Pov. ručení 2005

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Dejv TD

poviný ručení

Příspěvek od Dejv TD » 09. 01. 2005 23:17

Trochu mimo-U ČPP jde sjednat tzvsezóní pojištění ale asi jen na motorky. Mám tak pojištěný svoje ZXR-řekneš jaký měsíce chceš jezdit a na ty zaplatíš, RZ tizůstává. Řek bych že je to super a sem za to rád,protože platit zbytečně na 750 celej rok, když jezdim akorát 5 měsíců, a nebo odevzdáat mojí krásně naohybanou spz někam na DI mi přijde vo hovně.

Albert

Příspěvek od Albert » 14. 01. 2005 21:41

Prosimvas kde na tom bohdalci to je? dik

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 14. 01. 2005 21:59

Albert píše:Prosimvas kde na tom bohdalci to je? dik
dobře schovaný až vzadu v areálu STK (ale narozdíl od STK, je to už ten první vjezd), ale jsou tam šipky
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

RedBaron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RedBaron » 15. 01. 2005 12:09

Na sedmový papíry který jsem potřeboval na přestavbu šestky, jsem zaplatil na 14 dní povinný, udělal jsem převod a pak půl roku neplatil nic. Když se věci na úřadech pohnuly, zase jsem zaplatil měsíc, udělal nějaké operace a pak mi tu papíry a značky zas jen tak ležely. Nezajímal se o to nikdo a určitě ne ani o to, že ty papíry se značkama od starý sedmy ležely bez pojistky v Praze 3 roky no a co...

Teď tady slyším tohle a nestačím koukat. Asi se v poslední době muselo něco změnit.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 15. 01. 2005 13:37

RedBaron píše:Na sedmový papíry který jsem potřeboval na přestavbu šestky, jsem zaplatil na 14 dní povinný, udělal jsem převod a pak půl roku neplatil nic. Když se věci na úřadech pohnuly, zase jsem zaplatil měsíc, udělal nějaké operace a pak mi tu papíry a značky zas jen tak ležely. Nezajímal se o to nikdo a určitě ne ani o to, že ty papíry se značkama od starý sedmy ležely bez pojistky v Praze 3 roky no a co...

Teď tady slyším tohle a nestačím koukat. Asi se v poslední době muselo něco změnit.
Nic se nezměnilo, jen ty kontroly jsou namátkový a díky nedostatku ouřadů je jich málo....
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 15. 01. 2005 13:50

no když to tak čtu tak asi takhle ve vyhlasce je este jedna vec ktera se nedela
magistrat muze vyradit auto z registru pokad nema platnou STK+me nejakou dobu,je dýl v poloprevodu nez by melo,a nebo nema poviny ruceni.
ale oni na to serou ale az to nekdy rozjedou bude to mazec.
idealka v nemecku mas znacky furt a depozit resi samolepka na spz kterou vyda pojistovna mas samoleku je to ok nemas si v haji.
to o tom vyrazeni z provozu sem cet pri jednej z dlouhych front na magistratu kde to psali ze to tak je.ale jak rikam mate auto v poloprevodu i pul roku pridete a normalne prihlasi obcas maj kecy ale prihlasi.je to tu jeden velkej bordel.
V plzni na magistratu kdo nevi v kolik ma prit tam stravi celej den :evil: žadny spesl okna :evil: :evil: ani ty pitomy listky s poradovym cislem proste od dob totality nepridali ani jedno vokýnko je jich 7 na celou plzen a to vetsinou 3 nejdou.
jedina zmena dalsi 3 pro bazary aspon to neni jako pred tim 3 okna plny bazaru a 2 v provozu a pak neco prehlasujte.

sakra sem se nejak rozepsal..... :roll: a rozcilil 8)
Tel : 773 622 822

vencas

Příspěvek od vencas » 11. 09. 2005 14:40

jen sem se chtel zeptat mam veterana a jeho znčky jsou v depozitu zančky+ maly technicak už asi 5 let a ted jsem slyšel od znameho že to ted muže byt problem přihlasit no že mi ty značky proste nevidaj a vozoidlo bude zrušene -je to možne

Odpovědět