ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Zamčeno
marty87

Re: POMOC

Příspěvek od marty87 » 13. 12. 2009 16:36

TERRY píše:Ale tak co jsem napsal špatnýho prostě nemám kámoše kterej má třícu.
S takovýmhle chováním bude jediným "kámošem" kasnarova matka, ta třícu má. :wink:

Zamysli se nad sebou, poprvé tady lidem vyhroužuješ, jak jim nakopeš řit a teď chceš, aby tě někdo svezl.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla

TERRY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TERRY » 13. 12. 2009 16:38

marty87 píše:
TERRY píše:Ale tak co jsem napsal špatnýho prostě nemám kámoše kterej má třícu.
S takovýmhle chováním bude jediným "kámošem" kasnarova matka, ta třícu má. :wink:

Zamysli se nad sebou, poprvé tady lidem vyhroužuješ, jak jim nakopeš řit a teď chceš, aby tě někdo svezl.
Hele sory ale tohle jsem fakt zase nenapsal jediný co jsem napsal bylo že tomu andílkovi nebo jak má ten nick že mu natrhnu prdel a to jsem fakt ujel SORY!
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!

Fx

Příspěvek od Fx » 13. 12. 2009 16:42

Ty homo řeči si už nechte :roll:
E39 535i sedan

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 13. 12. 2009 16:49

prijed na vsetin, ja te svezu

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 13. 12. 2009 16:51

tak mě napadá, že já vlastně 2,5 taky ještě nejel :D
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

TERRY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TERRY » 13. 12. 2009 16:53

kouBaMW píše:prijed na vsetin, ja te svezu
Rád bych ale řidičák nemám a to si fakt nelíznu a do Vsetína. Max. vlakem :D:D

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 13. 12. 2009 16:57

TERRY píše:KUA lidi svezte mě nikdo v e30 325i PLS
dneska sem te mohl povozit, ale nedorazili ste, tak mate smulu, po mesici sem se povozil sam :lol: a musim konstatovat, ze sest valcu je sest valcu, co sem za posledni tejden najezdil snad tisic km v callibre, tak mi prislo ke konci ze docela jede, ale jak sem dneska sednul do bawa, doplnil kapaliny-hlavne benzin :lol: , dofouknul gumy a vyrazil smer most, tak musim rict ze bawo je proste bawo.....a to sem jeste jel bez lambdy, pac se zas potvrdilo ze co si neudelas sam, to ti na aute pohnoji, davali mi svody a lambdu namontovali tak "sikovne" ze se tloukla o kastli a ulomila se :roll: tak terry ukaz se jak jsi dobrej v bosch diklech a na kolik prijde uni lambda od pana bosche, ctyrdrat
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

TERRY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TERRY » 13. 12. 2009 16:59

maca píše:
TERRY píše:KUA lidi svezte mě nikdo v e30 325i PLS
dneska sem te mohl povozit, ale nedorazili ste, tak mate smulu, po mesici sem se povozil sam :lol: a musim konstatovat, ze sest valcu je sest valcu, co sem za posledni tejden najezdil snad tisic km v callibre, tak mi prislo ke konci ze docela jede, ale jak sem dneska sednul do bawa, doplnil kapaliny-hlavne benzin :lol: , dofouknul gumy a vyrazil smer most, tak musim rict ze bawo je proste bawo.....a to sem jeste jel bez lambdy, pac se zas potvrdilo ze co si neudelas sam, to ti na aute pohnoji, davali mi svody a lambdu namontovali tak "sikovne" ze se tloukla o kastli a ulomila se :roll: tak terry ukaz se jak jsi dobrej v bosch diklech a na kolik prijde uni lambda od pana bosche, ctyrdrat
Ok. Takže Lambda sonda na BMW e30 325i cabrio 170 PS a čtyřdrát jo?

DoDo

Příspěvek od DoDo » 13. 12. 2009 19:08

marlin píše:tak mě napadá, že já vlastně 2,5 taky ještě nejel :D
no to je ale všem jasný z tvýho podpisu ;-) :-D
nemyslim to vážně, iso je fajn motorizace

1flip1

Příspěvek od 1flip1 » 13. 12. 2009 19:13

zase kdyz tu nejsem tak se to tu rozjede....
....hlavne se tesim na ty nejlevnejsí ceny bosch....no ono to ladiku neni tak tezky zajdi na automedik tam to nanjdi a vymluv se ze ten kdo ti to dodava nemuze,marodi,vsak to uz znas
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX

člen E30.cz

Příspěvek od » 13. 12. 2009 19:31

Hoši ve 14letech maj takové řeči :twisted: :twisted: :twisted:
Já ve vašich letech jezdil ještě na kole a pinďil honíka :twisted: :lol: :lol:

a že fotíš sousedům 890CDI nikoho nezajímá :twisted:

Mano

Příspěvek od Mano » 13. 12. 2009 19:33

wostrý ted jsem to dočetl :shock:
jen se divím že Vás to tak dlouho bavilo a nechali si nadavat od dvou rozmazlených smradů z rodinky od pumpy :idea:
ex - 318i ex - 2x318is ex - 320i touring ex - 525i ex - 325i touring akt. - 325ic akt - e32 740i V8
ex - Quattroporte GTS 4,7 V8 ex - Drift e30 335i ex - X5 4.4í V8 ex - Volvo V70 II akt. - Range Rover Sport 3.6 V8 :D

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 13. 12. 2009 23:22

To víš, my sme tu všichni takoví submisivní masochi(y)sti a velice nás to těší, když nám malý soplák může říkat, jací sme čuráci :wink: :D

To Terry: Tak poslouchej ty cucáku. Ty si myslíš, že teď kvůli pár vlídným a přinejmenším hodně trapným slovům Tě tady někdo bude brát vážně a nedělat si z vás dvou ocasů prdel? To určitě nemyslíš vážně, co? Počítej s tím, že u mně ste oba dva (nebo jeden, mně už je to u prdele) skončili. Čeho jsi jako chtěl dosáhnout tim trapným divadýlkem, Kašnare?? Jsi prostě debil a debilem zůstaneš. Aspoň u sráče bagristy jo :twisted: A těma přihřátým kecama si to už nespravíš :twisted:
:lol:
No smoke, no fun...
Obrázek

318ikasnar
Kontaktovat uživatele:

!!

Příspěvek od 318ikasnar » 14. 12. 2009 07:22

Ty mně nezajímáš EDO---(mišánku)--
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika

BMW E30 318i TOURING R.v 1993

TERRY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TERRY » 14. 12. 2009 07:34

Míšánek píše:To víš, my sme tu všichni takoví submisivní masochi(y)sti a velice nás to těší, když nám malý soplák může říkat, jací sme čuráci :wink: :D

To Terry: Tak poslouchej ty cucáku. Ty si myslíš, že teď kvůli pár vlídným a přinejmenším hodně trapným slovům Tě tady někdo bude brát vážně a nedělat si z vás dvou ocasů prdel? To určitě nemyslíš vážně, co? Počítej s tím, že u mně ste oba dva (nebo jeden, mně už je to u prdele) skončili. Čeho jsi jako chtěl dosáhnout tim trapným divadýlkem, Kašnare?? Jsi prostě debil a debilem zůstaneš. Aspoň u sráče bagristy jo :twisted: A těma přihřátým kecama si to už nespravíš :twisted:
Jenže jestli jsi s nevšiml tak kdo je normální a pochopí to tak mě bude brát normálně. A zrovnaaaaa od tebebych chtěl nějaký odpuštění. Ty jsi ten poslední co mě zajímá! Ke mně se už prosimtě nevyjadřuj!!

TERRY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TERRY » 14. 12. 2009 07:37

1flip1 píše:zase kdyz tu nejsem tak se to tu rozjede....
....hlavne se tesim na ty nejlevnejsí ceny bosch....no ono to ladiku neni tak tezky zajdi na automedik tam to nanjdi a vymluv se ze ten kdo ti to dodava nemuze,marodi,vsak to uz znas
Já s timhle nemám problém. Zeptám se bratra co dělá autodíly a ten mi řekne cenu. Jestli se vám ta cena líbit bude či nebude to už je vaše věc.

318ikasnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 318ikasnar » 14. 12. 2009 07:39

TERRY píše:
Míšánek píše:To víš, my sme tu všichni takoví submisivní masochi(y)sti a velice nás to těší, když nám malý soplák může říkat, jací sme čuráci :wink: :D

Jenže jestli jsi s nevšiml tak kdo je normální a pochopí to tak mě bude brát normálně. A zrovnaaaaa od tebebych chtěl nějaký odpuštění. Ty jsi ten poslední co mě zajímá! Ke mně se už prosimtě nevyjadřuj!!
asi tak....
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika

BMW E30 318i TOURING R.v 1993

Kejzi

Příspěvek od Kejzi » 14. 12. 2009 08:05

318ikasnar píše:
TERRY píše:

asi tak....
Se v první řadě naučte hošánci pořádně pravopis ať se to tu dá číst a hlavně ty Kašnare si uprav v podpisu tu první větu : Myslíš se něco o mě........To bych se z toho posral smíchy,kluk co ještě chodí do školy a on ani neumí psát,nebo si to po sobě alespoň přečíst........
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 14. 12. 2009 08:56

318ikasnar píše:
TERRY píše: Jenže jestli jsi s nevšiml tak kdo je normální a pochopí to tak mě bude brát normálně. A zrovnaaaaa od tebebych chtěl nějaký odpuštění. Ty jsi ten poslední co mě zajímá! Ke mně se už prosimtě nevyjadřuj!!
asi tak....
:lol: :lol: :lol: To si snad děláte srandu dětičky! :lol: Co na tom jako kdokoliv při smyslech má chápat? To snad jde pochopit jenom jediným způsobem - že jste oba dva idioti :D Ty si myslíš,že když tu teď napíšeš pár vlídných slov, tak že si z toho každý sedne na zadek a řekne si že jsi teď fakt frajer? Prober se ty schizofrenický lovče holubů... :twisted:
To Kašpar: Asi tak... :twisted: :D
No smoke, no fun...
Obrázek

Chuck47
E30.cz mecenáš

Re: !!

Příspěvek od Chuck47 » 14. 12. 2009 09:24

318ikasnar píše:Ty mně nezajímáš EDO---(mišánku)--
A o vás dva se nezajímá obyvatelstvo celé zeměkoule vy bukanýři :lol: :lol:
Obrázek
Mazda Miata 1.8 Moss MP45

Zamčeno