Trika - až na pár drobností hotovo
Že se do toho pletu, ale nechápu proč (dokonce) sprostě nadáváš někomu za to že se bezmála po půl roce dožaduje něčeho za co už zaplatil??? Pokud vim nikdo Tě nenutil aby ses do toho pouštěl... 

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Kluci, tahle hádka je stejně celkem zbytečná... Až budu mít trika u sebe, tak to sem napíšu, protože to je první krůček k tomu, aby byly brzo hotový. Mám dohodu s reklamkou Tomprint (www.tomprint.cz), že to provedou, dohodli jsme se na ceně, jde už jenom o termín. Pawkovi někdo ve firmě při úklidu kamsi ukryl část těch potisků, takže jsem to u něj zatím nechal všechno, dokud se nenajde zbytek - nemá podle mě smysl vymýšlet skopičiny jako posílání zbytku kurýrem nebo tak něco...
Prosím vás o zachování chladné hlavy, mně z toho taky není moc dobře, ale tím, že tu někdo bude prudit, situaci prostě neprospěje... Kolikrát už ani nemám chuť tady na cokoliv reagovat, protože z toho člověk vždycky vyjde jako špatnej. Je mi jasný, že ty, kdo si trika objednali, to až tak dalece nemusí zajímat, na druhou stranu když si tu Albert každej den rejpne, tak se ty potisky rychlejc nenajdou...
Líbání prdelí si řešte třeba na hotentotu, z tohodle tématu je jedna důležitá sračka...
Prosím vás o zachování chladné hlavy, mně z toho taky není moc dobře, ale tím, že tu někdo bude prudit, situaci prostě neprospěje... Kolikrát už ani nemám chuť tady na cokoliv reagovat, protože z toho člověk vždycky vyjde jako špatnej. Je mi jasný, že ty, kdo si trika objednali, to až tak dalece nemusí zajímat, na druhou stranu když si tu Albert každej den rejpne, tak se ty potisky rychlejc nenajdou...
Líbání prdelí si řešte třeba na hotentotu, z tohodle tématu je jedna důležitá sračka...
E39 535i sedan
FX : no to s tim ze si rejpnu kazdej den sis moh odpustit, staci si precist par stranek z5 a kazdej uvidi jak "casto" sem "rejpal".
I kdyz i ten vyraz rejpani je relativni, ale to uz resit nebudu..
Jde o to, ze se nenecham od Pawky bezduvodne posilat do prdele
Jinak myslim ze celou situaci uz si mi dostatecne vysvetlil pres icq, mrzi me jak si z toho nakonec vysel..
I kdyz i ten vyraz rejpani je relativni, ale to uz resit nebudu..
Jde o to, ze se nenecham od Pawky bezduvodne posilat do prdele

Jinak myslim ze celou situaci uz si mi dostatecne vysvetlil pres icq, mrzi me jak si z toho nakonec vysel..
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Tohle radši snad ani nebudu komentovatFx píše:Kluci, tahle hádka je stejně celkem zbytečná... Až budu mít trika u sebe, tak to sem napíšu, protože to je první krůček k tomu, aby byly brzo hotový. Mám dohodu s reklamkou Tomprint (www.tomprint.cz), že to provedou, dohodli jsme se na ceně, jde už jenom o termín. Pawkovi někdo ve firmě při úklidu kamsi ukryl část těch potisků, takže jsem to u něj zatím nechal všechno, dokud se nenajde zbytek - nemá podle mě smysl vymýšlet skopičiny jako posílání zbytku kurýrem nebo tak něco...

E36 323i coupé
Obrazek at si udělá ten kdo ví jak je to doopravdy, takhle děláš čůráka z pawky kterej jenom schytal cizí záser a eště je tak korektní že to nerozmazává a nechá vás prudit, bejt na jeho místě tak už vám oboum jednu dávno střelimAlbert píše:Adam + Pawka - polibte mi oba prdel![]()
Na konci srpna Pawka napsal ze trika budou do tejdne hotovy, ale ja sem ten spatnej kdyz si na konci listopadu rejpnu ze to jeste neni.. obrazek at si udela kazdej sam
divim se že si o tom nepokecáš s foxem když spolu chodíte ven, třeba bysis to pak odpustil

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Jelikož jsem si dovolil nesprávně a bez všech pravdivých informací o faktorech ovlivňujících dlouhou dobu trvání výroby triček napsat příspěvek který by mohl v mysli Vás spolučlenů klubu vytvořit špatné mínění o Fxově zacházení s vašimi prostředky a lhostejnosti k době jakou produkce triček trvá, veřejně se zde omlouvám jemu i pawkovi za to že jsem jakýkoli způsobem komukoli z nich ve svém mínění zde na foru stranil.
Pokus o vyprovokování informací pro Ty z Vás kteří jste si trika zaplatili a umlčení Albertovo nevhodné poznámky jsem lidově řečeno zvoral a oplatil poznámkou stejně nevhodnou, uznávám
zbytek nechť osvětlí zasvěcení
Pokus o vyprovokování informací pro Ty z Vás kteří jste si trika zaplatili a umlčení Albertovo nevhodné poznámky jsem lidově řečeno zvoral a oplatil poznámkou stejně nevhodnou, uznávám
zbytek nechť osvětlí zasvěcení
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Ja myslim ze oba zainteresovani - Pawka i FX - si to mezi sebou dokazi vyrikat a dokud se to nevyresi mezi nima, ostatni by meli bejt klidni. Muzu vsechny pouze ubezpecit, ze prachy ktere ste dali za trika nebo mikiny se neztratili a nikdo je nedefraudoval, takze podezirani a nemistne poznamky nejsou na miste. Budte tolerantni k vytizenosti a dejte jim jeste cas. diky.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Takze jeste jednou a naposled - cely to vzniklo tim, ze Pawka na konci srpna napsal ze budou do tejdne, nic se nedelo a takrka 2 mesice se k tomu ani nijak nevyjadril.. samozrejme chapu ze nekdo muze mit zkratka tolik prace, ze jiny veci nestiha, ale v tom pripade tady moh nekdo uprimne napsat jak se veci maj a o co go a ne tady porad jen nejak imaginarne mluvit o tom ze tohlecto a tamhlecto a ze do toho neco prislo a nekdo jinej neco neudelal atd
Proste uz tohle tema nechavam bejt, sice mi prijde trochu smutny ze trika o kterejch se resilo jestli budou nebo nebudou v Plesnicich nejsou ani na vanoce, ale jak rikam uz to neresim, proste az budou tak budou.
Jinak myslim ze od Pawky by byla vuci me docela namiste omluva, to ze on dela mrtvyho brouka a pak me posle do prdele kdyz se zacnu trochu zajimat jak to je, povazuju za nepripustny
P.S. Pokud nekdo STALE nepochopil co se snazim rict, tak at se podiva na starsi stranky tohodle tematu - konkretne strana 11.

Jinak myslim ze od Pawky by byla vuci me docela namiste omluva, to ze on dela mrtvyho brouka a pak me posle do prdele kdyz se zacnu trochu zajimat jak to je, povazuju za nepripustny

P.S. Pokud nekdo STALE nepochopil co se snazim rict, tak at se podiva na starsi stranky tohodle tematu - konkretne strana 11.
e28 525i, e83 X3
Alberte, trika mám už u sebe, právě teď kontroluju potisky, zda jsou všechny, a pokud bude vše OK, tak ještě dneska odvezu vše do Tomprintu, kde by to mělo být rychle hotové.Albert píše:Takze jeste jednou a naposled - cely to vzniklo tim, ze Pawka na konci srpna napsal ze budou do tejdne, nic se nedelo a takrka 2 mesice se k tomu ani nijak nevyjadril.. samozrejme chapu ze nekdo muze mit zkratka tolik prace, ze jiny veci nestiha, ale v tom pripade tady moh nekdo uprimne napsat jak se veci maj a o co go a ne tady porad jen nejak imaginarne mluvit o tom ze tohlecto a tamhlecto a ze do toho neco prislo a nekdo jinej neco neudelal atdProste uz tohle tema nechavam bejt, sice mi prijde trochu smutny ze trika o kterejch se resilo jestli budou nebo nebudou v Plesnicich nejsou ani na vanoce, ale jak rikam uz to neresim, proste az budou tak budou.
Jinak myslim ze od Pawky by byla vuci me docela namiste omluva, to ze on dela mrtvyho brouka a pak me posle do prdele kdyz se zacnu trochu zajimat jak to je, povazuju za nepripustny![]()
EDIT: Na bobikuv navrh jsou trika zde:
E39 535i sedan