bmw327ix píše:prodam bmw 325ix 4X4 plna palba s klimou horsi stav obouchanej skakal skarpy tak sem to koupyl 4X4 a motor dobry stav na predku nic neklepe jen poloosa zacina technycka jeste rok necham za 15 tis s plynem 18tis lpg je vymontovanon neni v tp nadrz v rezerve 721043101 teplice je to komby
bmw327ix píše:takze pro velky zajem necam nejvisi nabidce je to bejvali policejni z nemecka chlazeny kotouce vzadu a 15 kw vic oryginal z viroby prodavam z duvodu nemoci momentalne sem v nemocnici a prodej sprostredkuje brachafotky nejsou je k videni v krupce kastle nic moc jezdilo po lese v zime lepe je to obouchany ale plne pojizdny a je bilej
bmw327ix píše:dobrej kopym mechanyzmus el strechy s tahlama kolik cena
pragdejf píše:sem pro vase pobaveni musel prolezt pulku lamera, ale moje oblibena citace..
<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel.
<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
<Ajiinka> Co to melesh ty woe????
<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!
aula píše:Dva ,,úlovky":
ARMAN píše:.... pryncezna z ni nebudetady je .....
Zavarenec píše:... něco extra...to mije samo a rovnou leští a renovuje...
mam znami vymahače ale v tomto sistemu ,jakym vašho sina okradli a vy jste musel zaplatit jsou na nic .dana společnost se neboji ze jim nekdo vyhrozuje nebot stoji za nimi stat a zakon .ti co jsou v společnosti jsou statni zaměstnanci o kterich vy malogdo.
ja ačkoli vam moc stim nepomohu,vam muzu jen poradi investovat je do daneho spořeni kere je zdanitelne z dani a zaroven ve chvyli předčasneho ukončeni smlouvy ani stat po vas nezada spět vraceni za zdanovaci obdoby .vse ve smlouvě .spořici vklad se uroči na 7.5 % mnesične a nezavyslim vkladu na 15% mnesične vyběr bez poplatku zadne sražky ani placeni danemu fin poradci ktri dani produkt spořeni nabyzi.je to chraneno statem a zaroven dani sistem spořeni je mnou po 6 let vyskouššene. ja platim 1800kč mnesične a v mimořadnim vkladu jsem dal 40tis kde se mi po jeden a pul měsice pričetlo automaticky 21tis.zaroven sjem pri zdanovacim obdoby dal k odečteni z dani.po dvou let jsem dane sporeni zrušil .stat sice poslalzadost o vraceni zdanovaciho obdoby .dani problem vyřesil fin.poradce u ktereho jsem dani produt podepsal.a houla stat poslalomluvni dopis ze se stala chyba a ze nemusim platit za zdanovaci obdoby .cim dil mam spořeni tim vyši procenta v mimořadnim vkladu.
tenhle sistem by mneli nabyzet a ne jak zname v ruznich bankach uročeni na 1.5...2.5...3.5%zisk z vkladu.
POKUT MATE ZAJEM SE SEJIT S DANIM FIN PORADCEM KTERI DANI SPOŘICI PRODUKT NABYZI NEBO MATE ZNAMI KTERI MAJI ZAJEM .STAČI MI NA MEJL NAPSAT ....JMENO ..ONDREJ..NOVAK ..TEL ČISLO ..MAM ZAJEM O DANE SPOŘENI ...A V NEJBLIŠŠI DOBĚ SE VAM OZVA DANI FIN PORADCE.....
JE TEŠKO TOMU VĚŘIT .ALE JEKE KOLI DOTAZI VAM ZODPOVY F.PORADCE AZAROVEN JE 24 HOD K DISPOZICI -.VSE ZDARMA .S POZDRAVEM