..v Německu mě před necelýma dvěma rokama těsně za Rozvadovem stavěla kriminálka ohledně drog....prohledali celou sedmici,včetně nás skoro do šroubu..a zrovna ty xenoniska jim nevadily...asi fanoušci fialového laseru
Xenony aneb s STK na štíru
Do E32 sem si namontoval tu šajn sadu od Společníka co tu prodával...8000K ...světlo fialové,efekt jaxwiňa,to je jasný...ale kamaráda,jenž měl ty samé výbojky na sedmici za to benga ometli...takže i u mě šli logicky do háje,docela prej i po tom dou poslední dobou,ale to je spíš způsobené tím,že dementi s paraboly bez čoček,nejlépe vytuněný sráče si tam ty 8000K narvou a pak s tim neseřízenym svělem svítěj až někam na veverky..aby si pak páni policajtí nevšimly...
..v Německu mě před necelýma dvěma rokama těsně za Rozvadovem stavěla kriminálka ohledně drog....prohledali celou sedmici,včetně nás skoro do šroubu..a zrovna ty xenoniska jim nevadily...asi fanoušci fialového laseru
Begbi e32 píše:..v Německu mě před necelýma dvěma rokama těsně za Rozvadovem stavěla kriminálka ohledně drog....prohledali celou sedmici,včetně nás skoro do šroubu..a zrovna ty xenoniska jim nevadily...asi fanoušci fialového laseru
To uz mam take za sebou, defakto je auto technicky nezajima. Max zkontroluji zda neni hledane. Jde jim hlavne o "cloveka", je to preci jen "kriminalka"...
Jinak pristup rychly a korektni.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no pristup jaky meli ke mne nebyl nic moc - prohledali mi auto (hodne dukladne) pak mi sebrali penezenku a vytahali z ni vsechno a nasli tam zbrojak tak zacali estli ma u sebe zbran, nebo nuz. kdyz jsem odvetil ze ne tak udelali druhou a o to dukladnejsi prohlidku - vysypali nardi, vyhazli kasliky, otevrely kazde vicko v motoru atd... no bordel hezky teda...
ale to je T jak prase a nepatri to sem...
co se STK tyce tak jsou pro me schudne de varianty - bud doufat ze jim nebude vadit ze mam misto obrysek Angel Eyes, zatmavene predni svetla a 4300k xeonony v cockach, nebo to vzit zadnima vratkama...
ale to je T jak prase a nepatri to sem...
co se STK tyce tak jsou pro me schudne de varianty - bud doufat ze jim nebude vadit ze mam misto obrysek Angel Eyes, zatmavene predni svetla a 4300k xeonony v cockach, nebo to vzit zadnima vratkama...
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
je to podle toho jak lidi pouzivaj mozek v palici a ne prdel
jednou jsem poslal mladou na STK protoze jsem byl mimo a vubec jsem si neuvedomil ze nejsou sundany 17*10 kola (tu dobu jeste nezapsany v TP) a xenony + ae od inpro. STK bez problemu udelana technik jen mladou upozornil at si necha opravit vyfuk (nekde na trubkach dirka) a jinak auto OK.
jednou jsem poslal mladou na STK protoze jsem byl mimo a vubec jsem si neuvedomil ze nejsou sundany 17*10 kola (tu dobu jeste nezapsany v TP) a xenony + ae od inpro. STK bez problemu udelana technik jen mladou upozornil at si necha opravit vyfuk (nekde na trubkach dirka) a jinak auto OK.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jak už tu bylo psáno, jakmile se vyndá z originálního světlometu žárovka která je tam originál a vloží se výbojka, je úplně jedno, jestli je před čočkou a za čočkou, pokud k tomu není světlo schváleno, homologováno pro daný typ zdroje světla. Je to samozřejmě hloupý výmysl, viz. Vasuv případ záměna světel E32 ---> E30. Homologace označení světel se nachází na skle světla nebo na vrchní plastové části :
R - světlomet s dálkovým světlem
HR - světlomet s dálkovým světlem s halogenovou žárovkou
SR - světlomet s dálkovým světlem systém “Sealed Beam“
C - světlomet s potkávacím světlem
HC - světlomet s potkávacím světlem s halogenovou žárovkou
SC - světlomet s potkávacím světlem systém “Sealed Beam“
B - světlomet se světlem do mlhy
DC - výbojkové světlo potkávací
D - výbojková světla (xenony)
DR - výbojkové světlo dálkové
R - světlomet s dálkovým světlem
HR - světlomet s dálkovým světlem s halogenovou žárovkou
SR - světlomet s dálkovým světlem systém “Sealed Beam“
C - světlomet s potkávacím světlem
HC - světlomet s potkávacím světlem s halogenovou žárovkou
SC - světlomet s potkávacím světlem systém “Sealed Beam“
B - světlomet se světlem do mlhy
DC - výbojkové světlo potkávací
D - výbojková světla (xenony)
DR - výbojkové světlo dálkové
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Já neumět českaVasa píše:toto bych prosil uspokojive osvetlit. V opacnem pripade je to "placebo masirka" do vlastni kapsymarlin píše:Protože halogenka mi nevyhovuje, Pro mě je ten xenon lepší. I ze zdravotních důvodů....
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Takže de facto když mám světla z e60,které jsou samozřejmě určené pro vybojku D2S tak by to mělo být v pořádku,jestli jsem správně pochopil názory zde napsané? Samozřejmě je zase věc druhá,že jsou ty světla v E28
nicméně ostřílovače a automatické nastavování výšky budu při případných potížích argumentovat tím r.v. 96 (toto tvrzení jsem už zaslechl od více lidí)
Jinak u mně už jedna kontrola proběhla a co se optiky týče tak žádný problém (kupodivu,asi jsem měl štěstí na rozumné lidi).Akorát se ptal jestli jsou to origo světla a já jsem mu vysvětlil jejich původ a že jsou určené pro xenonové vybojky a on říká že v pohodě,že se jenom ptal
Každopádně se za ty xenony hádat budu.Jednak v noci je to oproti halogenu opravdu nesrovnatelné (a to jsem tomu nevěřil) a taky to oproti halogenu z venku vypadá úplně jinak (ano Daugene,neskutečně si tím honím ego a teď si připadám jak největší frajer na silnici
)
Jinak u mně už jedna kontrola proběhla a co se optiky týče tak žádný problém (kupodivu,asi jsem měl štěstí na rozumné lidi).Akorát se ptal jestli jsou to origo světla a já jsem mu vysvětlil jejich původ a že jsou určené pro xenonové vybojky a on říká že v pohodě,že se jenom ptal
No smoke, no fun...

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Ve zkratce.
Na STK je to závada číslo 718.-nepovolené úpravy.
Na STK je to závada číslo 718.-nepovolené úpravy.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz