"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
ježždíkovi kontaktní čočky, zase nám tu beann do toho vnáší zmatek. Brácha klid. Měla být v SOBOTU buď ZOO nebo Kaskáda v případě špatného počasí. Ty jsi ještě spal, když jsi to četl že?
Tak ti přeji dobré ráno a přečti si to v klidu znova 
Jo jinak jedu na 105% a manželku si povezu taky.

Jo jinak jedu na 105% a manželku si povezu taky.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
tak se všem omlouvám ale naskytla se příležetost dovézt raritku takže jsme se s tatíkem rozhodli a razíme pro automibil s názvem Alpina B3 3.0 kus číslo 174
tak doufám že mi mou nepřítomnost omluvíte.....pokud přivezu tak při nejbližší příležitosti přivezu ukázat jak mé nové cestovní auto tak i tuhle vejkendovku

konečně...e36 323i coupe kosmickejšvarc v pořádný náloži...
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe
KUVA... alpinka pro tebe nebo pro otce?VESY píše:tak se všem omlouvám ale naskytla se příležetost dovézt raritku takže jsme se s tatíkem rozhodli a razíme pro automibil s názvem Alpina B3 3.0 kus číslo 174tak doufám že mi mou nepřítomnost omluvíte.....pokud přivezu tak při nejbližší příležitosti přivezu ukázat jak mé nové cestovní auto tak i tuhle vejkendovku
![]()
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Ano Dave, dle rozkazu, užijeme.
Pokud si nás tam nenechají, tak budeme vyprávět. Mihalsi nezapomeň na foťák, já bohužel nemám, půjčil si ho kámoš a ještě nevrátil 

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
:)
Ahojda vsem,
tak musim rict ze co se vejletku do ZOO tyce,tak bylo fajn,ze nam vyslo super pocasi,akorat na takovou to prochazku
Byla teda co se podle me tyce mrte sranda jako
,proste to co jsme s DRAKEM provadeli je neskutecny 
OPRAVDU doporuci a teste se na fotky co nam poridil MIHALSEK,to bude pecka
Proste to schrnu: SVICKOVA s 8 knedliky
tedka me doslo ze 8cvterec a ja dal 8 knedlu
a na to po Misce jeste ryzovej nakyp,no proste pecka za par worlu
, pocasi very good, a vyjizdka do HK ve Futuru za BEANNEM s posezenim v tipaci bylo take moc mile a bezva!!!
Takze diky vsem zucastnenym a tesim se opet na dalsi spolecnej treba sobotni den
to DAVE: Prosimte ohledne te tvoji nabidky na chatku,jsme nic neresili,protoze kdyz jsme byli ve slozeni JA+MISKA+MIHALS+DRAKE RK tak to nemelo smysl,ale co si dovoluji rictje to,ze jestli se schodnem na nejakem vejkendu kdy budou moci vsichni,tak tito lide pojedou na 100% to me ver
Tak jeste jednou dekujem za super sobotni den a zase nekdy tuuuuuuuuuut
tak musim rict ze co se vejletku do ZOO tyce,tak bylo fajn,ze nam vyslo super pocasi,akorat na takovou to prochazku

Byla teda co se podle me tyce mrte sranda jako

OPRAVDU doporuci a teste se na fotky co nam poridil MIHALSEK,to bude pecka

Proste to schrnu: SVICKOVA s 8 knedliky

Takze diky vsem zucastnenym a tesim se opet na dalsi spolecnej treba sobotni den

to DAVE: Prosimte ohledne te tvoji nabidky na chatku,jsme nic neresili,protoze kdyz jsme byli ve slozeni JA+MISKA+MIHALS+DRAKE RK tak to nemelo smysl,ale co si dovoluji rictje to,ze jestli se schodnem na nejakem vejkendu kdy budou moci vsichni,tak tito lide pojedou na 100% to me ver

Tak jeste jednou dekujem za super sobotni den a zase nekdy tuuuuuuuuuut

- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, souhlasím s Otíkem, výlet byl výborný. A to ještě nikdo neví, že Ota je učiněný krotitel zvířat. I ptáci (samozřejmě mám na mysli ty opeřené) ho poslouchají na slovo
Děkuji zůčastněným i za manželku za super den a už se těšíme na další akci. Btw, svíčková byla luxusní a výlet autobusem do safari taktéž 
Jo a houpačky a prolejzačky v ZOO jsou kvalitní a velice zábavné

Jo a houpačky a prolejzačky v ZOO jsou kvalitní a velice zábavné

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html