proč už jsem tohle slyšel a čet skoro všude?Vůně benzínu píše:Moje matka ma kamaradku ktera takhle valila po okrsce bylo to uz za tmy a prselo. vzala si do auta starsiho chlapa tak 55 let on si,ale sednul do zadu na pravou stranu po chvili nebyla ve svy kuzi,protoze potichu lovil v tasce a pritom s ni mluvil.rekla mu,ze ji vadi,ze sedi vzadu a at si sedne dopredu.jak vylez ven a bral za kliku prednich dveri v tu chvili dala plnej knedl a ujela mu.vzadu pak nasla v tasce skrtici strunu s ockama.tak co?neberu nikoho.tak starou babku mozna.
Stopaři
Re: o lidech co ani nepridaj na beno
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
spíš si měl říct tu příhodu o stopařovi, kterýho si vzal, když si jel CSLkem do LuštěnicFrancis píše:Onehda jsme s kamarady jeli slavit narozeniny, u krajnice byl stopar. Navigator vedle me na nej kouknul a pronesl: "Mas ptaka, tak let!"

Docent Chocholoušek BMW světa...
ja mam spis historku ze stopovani, nez z brani stoparu, drif s s kamaradama jezdili na chatu na 40 naD1. vzdy po dvou. jednou, sme sli u opataku odpoledne, stoparu fura, samy zensky. mysleli sme ze tam budem dlouho. sli sme pekne az do zadu, a hned se priritil chladak avie z kuratama z libuse a z ni se vyklanel typ tak 25let. a ze prej je hroooozne rad ze nas vidi, ze na blby buchty sere, ponevadz radsi pojede s nama, ze aspon budem palit brka. do tech 40km sme dali 2, a na miste s nama zevloval este asi 2hodky, palili sme brka, kecaly vo autech a furt mu vysvetlovali ze na mejdan do ostravi asi opravdu nepojedem a to ani kdyz nam slibil ze nas veme zase druhej den domu,
stval me jen tim ze furt ty brka chtel balit von. zastavovat ale nechtel...
jinak stoparku sem vzal jen jednou. mlada holka. na dotaz vokad jede rikala ze z krestanskyho snemu mladeze. byl sem rad ze sem se ji zbavil.
do dlouhy cerny ciny 560 se zrcadlovejma sklama se ji nejak ze zacatku nechtelo.
jinak stoparku sem vzal jen jednou. mlada holka. na dotaz vokad jede rikala ze z krestanskyho snemu mladeze. byl sem rad ze sem se ji zbavil.
do dlouhy cerny ciny 560 se zrcadlovejma sklama se ji nejak ze zacatku nechtelo.
Stopare beru , ale musej my bejt aspon trochu sympaticky a nesmej smrdet na dalku
Jednou sem jel na novou zivohost a tak 5km pred cilem stali dva kluci s mensima batohama a stopovali. Tak sem je vzal. Problem byl, ze sme v bawu uz byli 4 pred tim. Tak si jeden vlez do kufru a musim rict, fakt mel dobrej zaludek, ja bych ty serpentiny v mojim tempu v kufru neustal 

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
No ..ja stopare beru jenom vyjimecne
Jednou sem jel do Brna a hned za nasi dedinou sem potkal slecnu vypadala na pohodu - asi ji ujel autobus - tak si rikam :udelam dobrej skutek
a vezmu ji ......zacala mektat o rodine ,jak se rozpada , atd. Po ctvrt hodine sem z toho zacal byt na nervy
tak sem ji fofrem vylozil na šalinu (tramvaj)
Jindy ...jel sem z prace..moji bejvalou 120cou a najednou dve VELMI pekne holky
tak sem je vzal , jenom co nastoupily tak sem okamzite zjistil kde je chyba
jely primo od koni a smrdely az se me lak roztykal
,hned okynko na doraz dolu .......uz po 5 minutach se me solidne zvedal pajšl (a to snesu ledacos) - to auto pachlo este tyden po tom
asi nema na stopare stesti 

Jindy ...jel sem z prace..moji bejvalou 120cou a najednou dve VELMI pekne holky

ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Tiez len vynimocne, naposledy som bral 3 mlade holky, studentky ako neskor vysvitlo, a mam dojem ze uz tak skoro baworak stopovat nebudu
Ono ked si pas davali aj tie dve vzadu a spitli nieco o tom, ze nechodia 200 kazdy den, tak to pre nich musel byt adrenalin jak svina
A tiez si vyberam uz podla vzhladu, hnusny independent man mi do auta nesadne 

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
D B píše:ja mam spis historku ze stopovani, nez z brani stoparu, drif s s kamaradama jezdili na chatu na 40 naD1. vzdy po dvou. jednou, sme sli u opataku odpoledne, stoparu fura, samy zensky. mysleli sme ze tam budem dlouho. sli sme pekne az do zadu, a hned se priritil chladak avie z kuratama z libuse a z ni se vyklanel typ tak 25let. a ze prej je hroooozne rad ze nas vidi, ze na blby buchty sere, ponevadz radsi pojede s nama, ze aspon budem palit brka. do tech 40km sme dali 2, a na miste s nama zevloval este asi 2hodky, palili sme brka, kecaly vo autech a furt mu vysvetlovali ze na mejdan do ostravi asi opravdu nepojedem a to ani kdyz nam slibil ze nas veme zase druhej den domu,
.
Skoda ze nemel i kokain, co?

rano cestou do prace beru vsechno (tak jednou mesicne, kdyz tam nekdo je
- jezdim v 5 ... (v zime je jeste tma a lidi si stezujou, ze jim nikdo echce stavet ...
a odpoledne vyjimecne, kdyz nespecham ...
..
zatim zadne problemy - krome jednoho ozraly, ktery desne smrdel, pak usnul a ja uvazoval, jak ho pak vyhodim z auta
nastesti jsem ho probral a vystoupil sam
petr

a odpoledne vyjimecne, kdyz nespecham ...
..
zatim zadne problemy - krome jednoho ozraly, ktery desne smrdel, pak usnul a ja uvazoval, jak ho pak vyhodim z auta

nastesti jsem ho probral a vystoupil sam

petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
víte prdlajs co jsou některý baby zač, onehdá kousek za Stockem vzal kamioňák bloncku a po pár metrech vystupoval pod výhružkou zastřelením, ze škarpy vyběhl típek, kterej převzal řízení a náklad chlastu do Hořovic nedorazil
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no tak ja se kvuli stoparum smeju, protoze kdyz nejakeho potkam a jedu v 750 tak 9 z 10 stahne ruku a dela ze nic
proste se boji ze jede mafiasnka sebranka v cerne kare a boji se
jedne slecne jsem zastavil a musel jsem ji premluvit trochu ale nakonec byla spokojena v cem si vezla prdelku
stopare nebrat

jedne slecne jsem zastavil a musel jsem ji premluvit trochu ale nakonec byla spokojena v cem si vezla prdelku

stopare nebrat
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Stopare neberu a vzhledem k tomu ze jezdim do prace v 1 rano tak jich ani moc nepotkam
ale jednou se mi stalo ze skoro pred vratama kdyz sem vyjizdel s dodavkou stala zenska,starsi,absolutne netusim kde se tu vzala (mistni nebyla) a prej jestli ji vemu,nerkla kam,proc,nic,ja jeste rozespalej sem rek ze jo (fakt netusim proc,v zivote bych do auta nikoho nevzal a jeste k tomu v jednu rano),celou cestu nerekla ani slovo a kdyz sem se v Benesove zeptal kde chce vytoupit tak zamumlala tady (podotykam uprostred ulice,nikde nic),tak vystoupila,me to nedalo a po chvily sem se vratil podivat kam sla a videl sem ji jak de zase z mesta pryc,smerem na Vlasim,proste divny,nechapu co me primelo ji vzit.

Proste stopare neberu,ani hezky holky,ani hnusny chlapy,bojim bojim

Proste stopare neberu,ani hezky holky,ani hnusny chlapy,bojim bojim

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...