Zdraží nám růčo...
Stejne by podle me mel bejt pojistenej ridic a ne auto... Takhle, kdyz mam dve auta, platim dve ruceni a pritom jedno auto je v garazi a druhym jedu, proste to druhy je taky moje a nikdo jinej ho nepouziva.. A pritom platim 2x tolik... Dalsi nelogicka vec je, ze pak bonusy dostanu na jedno auto, ale na druhy uz ne, i kdyz to prvni auto tam mam rok a to druhy sice jenom pul roku, ale proste jsem rok neboural... 
E39 535i sedan
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
na tohle prave pamatujou v rakousku..
..v nemecku se taky plati pojistka jinak
okres
typ auta nafta - benzin
cabrio - klasika
vek az 200 procent navic pokud je ti 18 nact
ale zase bonusy minimane az 60 procent uspory ne li vic.
a pak este tam maj priplatek 100 procent za bezkat
mam pro vas vsechny reseni zaregistrujeme club jako autockub veteranu a budete mit vsichni veterany s kooficientem 0,1 z povinyho ruceni!
..v nemecku se taky plati pojistka jinak
okres
typ auta nafta - benzin
cabrio - klasika
vek az 200 procent navic pokud je ti 18 nact
ale zase bonusy minimane az 60 procent uspory ne li vic.
a pak este tam maj priplatek 100 procent za bezkat
mam pro vas vsechny reseni zaregistrujeme club jako autockub veteranu a budete mit vsichni veterany s kooficientem 0,1 z povinyho ruceni!
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
už dávno měli udělat německej systém placení za KWMao píše:já asi nikdy nepochopím ten systém s výší pojistného v závislosti na objemu.....když jsem měl R19 1,9D tak jsem platil stejný růčo jako teď s bawcem a přitom se to absolutně nedá srovnávat, kdejakej páprda s felicii mi byl rovnocenným soupeřem ale platil proti mě ani ne polovinu![]()
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
má to ale jeden háček mam dojem že přes klub to musí bejt asi min 20 let starý a pak eště dostaneš veteránský SPZ což zase znemožnuje jezdit pořád ale zase by si moh řikat že jezdíš pořád na srazy takže omezenej provozdarkeye píše:to neni spatnej napadFlery píše: mam pro vas vsechny reseni zaregistrujeme club jako autockub veteranu a budete mit vsichni veterany s kooficientem 0,1 z povinyho ruceni!![]()
no taky si myslim , jinak s tim ze nekdo bydli tady nekdo tamhle, podle ststisky jasneeee, ale nejni to ferAnd píše:presne tak a to povede akorat k podvodum a ojebavkam na pojistovny jako by jim to nestaciloMirek píše:v Polsku taky mladý platí víc a tak mají všichni přihlášený auto na otce (matku)...
E+5 
No jo no, kdyz ty statistiky delaj soudruzi takhle, neni se cemu divit.biker píše:no taky si myslim , jinak s tim ze nekdo bydli tady nekdo tamhle, podle ststisky jasneeee, ale nejni to fer
Jasny ze ve velkejch mestech bude vic nehod, kdyz je v nich jezdi vic aut nez ve 100 vesnicich dohromady. Hustsi provoz, vic nehod.
Jestli udela nehodu spis clovek zvyklej jezdit v hustym provozu, kdyz prijede nekam na venkov, kde potka jedno auto za pul dne, nebo naopak nekdo kdo na provoz neni zvyklej a prijede do mesta s hustym provozem, ze kteryho bude vypleskanej a bude delat akorat zmatky, tot uz nikoho nezajima.
Ts..
Pripada mi, ze hajit tady nazor, ze i mladsi clovek muze byt lepsi ridic, kdyz je odmala u aut je hovadina - ber to hodne obecne - proste v porovnavani velkeho mnozstvi ridicu-je jasny, ze mladej kluk udela nehodu spis-chce zamachrovat (a to si nebudeme vymlouvat,kolik je z toho ruznych karambolku
, zazavodit,nechape proc mit zimni gumy
- taky zahrn do tehle kategorie lidi, kteri k autam vztah nemaji - maji ridicak a najeto 50 Km po cestach u baraku (treba spousta znamych holek je uplne nemozna) - a tech lidi je urcite vic, nez mladych, bystrych, vyjezdenych, 18-tiletých dobrých ridicu-jasne ne.
Zda se mi, ze by tady smrdelo klasicke-"ja sem z Prahy a ty vidlaku neumis ridit"-kdokoliv z velkyho mesta je stejne nebezpecnej jako nekdo jinej-zalezi jestli jezdis nebo ne-to ze je nekdo z Phy/Brna/Plzne.. a celou dobu na stredni skole jezdil v tom hodne hustym provozu busem nebo tramvaji, z nej fakt neudela dobryho ridice,kdyz mu rodice koupi k narozeninam E30!! Jsem z Jiznich Cech - v lete je tu luftaku jak nasr*no - kdyz clovek tak jede a vidi bouracku - v 80% pripadu je u toho auto, ktery ma SPZ zacinajici "A.." nebo regist.znacku "1A.." nebo "1S.." (to jako Pha, nebo Stredni Cechy). Zrejme nam tady vynikajici, nervozni troubici, tuningujici, jezdici jako prasata, ridici velkeho mesta dokazuji,ze kdyz nejedou trasu,kterou jezdi kazdy den do prace, tak i siroka a dobre znacena krizovatka pro ne muze znamenat orisek, ktery rozlousknou az po narazu do vozidla spokojeneho malomestaka s rodinou v aute.
Jinak je snad jasny, ze kdyz se budes propletat kazdy den v provozu, kde je spousta aut - spousta lidi a spousta prilezitosti, jak udelat pojistnou udalost, tak bys mel platit vic, nez kdyz nekdo ujede z nejaky diry 25km dene na ceste do prace v lesich a mezi srnkami. Jasny, ze je spousta vyjimek-ale opet zobecnime-li to, pak neni rozhodne vetsina lidi, kteri by meli trvale bydliste v Pze a bydleli na venkove - opacna situace je neprijemna jen pro pojistovnu - to me nemrzi.
Jinak objem je opravdu silena kravina, ale co se da delat?
Zda se mi, ze by tady smrdelo klasicke-"ja sem z Prahy a ty vidlaku neumis ridit"-kdokoliv z velkyho mesta je stejne nebezpecnej jako nekdo jinej-zalezi jestli jezdis nebo ne-to ze je nekdo z Phy/Brna/Plzne.. a celou dobu na stredni skole jezdil v tom hodne hustym provozu busem nebo tramvaji, z nej fakt neudela dobryho ridice,kdyz mu rodice koupi k narozeninam E30!! Jsem z Jiznich Cech - v lete je tu luftaku jak nasr*no - kdyz clovek tak jede a vidi bouracku - v 80% pripadu je u toho auto, ktery ma SPZ zacinajici "A.." nebo regist.znacku "1A.." nebo "1S.." (to jako Pha, nebo Stredni Cechy). Zrejme nam tady vynikajici, nervozni troubici, tuningujici, jezdici jako prasata, ridici velkeho mesta dokazuji,ze kdyz nejedou trasu,kterou jezdi kazdy den do prace, tak i siroka a dobre znacena krizovatka pro ne muze znamenat orisek, ktery rozlousknou az po narazu do vozidla spokojeneho malomestaka s rodinou v aute.
Jinak je snad jasny, ze kdyz se budes propletat kazdy den v provozu, kde je spousta aut - spousta lidi a spousta prilezitosti, jak udelat pojistnou udalost, tak bys mel platit vic, nez kdyz nekdo ujede z nejaky diry 25km dene na ceste do prace v lesich a mezi srnkami. Jasny, ze je spousta vyjimek-ale opet zobecnime-li to, pak neni rozhodne vetsina lidi, kteri by meli trvale bydliste v Pze a bydleli na venkove - opacna situace je neprijemna jen pro pojistovnu - to me nemrzi.
Jinak objem je opravdu silena kravina, ale co se da delat?
Re: hmmm
ja ji mam uz na 4 aute a nikdy jsem problemy nemel - taky jsem nikdy neboural tudiz nemusel nic resitAmigo píše: Jo a CPP bych nešel už ani omylem, podmínky nejhorší co znám, zlatá Kooperativa.
jen se blbe zbavuje pojisteni kdyz auto neprodavas aler uz s nim jen proste nechces jezdit, ale vyradit ho taky nechces
když musíš, tak ..... BMW
v praze v tom frmolu je zrejme vetsi pravdepodobnost dopravni nehody a je znama vec ze prazaci ridi jako prasataDan td píše:S tím věkem by se dalo souhlasit. Ale regiony? Řádově desítky procent nehod v Praze jsou zaviněny mimopražskými řidiči. Proč mám platit víc jen zato, že mám trvalý bydliště v Praze ? Přestože tam už pět let nebydlím ?
ja sem medved z lesa, tudiz nemuzu bejt prase... na coz narazite 
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

a