Tak prej jsem rekl, ze BMW zere 2x tolik co ostatni auta...
no protože máš velký těžký auto a řídíš to jak ruskej dědaFikux píše:Protože mám taky m50 sice bez vanosu, ale na 8,5l bych nedostal ani kdybych jezdil jako papežDC píše:8,5 se dá jet dálka s M20, tak proč ne s novějším motorem M50?
třeba LOPOLO se teď nedávno nechal slyšet, že jel klobouka jeho 328mou E36 M52 a vzalo si to něco nad 6...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
DC píše:no protože máš velký těžký auto a řídíš to jak ruskej dědaFikux píše:Protože mám taky m50 sice bez vanosu, ale na 8,5l bych nedostal ani kdybych jezdil jako papežDC píše:8,5 se dá jet dálka s M20, tak proč ne s novějším motorem M50?
třeba LOPOLO se teď nedávno nechal slyšet, že jel klobouka jeho 328mou E36 M52 a vzalo si to něco nad 6...
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
máš pravdu - bylo to 6,4Fikux píše:![]()
![]()
no jasně ... nebylo to náhodou něco kolem 4 ? Zase toho nech ty pohádkáři ...
Docent Chocholoušek BMW světa...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle mne napadlo napsat, když jsem to četl, ale pak jsem prostě jenom mávnul rukou, že to nemá smysl a máFikux píše:DC píše:no protože máš velký těžký auto a řídíš to jak ruskej dědaFikux píše: Protože mám taky m50 sice bez vanosu, ale na 8,5l bych nedostal ani kdybych jezdil jako papež
třeba LOPOLO se teď nedávno nechal slyšet, že jel klobouka jeho 328mou E36 M52 a vzalo si to něco nad 6...![]()
![]()
no jasně ... nebylo to náhodou něco kolem 4 ? Zase toho nech ty pohádkáři ...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Teď ale nekecám.
Jel jsem s Yarise, 1.0 vvt-i a na dálnici jsem dlouho zkoušel vychytávat plyn a když jsem to vychytal, vymazal jsem počítač a měl jsem jak okamžitou, tak průměrnou 5.6 l/100, vydrželo mi to asi 2 km, pak přišel kopeček a okamžita byla na 7-8, ale tak 6,4 se s Yarisem jet na dálnici tak 140 v klidu dá.. Kombinovaná na kloubouka pod 6. Praha klobouk 6-6,5, já 8. Jednou jsem s tím couval za studena do ostrýho kopce, jen asi 5 m, ale přes spojku a okamžitá : 97L/100
)
Jel jsem s Yarise, 1.0 vvt-i a na dálnici jsem dlouho zkoušel vychytávat plyn a když jsem to vychytal, vymazal jsem počítač a měl jsem jak okamžitou, tak průměrnou 5.6 l/100, vydrželo mi to asi 2 km, pak přišel kopeček a okamžita byla na 7-8, ale tak 6,4 se s Yarisem jet na dálnici tak 140 v klidu dá.. Kombinovaná na kloubouka pod 6. Praha klobouk 6-6,5, já 8. Jednou jsem s tím couval za studena do ostrýho kopce, jen asi 5 m, ale přes spojku a okamžitá : 97L/100
mamka ma taky yaris litrovku..na to ze to ma 1l to jezdi docela slusne...bmwm3 píše:Teď ale nekecám.
Jel jsem s Yarise, 1.0 vvt-i a na dálnici jsem dlouho zkoušel vychytávat plyn a když jsem to vychytal, vymazal jsem počítač a měl jsem jak okamžitou, tak průměrnou 5.6 l/100, vydrželo mi to asi 2 km, pak přišel kopeček a okamžita byla na 7-8, ale tak 6,4 se s Yarisem jet na dálnici tak 140 v klidu dá.. Kombinovaná na kloubouka pod 6. Praha klobouk 6-6,5, já 8. Jednou jsem s tím couval za studena do ostrýho kopce, jen asi 5 m, ale přes spojku a okamžitá : 97L/100)
ale je to delane na mensi rychlosti..kdyz sem s tim jel do ostravy tak mi to taky zralo docela dost...
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, když s tím jezdíš spíš pomalu, tak ta spotřeba je fakt super.. Je to taková točka.. Jezdil jsem s tím asi 5000km, pak jsem si sedl do normálního auta a myslel jsem, že sedím na zemi..Wolferine píše:mamka ma taky yaris litrovku..na to ze to ma 1l to jezdi docela slusne...bmwm3 píše:Teď ale nekecám.
Jel jsem s Yarise, 1.0 vvt-i a na dálnici jsem dlouho zkoušel vychytávat plyn a když jsem to vychytal, vymazal jsem počítač a měl jsem jak okamžitou, tak průměrnou 5.6 l/100, vydrželo mi to asi 2 km, pak přišel kopeček a okamžita byla na 7-8, ale tak 6,4 se s Yarisem jet na dálnici tak 140 v klidu dá.. Kombinovaná na kloubouka pod 6. Praha klobouk 6-6,5, já 8. Jednou jsem s tím couval za studena do ostrýho kopce, jen asi 5 m, ale přes spojku a okamžitá : 97L/100)
ale je to delane na mensi rychlosti..kdyz sem s tim jel do ostravy tak mi to taky zralo docela dost...
A zase druha strana..v praci mame 1,2HTP funglovky...papaji kolem 14litru...jezdi se totiz 1plnej, 2plnej a 3jen aby se nereklo...jiny kvalty se nepouzivaj...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
To si nemyslim, pac auta tam vetsinou zustavaj az do jejich smrti..popripade se presunou na ne tolik vytizene pracoviste... 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Ale Yaris je těžší a má daleko větší odpor vzduchu.. to je jedno, stejně si takovýdle auto nekoupím, když malá spotřeba, tak TDI, aby to jelo..Fx píše:Micra 1,0i 16V mezi 4,5 (V-Power 95) a 8,5 ("nejakej" natural 95, zima, kratky trasy a popojizdeni), Yaris by na tom mel bejt s vykonem i spotrebou lip.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Yaris 1,0 VVTi 16V 48 KW když jedeš klobouka tak 4,4 (pal. počítač) jinak průměr Vendy je kolem 6,5 litru, ale šlape mu na krk co to dá.Fx píše:Micra 1,0i 16V mezi 4,5 (V-Power 95) a 8,5 ("nejakej" natural 95, zima, kratky trasy a popojizdeni), Yaris by na tom mel bejt s vykonem i spotrebou lip.
bmwm3 píše:Ale Yaris je těžší a má daleko větší odpor vzduchu.. to je jedno, stejně si takovýdle auto nekoupím, když malá spotřeba, tak TDI, aby to jelo.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
No tak to je soudruhu pekna kravina, kdyz uz, tak ten kopec musis sjizdet se zarazenym kvaltem a bez plynu, nikoliv na neutral, bavime se tady o autech se vstrikovanim a ne karburatorech.bmwm3 píše:věřím tomu, že jel za 6,4 na sto, stačí když najdeš sto kiláku dlouhý kopec a sjedeš ho na neutrál:-)