Nejlepší jsou cigáni bez řidičáku s žigulem bez TP a s gaučem na vozejku (a bez dálniční známky). To jsou střelcibřečka píše:2 Dix: mě je celkem jedno s čím kdo jezdí, když se drží vpravo a dodržuje alespoň min. povolenou rychlost tak ať. Ono je potom fuk jestli se v pravym táhne avia nebo šáde.A IMHO nejvíc nehod způsobí na dálnici náklaďáky.
proc nekteri lidi nemaj radi BMW
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ale oni umí kolikrát líp řídit než jiní, jednou jsem sledoval jak otáčeli žigulem s plně naloženým vozíkem železa, na tom místě jsem musel otáčet na 2 (3) krát, bo to je fakt dost uzký, a oni si to střelili do smyku, nějak to protočili, vuzek ten se naklopil na 45°, železo bylo jak přibité, ani se nehlo a valili zpátky odkud přijeli!Tweety píše:Nejlepší jsou cigáni bez řidičáku s žigulem bez TP a s gaučem na vozejku (a bez dálniční známky). To jsou střelcibřečka píše:2 Dix: mě je celkem jedno s čím kdo jezdí, když se drží vpravo a dodržuje alespoň min. povolenou rychlost tak ať. Ono je potom fuk jestli se v pravym táhne avia nebo šáde.A IMHO nejvíc nehod způsobí na dálnici náklaďáky.
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

A víš jistě že to udělali schválně?Dix píše:Ale oni umí kolikrát líp řídit než jiní, jednou jsem sledoval jak otáčeli žigulem s plně naloženým vozíkem železa, na tom místě jsem musel otáčet na 2 (3) krát, bo to je fakt dost uzký, a oni si to střelili do smyku, nějak to protočili, vuzek ten se naklopil na 45°, železo bylo jak přibité, ani se nehlo a valili zpátky odkud přijeli!Tweety píše:Nejlepší jsou cigáni bez řidičáku s žigulem bez TP a s gaučem na vozejku (a bez dálniční známky). To jsou střelcibřečka píše:2 Dix: mě je celkem jedno s čím kdo jezdí, když se drží vpravo a dodržuje alespoň min. povolenou rychlost tak ať. Ono je potom fuk jestli se v pravym táhne avia nebo šáde.A IMHO nejvíc nehod způsobí na dálnici náklaďáky.ještě teď si to nedokážu vysvětlit jak to mohli dokázat
Fakt jim to někdy závidím ja umí manévrovat
To van_dahl: Jo, bo tam susedovi zebrali starou branku (právě jak ji viděli, že to je pěknej velkej kus a byla by to škoda to tam nechat někomu jinýmu), však jak naložili tak pak jeli zase kolem mě, jakoby se susedovi vůbec nic nestratilo... 
HOTENTOT 

cemu se tlemis ... to je pravdaAnd píše:Rotten píše:To co vede z Prahy do Brna stavěl Hitler před půlstoletím pro tanky.
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Jó, aby mohl převážet vojsko a zbraně k východu na Moskvu,Hitler neměl rád rusáky, tak zdravstvujtě tovaryši!Iwan píše:cemu se tlemis ... to je pravdaAnd píše:Rotten píše:To co vede z Prahy do Brna stavěl Hitler před půlstoletím pro tanky.
HOTENTOT