Ládínek píše:Tak si dneska koukám přez výlohu na svý auto a za nim se postavila druhá tříca bez střechy![]()
tvl ty musiš byt pistolnik jaxviňMirek E. píše:Vcera kolem 14 tahle Z1 smerem z Ostasova v Liberci. Typek byl ocividne potesen tim jak jsem tasil
to sem byl já, jel jsem konečně přezout na letníMacho E3O píše:S kým jsem se dneska odpoledne zdravil u Kauflandu v Dejvicích? Modrý cabrio, plast, nahoře bez
...
Predy píše:Včera v Brně bílé kupé s (2,5?) S ///M pruhy, vykuchanym interierem a skorepinou... Myslim, ze byla i v Popicich na Sprint day X![]()
Pak po cestě domů za Pohořelicemi tmavá E30/E34 Touring (všiml jsem si na poslední chvilku
![]()
)
Jojo všiml jsem si, že tam s tím jelo sprint více lidíMattyX píše:Predy píše:Včera v Brně bílé kupé s (2,5?) S ///M pruhy, vykuchanym interierem a skorepinou... Myslim, ze byla i v Popicich na Sprint day X![]()
Pak po cestě domů za Pohořelicemi tmavá E30/E34 Touring (všiml jsem si na poslední chvilku
![]()
)
Asi před měsícem se s tím klučina stavoval v brně na sraz... celkem slušné. Prej je to takovej firemní otloukánek u nich v servisu a jezdí s tím vícero lidí
ze by Iwan ? ten pekac porad jezdi joDjSeby píše:Cervenej plastak na letišti u Skyportu.. někdo odsud?
je to možnýadam320 píše:ze by Iwan ? ten pekac porad jezdi joDjSeby píše:Cervenej plastak na letišti u Skyportu.. někdo odsud?
Díky, Tvoje cabrio hned zvedlo náladu3llf píše:to sem byl já, jel jsem konečně přezout na letníMacho E3O píše:S kým jsem se dneska odpoledne zdravil u Kauflandu v Dejvicích? Modrý cabrio, plast, nahoře bez
...
tvého sedánka už jsem tu okukoval dříve, pěkné to máš