Hustý týpci...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
...
Já vás tady tak poslouchám a v podstatě vy jste všichni mistři driftů. Všichni řídíte plynem, žádný problém. Na prašivý cestě využijete přesně zadní náhon. Ani jsem netušil, že je v čechách tolik takhle dobrejch řidičů. Nezlobte se na mne.
Máte pravdu golf GTi 16v má 129 Ps, ale Iso stejně pojede. To je fakt.
Vím, že jste fandove, ale třeba na těch erzetách, co jezdíte, tam by vás Gtičkovej golf sestřelil.
Ale jestli řídíte aspoň z půlky tak dobře jak mluvíte, tak byste ho dali. Protože umíte bezchybně, nezávisle na povrchu použít výhodu zadního náhonu a přesně víte kde je hranice adheze.. Když teda nejedete celou zatáčku bokem..
Sorry, že rejpu, ale už to v sobě dusit nedokážu..
Vím, že jste fandove, ale třeba na těch erzetách, co jezdíte, tam by vás Gtičkovej golf sestřelil.
Ale jestli řídíte aspoň z půlky tak dobře jak mluvíte, tak byste ho dali. Protože umíte bezchybně, nezávisle na povrchu použít výhodu zadního náhonu a přesně víte kde je hranice adheze.. Když teda nejedete celou zatáčku bokem..
Ja bych to tak akcne nevidel...myslim ze jsem docela slabej odvar, protoze mam porad psychicky zabrany...to takovymu panu Kaldovi by ses mel dostat na sedacku spolujezdce, abys zazil poradnej hukotFx píše:Svez se nekdy s jirkou325![]()

Ja jezdim stale jeste s rezervou, neb nechci omotat karu o sloup a utrpet ujmu na zdravi, nebo prinejhorsim jen nekde strelit rafek.
Navic vlastne ani neumim drift, jeste se mi nepovedlo rozhodit karu jeste pred zatackou....to bude tou absenci na treningu okruhach, kdyz vsechno zaspim

Ale kazdopadne se tu hadate o picovinach, predokolka je proste nestastna konstrukce, ktera vznikla jen z ekonomickych duvodu, protoze je predni nahon proste jednodussi a levnejsi.
Zadni nahon je proste sice zradnejsi, ale podle meho lip riditelnej, nez predni. Dostanu-li se do krizovky se zadohrabem, tak se mi s tim lip manevruje, nez s predokolkou pitomou nedotacivou.
A na snehu bla bla bla, proste dobry gumy a trochu citu s plynem a spojkou a nemam problem....i kdyz samozrejme majitele iX budou vzdy rychlejsi

Re: ...
jak te tak posloucham tak mam spis pocit, ze ty ses asi mistr nedotacivejch smyku a ze predni nahon je vlastne vyhoda a lidi co ridi Golfy sou asi samy zavodnicibmwm3 píše:Já vás tady tak poslouchám a v podstatě vy jste všichni mistři driftů. Všichni řídíte plynem, žádný problém. Na prašivý cestě využijete přesně zadní náhon. Ani jsem netušil, že je v čechách tolik takhle dobrejch řidičů. Nezlobte se na mne.

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

- tomashv
- Kontaktovat uživatele:
Eeee, tady nemuzu nebyt nezaujaty;) Imho jsou ale stejne tyhle srovnani u patnact roku starych aut prinejmensim irelevantni, ptz se tady mluvi o stavu, v jakym karka sjela z linky. Jel jsem v golfu, kterej mel podvozek na dve veci a zaroven si dokazu predstavit lestence, s kterym bych mel co delat... no ale stejne bych ho pojelbmwm3 píše:And píše:vidim dobre ze golf GTI pojede ISo?
318 iS , má asi 136 koní a váha nevím, ale vím, že težčí než golf.
Golf GTI 16V má taky okolo 140. A na prašný erzete mi věř, že ISo pujde srát..
Jsem velkej fanda baworů, opravdu jsem, ale v tomhle je třeba být soudný. Je veliký předpoklad, že to pojede líp. Golfy II mají docela good podvozek.

318iS
zadni nahon je z hlesika sportovnich aut dulezitej kvuli trakci takze kdyz slapnu a jedu tak jedu a neposlocham jak se me hoblujou predni pneumatiky.
v zime to ma vyhodu ze vyjedete kopce kteri predokolky nevyjedou ale ma to i nevyhodu ze nemusite vyjet ze zatacky ja sem treba jen do zatacky zacal zpomalovat a podradil a jak sem pustil spojku tak uz sem driftoval ani sem nechtel
v zime to ma vyhodu ze vyjedete kopce kteri predokolky nevyjedou ale ma to i nevyhodu ze nemusite vyjet ze zatacky ja sem treba jen do zatacky zacal zpomalovat a podradil a jak sem pustil spojku tak uz sem driftoval ani sem nechtel

----------------------:)
No jen tak muj poznatek, comam...tak s nejsilnejsi predokolou sem se vezl s Corradem g60(neco kolem 170psu) nizkej, tvrdej podvozek...a jak to sedi v zatackach sem docela cumel...a se zadohrabem bych se proste dost bal, ze mi ulitne...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

No prave, a to se mi zrovna moc nelibi..paxi totiz musim menit pemprs..a nekdy mi to natece i do ponozek...
kdyz chci smyk, drift, slide bo co...taxi ho udelam, ale kdyz chci naplno projet zatacku, tak mam strach ustreleni...ne smyku...

kdyz chci smyk, drift, slide bo co...taxi ho udelam, ale kdyz chci naplno projet zatacku, tak mam strach ustreleni...ne smyku...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...