Čau, nejmenuju se Jiří. Nezačíná přijmení toho Jiřího náhodou na písmeno Č? Jinak neznám Sezu ani Pheshe, bohužel, ale mohli bychom si dát někde na Strahově spicha všichni s fóra, kdo jedem, ať se poznáme...Raon píše:Mimochodem, neznas Sezu, nebo Pheshe? Nebo nejmenujes se Jiri. Jestli ne tak je to omyl a zapomen na to, ale ja jen, ze tech lidi s Viperem tady v Praze tak moc nenibmwm3 píše:Taky jedu..
Kdyby nebyla taková zima, tak vemu Vipera
Žvásty - původně Rally Sprint
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Je mi 20, řídím od 12. Závodnickou kariéru a jistotu, že jsem král silnic a nejlepší na světě už mám naštěstí za sebou....GeRoX píše:takovej soukromej dotaz...ale nemusis odpovidat...bmwm3 píše:
Kdyby maminky věděli, co občas jezdíme. Jedu s mámou a říkám si, že pojedu hodně v klidu a už v první zatáčce: "Míšo, jeď pomleji", tak jedem na dálnici a velice pozvolna zrychluji a všimne si toho až okolo 180, tak to zbrzdím na 130 a znova. Možná je lepší, že naše mamky nevidí, co občas dáváme..
kolik je ti let, ze mas Vipera, jsi total vedle ze zvuku pop-offu, a slintas jako dite kdyz nekdo byt jen vyslovi slovo "drift" nebo "dverma napred"...?
nic ve zlym jen mi to nejak nesedi...![]()
Naposledy upravil(a) bmwm3 dne 03. 12. 2004 11:12, celkem upraveno 1 x.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Je mi dvacet a s Viperem jsem si vymýšlel, abych byl zajímavej, nebylo to proto, že bych se chtěl pochlubit v příjemném prostředí o svůj životní zážítek. Spokojen?GeRoX píše:to je odpoved kterou jsem chtel slyset a kvuly ktere mi tve hlasky (bez urazky samozrejme) nejak "nesedeli"....![]()
skutecnost ze se hlasis k neexistujicimu Viperu nechci komentovat...
asi jsi to pochopil spatne...ja proti tobe nemam nic... 
ale fakt je ten, ze nechapu proc si tady ty lidi musej vymyslet a prehanet aby byly zajimavy....to mate takovy komplexy? ted to neni proti tobe, pac mi to bylo jasny kdyz jsi mi odpovedel na kontrolni otazku ohledne zimy a Viperu...
ale kdyz cely forum uz asi dva mesice resi v nekolika threadech (AND) tu samou vec a to, ze 99.9% z toho co ty lidi sem napisou je nesmysl, vymysl, a zbytecny kecy a kvuly tomu se dokazi i pohadat, tak fakt nechapu proc jeste ma nekdo potrebu si takhle hladit ego...
takhle se cely forum przni...jeho uroven klesa, lidi co by meli co rict k veci tak uz sem ani nelezou...a zaplnuje se to novacky, ktery svorne nesou transparent s napisem "Uz jsem vyrostl z blbnuti, a ze zavodnicke kariery, a z toho, ze vsechno vim, vsechno znam..." ale v realu delaj totalni opak...
...dennodenne se tady nekdo rozstreli....dennodenne sem nekdo napise totalni nesmysl, dennodenne sem nekdo napise nakou lez, jen aby byl zajimavejsi...
to fakt nechapu...ver mi ze napriklad ty bys byl rozhodne zajimavejsi, kdyby jsi se psise zeptal na nakou praktickou vec ohledne bmw a spol. nez hlasit zvasty o neustalym driftovani, litani po dalnici, a o vanosech, o viperu a nevimcojeste...
ale to je jedno...fakt proti tobe nic nemam, jen jsem se potreboval vypsat a bohuzel ty jsi se (chapu, ze muzes to tak brat) stal obetnym berankem...
vsem ostatnim sorac ... a kdyz nakej admin to prehodi do pokecu tak budu rad...
ale fakt je ten, ze nechapu proc si tady ty lidi musej vymyslet a prehanet aby byly zajimavy....to mate takovy komplexy? ted to neni proti tobe, pac mi to bylo jasny kdyz jsi mi odpovedel na kontrolni otazku ohledne zimy a Viperu...
ale kdyz cely forum uz asi dva mesice resi v nekolika threadech (AND) tu samou vec a to, ze 99.9% z toho co ty lidi sem napisou je nesmysl, vymysl, a zbytecny kecy a kvuly tomu se dokazi i pohadat, tak fakt nechapu proc jeste ma nekdo potrebu si takhle hladit ego...
takhle se cely forum przni...jeho uroven klesa, lidi co by meli co rict k veci tak uz sem ani nelezou...a zaplnuje se to novacky, ktery svorne nesou transparent s napisem "Uz jsem vyrostl z blbnuti, a ze zavodnicke kariery, a z toho, ze vsechno vim, vsechno znam..." ale v realu delaj totalni opak...
...dennodenne se tady nekdo rozstreli....dennodenne sem nekdo napise totalni nesmysl, dennodenne sem nekdo napise nakou lez, jen aby byl zajimavejsi...
to fakt nechapu...ver mi ze napriklad ty bys byl rozhodne zajimavejsi, kdyby jsi se psise zeptal na nakou praktickou vec ohledne bmw a spol. nez hlasit zvasty o neustalym driftovani, litani po dalnici, a o vanosech, o viperu a nevimcojeste...
ale to je jedno...fakt proti tobe nic nemam, jen jsem se potreboval vypsat a bohuzel ty jsi se (chapu, ze muzes to tak brat) stal obetnym berankem...
vsem ostatnim sorac ... a kdyz nakej admin to prehodi do pokecu tak budu rad...
Naposledy upravil(a) GeRoX dne 03. 12. 2004 11:26, celkem upraveno 1 x.

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já proti tobě taky ne, chraň bůh. Jen nemám rád, když mne lidi nařkávají z toho, že lžu ať přímo, co nepřímo, jak jsi to udělal tyGeRoX píše:asi jsi to pochopil spatne...ja proti tobe nemam nic...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já driftovat neumím. Nejsem závodník a taky podle toho jezdím. Myslím, že spadám do lepšího podprůměru. Vymýšlet si nemusím, abych byl zajímavej. Hezky jsi se do mne opřel, ale s těmi lži jsi si bohužel vybral toho jednoho ze sta, co mluví pravdu. Ale netušil jsem, že má přítomnost a mé přispěvky dokážou někoho takhle rozparádit. Rozhodně se nesnažím tady se sebe někoho dělat a léčit si ego, to jsi na špatný adrese, kámo. Nikdy jsem neřekl, že jsem dobrej jezdec, nikdy jsem tady nelhal, abych byl in.
jojo nechme toho...bmwm3 píše:Ne, nepřiznal, použil jsem drsnou ironii, ale když je to napsaný, tak to nemusí každému dotéct, prostě je to napsaný a mluvené slovo zní jinak.GeRoX píše:nezesmesnuju, neschazuju...ale sam jsi se priznal ke lzi tak kde je problem...?
ok nechme toho...
Ok necháme toho, vše v Ouklendu?
ale tohle jsi napsal ty...a ted to popiras?:
bmwm3 píše: Je mi dvacet a s Viperem jsem si vymýšlel, abych byl zajímavej, nebylo to proto, že bych se chtěl pochlubit v příjemném prostředí o svůj životní zážítek. Spokojen?

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
To samozřejmě nepopírám, napsal jsem to, ale jak jsem již řekl, myšleno to bylo v ironii. Ale asi to tak nevyzní, když to čteš. Já opravdu nemám zapotřebí si vymýšlet. Kdybychom se znali, tak o mne nepochybuješ.bmwm3 píše: Je mi dvacet a s Viperem jsem si vymýšlel, abych byl zajímavej, nebylo to proto, že bych se chtěl pochlubit v příjemném prostředí o svůj životní zážítek. Spokojen?
Gorox má malinko problém s rozpoznávánim ironieGeRoX píše:jojo nechme toho...bmwm3 píše:Ne, nepřiznal, použil jsem drsnou ironii, ale když je to napsaný, tak to nemusí každému dotéct, prostě je to napsaný a mluvené slovo zní jinak.GeRoX píše:nezesmesnuju, neschazuju...ale sam jsi se priznal ke lzi tak kde je problem...?
ok nechme toho...
Ok necháme toho, vše v Ouklendu?
ale tohle jsi napsal ty...a ted to popiras?:
bmwm3 píše: Je mi dvacet a s Viperem jsem si vymýšlel, abych byl zajímavej, nebylo to proto, že bych se chtěl pochlubit v příjemném prostředí o svůj životní zážítek. Spokojen?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Hele, teď už jenom ve srandě, už to nemyslím hádkověGeRoX píše:zejo?
ok...fakt toho necham...me je uplne sumafuk jestli mas viper-a nebo ne...a jestli jsi to psal z ironie nebo ne...
2 admin: delete nerelevantni prispevky...thx
Znám člověka, kamaráda, který má Vipera a půjčuje mi ho a jezdíme spolu na projížďky. Takhle to teda je, občas mi ho půjčí i samotnému.
To admin: I also ask you to delete all the garbage we wrote to each other. Thanks.
To válim, viď?