Musí mít supersport vždy to nejdražší ? V dnešní době když už i BMW dělá ten "pogumovanej" sráč ala VW na dveřích co za dva roky z toho sleze

Ano jak jsi dal odkaz :aula píše:Co já znám alcantaru, tak ta nestojí 1/3 ceny kůže. http://cs.wikipedia.org/wiki/Alcantara_(l%C3%A1tka)
Kód: Vybrat vše
Alcantara® je obchodní značka velurové umělé kůže z laminované netkané textilie.
Pogumovenje sráč, mohu potvrdit a opravdu sleze.Zavarenec píše:A další![]()
To se tu už řešilo, ale alkantara je náhražka broušené kůže šité naruby... je lehčí a lepe se s ní pracuje, proto je většinou v supersportech...ovšem taky v passatech, audinách (a dalších rádoby drahých paskvilech) a obývákových gaučích co se tváří jako z broušené kůže a stojí 1/3 ceny.... asi proto.
Musí mít supersport vždy to nejdražší ? V dnešní době když už i BMW dělá ten "pogumovanej" sráč ala VW na dveřích co za dva roky z toho sleze
Rád to loupuSemry píše:Pogumovenje sráč, mohu potvrdit a opravdu sleze.Zavarenec píše:A další![]()
To se tu už řešilo, ale alkantara je náhražka broušené kůže šité naruby... je lehčí a lepe se s ní pracuje, proto je většinou v supersportech...ovšem taky v passatech, audinách (a dalších rádoby drahých paskvilech) a obývákových gaučích co se tváří jako z broušené kůže a stojí 1/3 ceny.... asi proto.
Přečteš-li si po mě co jsem psal :aula píše:Kde maj gauž z alcantary za 14 tyček? Nicméně dávat to do souvislosti s koženkou mi přijde mimo. Resp. na základě jakých parametrů tyhle dva matroše spojuješ? Jinak já netvrdím, že to není imitace kůže, resp. je to umělá kůže. O tom snad žádná.
Já to pochopil, ale asi jsem na to špatně reagoval. Tak znovu a lépe. Nemyslím, že se alcantara má k broušené kůži stejně jako koženka ke kůži. A to jak vzhledově, tak mechanickými vlastnostmi. Koženka je šitka, co hned praská. Macek na předchozí stránce si to taky celkem vychvaluje. Ale asi neoprávněně, hold chtěl jen ušetřit za náhražku noZavarenec píše:Přečteš-li si po mě co jsem psal :aula píše:Kde maj gauž z alcantary za 14 tyček? Nicméně dávat to do souvislosti s koženkou mi přijde mimo. Resp. na základě jakých parametrů tyhle dva matroše spojuješ? Jinak já netvrdím, že to není imitace kůže, resp. je to umělá kůže. O tom snad žádná.
Odpovídal jsem na otázku, že ve srovnání je alkantara napodobenina broušené kůže jako je koženka napodobenina kůže (klasické hladké).
Už je to pár let co jsem nechal dělat na zakázku rohovou sedačku do béžové alkantary a stálo to s dopravou cca 18 000
AD supersport : Co ti teda přišlo tak hrozně vtipně povýšené že je alkantara v "supersportech" ?
díky za cenné informaceZavarenec píše:Ale to je jedno....pokud chceš něco jako alcantara, tak nic jinýho nehledej, protože ani nenajdeš. Broušená kůže je dražší a volant se s tím blbě potahuje.
A výslední efekt ohledně čištění atp vyjde na stejno...