jooo, Fiat, to je kara !!!!
-
jaban
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: jooo, Fiat, to je kara !!!!
Italský auto je jak italská holka, obojí stojí za hovnojaban píše:panove, ze si nekoupite poradny auto. A jaky ze ? No Fiata preci, to jsou kaaaary. Zbavte se bavoru, tech plecek a naskakejte uz konecne do poradnych aut, ne !?![]()
![]()
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-
Frenk
-
jaban
Jabane, nevim, co tu resis. Jsi na foru BMW klubu, tak nemuzes cekat, ze ti tu kazdej bude chvalit tvyho fiata. Pokud jde o me, FIAT = Fehler In Alle Teile... Ja nerikam, ono ti to treba jede, ale zatacku si dverma neprojedes, leda bys mel punto na podhustenejch gumach, jenze to neni dverma jako s BMW.
DC: Jo, mam zabozrouta, a co? Mam i BMW (zatim) a je to pro me srdecni zalezitost.
2Jaban: Na bezny jezdeni bych si mozna koupil Fiata, kdyby to nebyly takovy olejnicky a co do kvality zpracovani a plechu neco jako felda... Francouze tu do nebe vychvalovat nebudu, kazdy ma svoje pro a proti a prijde mi ubohy lezt nekomu na forum a delat si tu z nej prdel... Tak si toho fiata uzij, my ti ho zavidet nebudem, neboj... Kazdy auto je o necem jinym a treba takovy Subaru ma taky neco do sebe, ale proc to cpat tady lidem? Proste delej jak myslis a az vyrostes, kup si Mondeo, to je teprv kara!
DC: Jo, mam zabozrouta, a co? Mam i BMW (zatim) a je to pro me srdecni zalezitost.
2Jaban: Na bezny jezdeni bych si mozna koupil Fiata, kdyby to nebyly takovy olejnicky a co do kvality zpracovani a plechu neco jako felda... Francouze tu do nebe vychvalovat nebudu, kazdy ma svoje pro a proti a prijde mi ubohy lezt nekomu na forum a delat si tu z nej prdel... Tak si toho fiata uzij, my ti ho zavidet nebudem, neboj... Kazdy auto je o necem jinym a treba takovy Subaru ma taky neco do sebe, ale proc to cpat tady lidem? Proste delej jak myslis a az vyrostes, kup si Mondeo, to je teprv kara!
E39 535i sedan
-
Návštěvník
Proste delej jak myslis a az vyrostes, kup si Mondeo, to je teprv kara![/quote]
asi jsem prerostlej, Mondeo uz jsem mel, r.v 98 2,5 24v 5dv Ghia nic moc. Pohodli bomba, asi tezko budes hledat konkurenci, ale to je opravdu vsechno.
Jestli ti nejak vadi muj prispevek, tak ho necti a zbytecne se nestresuj.
a mimochodem, vy tady jen argumentujete nejakym jezdenim do zatazek dverma napred. S nahonem na zadek to umi kazdej cenda. Ve finale ja tu zatacku projedu rychleji nez ty a normalne popredu clovece.
asi jsem prerostlej, Mondeo uz jsem mel, r.v 98 2,5 24v 5dv Ghia nic moc. Pohodli bomba, asi tezko budes hledat konkurenci, ale to je opravdu vsechno.
Jestli ti nejak vadi muj prispevek, tak ho necti a zbytecne se nestresuj.
a mimochodem, vy tady jen argumentujete nejakym jezdenim do zatazek dverma napred. S nahonem na zadek to umi kazdej cenda. Ve finale ja tu zatacku projedu rychleji nez ty a normalne popredu clovece.
Cendo, to jsi fakt krab... Ja se nad tim nevzrusuju, to mi ver... Ale co kdyz tady nejde o rychlost, ale o tu srandu s nahonem na zadek? Me nezajima, ze tu zatacku projedes rychleji, ja ji proste projedu jinak... To samy je, kdyz pojedes treba na motokarach, nekdo pojede na cas a nekdo si to bude uzivat jako super srandu...
Muzu se te jenom na neco zeptat? Kdyz jsi prerostlej, nemas nahodou v aute nejaky libovy audio?
Muzu se te jenom na neco zeptat? Kdyz jsi prerostlej, nemas nahodou v aute nejaky libovy audio?
E39 535i sedan
-
jaban
No to libovy, to znamena jako jestli kdyz si k tomu das hlavu, jestli ti bassreflex fouka na boltec 
No a znas Marauderovo Camaro? Ja nerikam, vykon je fajn, ale tak se svez s Ondrou v jeho turbokabru a taky je to fajn... Proste kazdej uprednostnuje neco jinyho a nevim, proc nam tu vykladas, jak si mame koupit fiata? Spousta lidi tady by z nej byla tak akorat nestastna...
No a znas Marauderovo Camaro? Ja nerikam, vykon je fajn, ale tak se svez s Ondrou v jeho turbokabru a taky je to fajn... Proste kazdej uprednostnuje neco jinyho a nevim, proc nam tu vykladas, jak si mame koupit fiata? Spousta lidi tady by z nej byla tak akorat nestastna...
E39 535i sedan
- Radek_750iA
850CSi 5,6l 381koniku to jen pro upresneni...jaban píše:jo neco tam mam, nevim jak bys definoval libovy, ale jak rikam, neco mam a jsem spokojeny.
K tem bavorakum - znam jedno bmw pred kterym musim smeknout, uz jste nekdo jel s 850CSi ? Vykon neco malo pres 400 koniku ? To je brutal, normelne se dela bilo pred ocima
Jinak FIAT, no proc ne,kazdej svyho stesti(zivota) strujcem...
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
-
jaban
clovece ty jsi hotovej. Me je to vsechno jasny, co mi pises. Jde jen o prdel, mel jsem nekolik e30tek, i 730i vim ze to neni spatny auto, proto jsem u nich chvili zustal. Ty si rikas : on keca s tim ze uz mel tolik aut. Ja jsem hroznej, mam auto pul roku a mam tendenci ho menit. Na svete jezdi tolik znacek a modelu, musim jich vyzkouset za zivot co nejvic.
Chtel jsem vas trochu pozlobit, taky mame na foru par takovychto vstupu.
Chtel jsem vas trochu pozlobit, taky mame na foru par takovychto vstupu.
-
jaban
jen pro upresneni, pricti cip od MK motorsport, ladene vyfukove potrubi od te same firmy atd. Ma ho muj otec, tak ver o cem mluvim.Radek_750iA píše:850CSi 5,6l 381koniku to jen pro upresneni...jaban píše:jo neco tam mam, nevim jak bys definoval libovy, ale jak rikam, neco mam a jsem spokojeny.
K tem bavorakum - znam jedno bmw pred kterym musim smeknout, uz jste nekdo jel s 850CSi ? Vykon neco malo pres 400 koniku ? To je brutal, normelne se dela bilo pred ocima
Jinak FIAT, no proc ne,kazdej svyho stesti(zivota) strujcem...