Dostal jsem na zimu M3
jj fakt stoji "par kačekMaranelo píše:no radsi ani nerikej kolik protoze jak sem psal mlada mi dala 2 kousky tak bych to nemusel rozdejchatMao píše:tak ten přívěsek jsem chtěl taky ale je to kurewsky drahej špás![]()
a to mi rekla ze kdyz uz tam byla koupila rovnou neco i k vanocum tak at mam o cem do vanoc premejslet
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
nejni ten přívěšek náhodou ze stříbraLukas-e21 píše:jj fakt stoji "par kačekMaranelo píše:no radsi ani nerikej kolik protoze jak sem psal mlada mi dala 2 kousky tak bych to nemusel rozdejchatMao píše:tak ten přívěsek jsem chtěl taky ale je to kurewsky drahej špás![]()
a to mi rekla ze kdyz uz tam byla koupila rovnou neco i k vanocum tak at mam o cem do vanoc premejslet" jenom si na to vzpomenu a je mi šoufl, co BMW chce za kus kovu
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
no protoze jsem fakt nic tak rychle nechtěl, ale kdy seženeš 30tku s 97tKm v takovymdle stavu???And píše:proc tady DC hral divadylko pri prodeji modry 325?
v tu chvíli to prostě nešlo jinak a musel jsem ji mít...
každopádně gratuluji Maovi k přítelkyni - koupila Ti hezkej dárek
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
jo ale stejne to nechapuDC píše:no protoze jsem fakt nic tak rychle nechtěl, ale kdy seženeš 30tku s 97tKm v takovymdle stavu???And píše:proc tady DC hral divadylko pri prodeji modry 325?
v tu chvíli to prostě nešlo jinak a musel jsem ji mít...
každopádně gratuluji Maovi k přítelkyni - koupila Ti hezkej dárek
----------------------:)
Je to moc pekny zaklad....par drobnosti co pises + s tou spojkou neco koukej udelat...a na rozdil od modryho rac udelat rozvody...DC píše:až udělam takový ty běžný spotřební věci, jako výměnu kapalin, tlumičů a brzd, tak to bude jak nový
No asi litr stoji ne ? To ten muj modylek E30, docela i celkem do detailu propracovany stal 20 EUR v reichu, tez original.Mao píše:tak ten přívěsek jsem chtěl taky ale je to kurewsky drahej špás
Hmmm, treba JAMao píše:ruku na srdce, kolik z vás má lepší polovičku která by do něčeho takovýho investovala ty prachy
No, se bal ze mu odjedu zatimco bude telefonovat....coz se malem i mohlo povestLukas-e21 píše:DC ma o auto takovej strach, že nechtěl Jirkovi ani pujčit kliče od auta
Nicmene protoze jsem na nej byl hodny, tak jsem mu neodjel a nakonec navalil prece dobrovolne.
On vi ze s cizima autama jezdim s vetsim respektem....teda mondeo se nepocita a 206 z pujcovny taky ne