Chce se mi blít

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Albert

Příspěvek od Albert » 24. 04. 2012 19:23

Oldman píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/265757- ... ku-cr.html, pamatujte,jestli toto skončí,pak teprve se něco opravdu začne dít,protože se říká,dokud se mají pražáci dobře,nic se nestane
Tak tohle doufám nemyslíš vážně... neznám z mýho okolí moc lidí (Pražáků), který by si na takovejhle plat šáhli.. většina je ráda, jestli se vůbec dostane na ten slavnej celorepublikovej průměr.. Nicméně chápu, že vysvětlit někomu z Moravy (tím spíš ze severní), že se Pražáci nemají jako prasata v žitě, je věc s celkem nulovou šancí na úspěch.. to neber nijak osobně, jen jako konstatování faktu :wink:

Každopádně z těch reakcí tady jsem rád, že to stále ještě vypadá, že většina lidí okolo BMW je normálních.. Je pravda, že tahle vláda dělá nepopulární kroky, krade (jako všechny minulý i budoucí), korupce je do očí bijící, nicméně pořád se toho v tomhle státě hodně věcí děje dobrejch, všechno relativně funguje, ale člověk už to ani moc nevnímá, když z médií jsou slyšet jen samý negativa jak je všechno na hovno, kdo kde co ukrad atd..

Mně nejvíc zarazily ty komentáře pod článkem na novinkách, ne ani ten samotnej článek (o novinkách si myslim svý :roll: ), jak se tam propaguje komunismus, všichni lidi tomu dávají plusový hodnocení, všichni vzpomínají jak se za bolševika měli dobře atd.. a když tam někdo napíše něco "pravicovýho", tak se na něj ostatní sesypou jak mouchy na hovno.. :shock:
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 24. 04. 2012 19:33

jsem sice z republiky hodne kratce nic mene:
Na co si stezujete? Hromadna doprava? CR ma nejlepsi dopravni sit v evrope. Nikde jinde neni pomer ceny a kvality tak dobry jako v cr. Zdravotnictvi? Za to ze musite platit 30kc u doktora? CO blbnete!!! Prisel jsem ve spanelsku k doktorovi a jeste nez jsem mu rekl co mi je zaplatil jsem 60 EUR. Jen za to ze jsem tam prisel. Dalsi konverzace po 20 Eurech. to same je treba v Irsku. Na to ze je nedostatek prace? Konkretne spanelsko ma temer 60% neztamestnanost. Na politiku? Ano jsou to hajzlove ale volime je my...
CO chapu je treba cena pohonych hmot a otazka romu...
Obrázek

Oldman
člen E30.cz

Příspěvek od Oldman » 24. 04. 2012 19:35

Albert píše:
Oldman píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/265757- ... ku-cr.html, pamatujte,jestli toto skončí,pak teprve se něco opravdu začne dít,protože se říká,dokud se mají pražáci dobře,nic se nestane
Tak tohle doufám nemyslíš vážně... neznám z mýho okolí moc lidí (Pražáků), který by si na takovejhle plat šáhli.. většina je ráda, jestli se vůbec dostane na ten slavnej celorepublikovej průměr.. Nicméně chápu, že vysvětlit někomu z Moravy (tím spíš ze severní), že se Pražáci nemají jako prasata v žitě, je věc s celkem nulovou šancí na úspěch.. to neber nijak osobně, jen jako konstatování faktu :wink:

Každopádně z těch reakcí tady jsem rád, že to stále ještě vypadá, že většina lidí okolo BMW je normálních.. Je pravda, že tahle vláda dělá nepopulární kroky, krade (jako všechny minulý i budoucí), korupce je do očí bijící, nicméně pořád se toho v tomhle státě hodně věcí dějě dobrejch, všechno relativně funguje, ale člověk už to ani moc nevnímá, když z médií jsou slyšet jen samý negativa jak je všechno na hovno, kdo kde co ukrad atd..

Mně nejvíc zarazily ty komentáře pod článkem na novinkách, ne ani ten samotnej článek (o novinkách si myslim svý :roll: ), jak se tam propaguje komunismus, všichni lidi tomu dávají plusový hodnocení, všichni vzpomínají jak se za bolševika měli dobře atd.. a když tam někdo napíše něco "pravicovýho", tak se na něj ostatní sesypou jak mouchy na hovno.. :shock:
Jak jsem koupil tak prodávám,viz Pražáci...a ...propaguje se komunizmus? To asi přímo ne,propaguje se levicový přístup,ovšem,za láta se stalo modou mezi mladýma lidma pravicově mluvit,chovat se,schválně neříkám pravicově myslet :D Tak ti položím otázku,bez ohledu na historickou zkušenost,je podle tebe normálné že ve státě kde 36% rodin je odkázáná na nějaké dávky od státu,na platový průměr dosáhne jenom nekolik desetitisíc lidí aby volby vyhrála pravice? To je padlé na hlavu,nastudujte si politický systém ve Skandinávských zemích a zkuste mě vysvětlit že o Švédsku Norsku Fínsku,Dánsku nic v souvislosti s krizí nic neslyšíme?A jěště jedno....sledujete fotbal v Evropě,ve světě,víte kolik se ve fotbalu točí peněz...trpí snad fotbal nějakou krizí??? Ne,vysvětlete mě někdo PROČ NE
Naposledy upravil(a) Oldman dne 24. 04. 2012 19:38, celkem upraveno 2 x.
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless

MattyX

Příspěvek od MattyX » 24. 04. 2012 19:36

PÁREK píše:jsem sice z republiky hodne kratce nic mene:
Na co si stezujete? Hromadna doprava? CR ma nejlepsi dopravni sit v evrope. Nikde jinde neni pomer ceny a kvality tak dobry jako v cr. Zdravotnictvi? Za to ze musite platit 30kc u doktora? CO blbnete!!! Prisel jsem ve spanelsku k doktorovi a jeste nez jsem mu rekl co mi je zaplatil jsem 60 EUR. Jen za to ze jsem tam prisel. Dalsi konverzace po 20 Eurech. to same je treba v Irsku. Na to ze je nedostatek prace? Konkretne spanelsko ma temer 60% neztamestnanost. Na politiku? Ano jsou to hajzlove ale volime je my...
čekám na vencovu reakci :D :lol:
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ
Obrázek

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 04. 2012 19:41

Oldman píše:.....trpí snad fotbal nějakou krizí??? Ne,vysvětlete mě někdo PROČ NE
Asi proto, že je to skvělej byznys - moc a moc potřebná věc pro masy.
Každej pivčík si rád vsadí, těžkej zmrdnikatel v tom vypere prachy, sledování v TV zmákne i dutá hlava. Ta vidí reklamy a tlačí víc a víc do svý vepřový hlavy - a kšeft se hejbe a hejbe.

Řek' jsem něco špatně?
Fakt fotbalu ani byznysu nerozumim.... :oops:

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 24. 04. 2012 19:44

Vidim to na 5-7stran a pak lock :twisted:

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 04. 2012 19:45

MattyX píše:
Asi tu viset nebude, bo už všechny ty vypsaný body projely soukromou konverzací.

Já vůči tomu chlapci necítím až nějakou nenávist, avšak potírat bych ho dovedl vcelku bez výčitek.

:lol:

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 04. 2012 19:46

kouBaMW píše:Vidim to na 5-7stran a pak lock :twisted:
Mít já příslušná práva, již by se tak stalo...

:twisted:

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 24. 04. 2012 19:48

Venca píše:
MattyX píše:
Asi tu viset nebude, bo už všechny ty vypsaný body projely soukromou konverzací.

Já vůči tomu chlapci necítím až nějakou nenávist, avšak potírat bych ho dovedl vcelku bez výčitek.

nechapu proc me chces potirat ale dobre:-)
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 04. 2012 19:54

PÁREK píše: nechapu proc me chces potirat ale dobre:-)
To je právě jedna z věcí, na která zatím nemáš "přihrádku" ve který bys to zpracoval.

Albert

Příspěvek od Albert » 24. 04. 2012 20:21

To tady dlouho nebylo.. :roll:

Párek rozkop Vencovi bábovičku z písku a ten ho teď bude mlátit plastovou lopatičkou po hlavě..
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

Venca

Příspěvek od Venca » 24. 04. 2012 20:32

Albert píše:To tady dlouho nebylo.. :roll:

Párek rozkop Vencovi bábovičku z písku a ten ho teď bude mlátit plastovou lopatičkou po hlavě..
Takový detaily máme vyříkaný.
Nepochopils ..... :twisted:

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 24. 04. 2012 20:34

Obrázek

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 24. 04. 2012 23:23

ja bych se drzel tematu. Jestli ma Venca problem s myma nazorama, prosim. Vedi to jiz vsichni...
Obrázek

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 25. 04. 2012 06:38

Oldman píše:
aula píše:Asi by to nebyli jasní leadři, ale nějaké procento by jim to mohlo přidat. Mluvím teď hlavně o ODS, kterým klesla preference z minulých 20 % (počet voličů při minulých volbách) na nynějších 17 %.

IMO je neschopnost rozumně prezentovat změny a škrty velmi nešťastná. Tak aspoň ses pobavil ne. Hold mám na to jiný názor.
Takže podle tebe šikovná ukecaná holka vysvětlí důchodcům proč mají pořád míň,vysvětlí nemocnému po operaci že za měsíc marodění dostane 4000,že ODS dělá zákony jenom pro určitou skupinu lidí a to je správné a tak to má být? Pánové,to chce víc se věnovat všeoběcnému dění v politice nejenom tady,ale i ve světě,pátrat po důvodech,příčinách a následcích,ne jednou za půlrok něco přečíst na netu a pak spustit vyděšenej poplach,pánové,hraje se o Vaší budoucnost,ne mojí,já to mám za pár,vy v tom svinstvu budete žít další desetiletí,je na vás vykydat ten Augiášův chlív
Tak každá strana, se specializuje jen na určitou sortu, nechápu proč to zmiňuješ pouze u ods. V Italii taky oznámili, že se důchody nebudou valorizovat a ženská se u toho rozeřvala a lidi to přijali hned líp. Jen pro tvojí informaci se věnuju dění nejen u nás. Ve svinstvu sem žil do listopadu 89 a budu dělat max abych se do toho zas nedostal.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 25. 04. 2012 06:46

Venca píše:
aula píše:Po dlouhé době se daří držet schodek na uzdě a to i v době ekonomické krize...
- říkal ten pán s brejlema, jo?

Říkám já, protože vím, jakejaký schodky tu za poslední léta byly.

09 - 192,2
10 - 156,42
11 - 142,8
12 - plán 105

jelikoš vidím klesající trend, tvrdím to, co tvrdím.

Venca

Příspěvek od Venca » 25. 04. 2012 06:46

PÁREK píše:ja bych se drzel tematu. Jestli ma Venca problem s myma nazorama, prosim. Vedi to jiz vsichni...
Téma je jasné.
Žádný problém nemůže nastat.

V naší zemi je dostatek "inteligentních studentů" a ti nedovolí obrat dějin zpět ke komunismu - vypořádají se s bolševiky, menševiky, esery a dalším nepřáteli svobodemo.

I průměrný "inteligentní student" ví, že bude-li tvrdě makat, jistě se vypracuje.
Pokud se nebude jen povalovat a čekat, co mu přiletí do chřtánu, bude rozumně uvažovat a pilně tkát předivo vhodných kontaktů, studovat dění kolem sebe, úspěch se dostaví a on jednou nebude trpět nedostatkem prostředků.
Pak nebude muset mít obavy, že by snad nemohl uspokojovat své potřeby, nakupovat nemovitosti dle své libosti, mít třeba svůj vlastní sportovní klub, honitbu, motorovou jachtu. Nebude muset brát ohledy na občany nižší kategorie, když snad náhodou některého z nich sejme při řízení pod vlivem alkoholu a nebude trpět obavami, že by se snad proti němu stavěly úřady....

Venca

Příspěvek od Venca » 25. 04. 2012 07:02

aula píše: Říkám já, protože vím, jakejaký schodky tu za poslední léta byly.

09 - 192,2
10 - 156,42
11 - 142,8
12 - plán 105

jelikoš vidím klesající trend, tvrdím to, co tvrdím.
Myslí si, že je hodně velkej problém vyrobit ukazatel tak, aby čísla byly příznivý?

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 25. 04. 2012 07:54

Jaký ukazatel? To je holý fakt. Ty čísla mluvý samy za sebe.

Venca

Příspěvek od Venca » 25. 04. 2012 08:00

aula píše:Jaký ukazatel? To je holý fakt. Ty čísla mluvý samy za sebe.
Máš pravdu, "mluvý".....

Odpovědět