obcas maj kecy ale prihlasi.je to tu jeden velkej bordel.
V plzni na magistratu kdo nevi v kolik ma prit tam stravi celej den
žadny spesl okna
ani ty pitomy listky s poradovym cislem proste od dob totality nepridali ani jedno vokýnko je jich 7 na celou plzen a to vetsinou 3 nejdou.
jedina zmena dalsi 3 pro bazary aspon to neni jako pred tim 3 okna plny bazaru a 2 v provozu a pak neco prehlasujte.
sakra sem se nejak rozepsal.....
a rozcilil 
magistrat muze vyradit auto z registru pokad nema platnou STK+me nejakou dobu,je dýl v poloprevodu nez by melo,a nebo nema poviny ruceni.
ale oni na to serou ale az to nekdy rozjedou bude to mazec.
idealka v nemecku mas znacky furt a depozit resi samolepka na spz kterou vyda pojistovna mas samoleku je to ok nemas si v haji.
to o tom vyrazeni z provozu sem cet pri jednej z dlouhych front na magistratu kde to psali ze to tak je.ale jak rikam mate auto v poloprevodu i pul roku pridete a normalne prihlasi obcas maj kecy ale prihlasi.je to tu jeden velkej bordel.
V plzni na magistratu kdo nevi v kolik ma prit tam stravi celej den

jedina zmena dalsi 3 pro bazary aspon to neni jako pred tim 3 okna plny bazaru a 2 v provozu a pak neco prehlasujte.
sakra sem se nejak rozepsal.....

Tel : 773 622 822