Změna přístupů pro registrované uživatele na BMWKLUBu
- MattyX
pokud vše funguje jak má tak to nikoho trápit nebude , ale pokud někdo už z tech stokorun má na ůčtě 200 000 tak asi už není jedno jestli si udělá pěknou dovolenou a nebo to investuje do těch kteří přispěli...myslím že i transparetní ůčet je nějakou podminkou ve stanovach OS ?!
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

BMWKLUB je opravdu sranda
Kdysy dávno jsem tam inzeroval jednu e36, která nebyla v seriovém stavu. Tuto skutečnost nemohlo přes srdce přenést i polovina platicích členů, že peníze místo příspěvků do BMWKLUBu šli do auta a proto se mi v inzerci krásně vyspamovali, jak je to hnusný apod. Přitom polovina z nich v tý době měla leč 325i e36 se shnilejma lemama zato s nálepkou BMWKLUB na okně.
Dobrá, bral jsem to jako FORUM, každýho věc co si tam napíše. Když jsem nějaké OT napsal i jinam jednomu tamnějšímu velkodovozci vozidel, který inzeruje stylem "prodám BMW XXX tel. XXX cena XXX + dovoz. Naprosto proti pravidlům, nikoho to nezajímalo. Odpověd ve stylu nemáš 5kč na telefon mě vždy dovede rozesmát. Proč si budu potit u ucha telefon a poslouchat v pozadí TV NOVA vs. řízek v hubě abych se dozvěděl, že auto je modrý... no nic....
Od tý doby to šlo pěkně z kopce, výhružky ve stylu BAN, narážky, urážky. Nakonec se to celý uzavřelo a krásně to tam vyhnilo.... Dobře tomu tak, zničili jste se sami, lepší mít 3x větší návštěvnost a mazat OT než se tam uzavřít mezi pár "kamarády" a patlat se v ničem....
HOWK "BMWKLUBU" vyloženě v uvozovkách, pač tohle neni žádnej klub...

Kdysy dávno jsem tam inzeroval jednu e36, která nebyla v seriovém stavu. Tuto skutečnost nemohlo přes srdce přenést i polovina platicích členů, že peníze místo příspěvků do BMWKLUBu šli do auta a proto se mi v inzerci krásně vyspamovali, jak je to hnusný apod. Přitom polovina z nich v tý době měla leč 325i e36 se shnilejma lemama zato s nálepkou BMWKLUB na okně.
Dobrá, bral jsem to jako FORUM, každýho věc co si tam napíše. Když jsem nějaké OT napsal i jinam jednomu tamnějšímu velkodovozci vozidel, který inzeruje stylem "prodám BMW XXX tel. XXX cena XXX + dovoz. Naprosto proti pravidlům, nikoho to nezajímalo. Odpověd ve stylu nemáš 5kč na telefon mě vždy dovede rozesmát. Proč si budu potit u ucha telefon a poslouchat v pozadí TV NOVA vs. řízek v hubě abych se dozvěděl, že auto je modrý... no nic....
Od tý doby to šlo pěkně z kopce, výhružky ve stylu BAN, narážky, urážky. Nakonec se to celý uzavřelo a krásně to tam vyhnilo.... Dobře tomu tak, zničili jste se sami, lepší mít 3x větší návštěvnost a mazat OT než se tam uzavřít mezi pár "kamarády" a patlat se v ničem....
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Ač nerad, jelikož to tam mám rád, za několik let i ty kdy jsem chodil jen na čumendu.. Musím s tebou ve většině souhlasit. Každopádně bych té možnosti využil, zajít tam a hlavně něco i napsat a počkal bych jak to dopadne. Už jen kvůli tomu kolik lidí tam chodilo..Zavarenec píše:BMWKLUB je opravdu sranda![]()
M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual, Z3 2.8 M52TU Coupe manual, Alpina B6 #056 e63 4.4 Alpinablau… a pár dalších non BMW
ale uz opet dnes BMW vstava z komatu a zacina se nam probouzet 
no a jinak vite jak to je jako obcas(je to i zde napr. kasnar,tery a jini dalsi) tam plkaly uplny zmaty....neresily se se veci co byly hlavní v tom danem tematu.....a mozna proto to bmw klub udelal....ale to taky nebylo ono......tak uvidime jak to bude fungovat ted....

no a jinak vite jak to je jako obcas(je to i zde napr. kasnar,tery a jini dalsi) tam plkaly uplny zmaty....neresily se se veci co byly hlavní v tom danem tematu.....a mozna proto to bmw klub udelal....ale to taky nebylo ono......tak uvidime jak to bude fungovat ted....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
BMW klub se prostě vydal jinou cestou. To, že zavírat to nebyl nejšťastnější nápad už je dnes jasné skoro všem.
Na poslední valné hromadě BMW klubu bylo schváleno spousta změn, byla zvolena nová výkonná rada, nový předseda. Další změny jsou v plánu v řádu týdnů až měsíců - např. nový web se spoustou vychytávek, atd...
Nemyslím si, že je nutné kvůli třeba osobním neshodám s jediným člověkem zanevřít na celou komunitu - a to kdekoli. Je to přeci každého svobodná volba, jestli zaplatí nebo ne - a tady nebo na BMW klubu nebo v obou případech. Ani si myslím není problém skouknout obě fóra - sám to tak dělám již několik let.
Stejně minimálně polovina lidí se setkává tady i tam. Prosím tedy ty, kteří měli nějaký problém s některými jedinci na BMW klubu, aby dali nové sestavě šanci a hned neodsoudili celý BMW klub. Bohužel statut občanského sdružení se někdy jeví tak, že ta přespřílišná demokracie zabíjí sama sebe - tady, když někdo prudí, dostane jedno dvě upozornění a banán - je to vyřešené a většina uživatelů to ani nezaregistruje. Na BMW klubu to tak jednoduché není právě díky statutu občanského sdružení.
A nakonec - fakt jsem byl pyšnej na to, že když se BMW klub uzavřel a všude možně po netu na něj kydali špínu, nadávalo se o sto šest s tím, že tam neměl BMW klub možnost obrany. Tady ne, místní to prostě tak nějak přešli, každý si třeba myslel svoje, ale aby se tu někdo snížil k nějakým nadávkám, k tomu nedošlo. Tak to zkusme nezkazit
Tak pro ty, kteří to chtějí zkusit - dejte "novému" BMW klubu šanci a čas, pro ty, co ne, zůstaňte stejně na výši, jako jste byli při uzavření
P.S. : Téma zvýrazněno dočasně hlavně kvůli tomu, že spousta lidí, co chodila na BMW klub se přesunula sem, tak ať ví o těch novinkách - díky všem za pochopení
Na poslední valné hromadě BMW klubu bylo schváleno spousta změn, byla zvolena nová výkonná rada, nový předseda. Další změny jsou v plánu v řádu týdnů až měsíců - např. nový web se spoustou vychytávek, atd...
Nemyslím si, že je nutné kvůli třeba osobním neshodám s jediným člověkem zanevřít na celou komunitu - a to kdekoli. Je to přeci každého svobodná volba, jestli zaplatí nebo ne - a tady nebo na BMW klubu nebo v obou případech. Ani si myslím není problém skouknout obě fóra - sám to tak dělám již několik let.
Stejně minimálně polovina lidí se setkává tady i tam. Prosím tedy ty, kteří měli nějaký problém s některými jedinci na BMW klubu, aby dali nové sestavě šanci a hned neodsoudili celý BMW klub. Bohužel statut občanského sdružení se někdy jeví tak, že ta přespřílišná demokracie zabíjí sama sebe - tady, když někdo prudí, dostane jedno dvě upozornění a banán - je to vyřešené a většina uživatelů to ani nezaregistruje. Na BMW klubu to tak jednoduché není právě díky statutu občanského sdružení.
A nakonec - fakt jsem byl pyšnej na to, že když se BMW klub uzavřel a všude možně po netu na něj kydali špínu, nadávalo se o sto šest s tím, že tam neměl BMW klub možnost obrany. Tady ne, místní to prostě tak nějak přešli, každý si třeba myslel svoje, ale aby se tu někdo snížil k nějakým nadávkám, k tomu nedošlo. Tak to zkusme nezkazit

Tak pro ty, kteří to chtějí zkusit - dejte "novému" BMW klubu šanci a čas, pro ty, co ne, zůstaňte stejně na výši, jako jste byli při uzavření

P.S. : Téma zvýrazněno dočasně hlavně kvůli tomu, že spousta lidí, co chodila na BMW klub se přesunula sem, tak ať ví o těch novinkách - díky všem za pochopení

- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s DanemTD, myslím, že na bmwklubu je spousta dobrých lidí..
Taky chodím na obě fora, sem sice o něco míň, ale rád sem zavítám a taky jsem přispěl na chod e30.cz a víc než je základní poplatek na bmwklubu..
Ad Vasa: Dobré účty dělají dobré přátele..
Taky chodím na obě fora, sem sice o něco míň, ale rád sem zavítám a taky jsem přispěl na chod e30.cz a víc než je základní poplatek na bmwklubu..

Ad Vasa: Dobré účty dělají dobré přátele..
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
já jsem na tom podobně ... na BMW klub sem se kdysi regnul, ale nikdy mě ta komunita tak nepřitáhla ... jak říkáš, tady je to takový vřelejší a přece jen mi i víc sedí to, že se většina diskuzí atp. pohybuje pouze okolo jedné modelové řadyaristoloser píše:jsem na bmw klubu regnutej,ale nikdy mi to tam nezaujalo,tady je to mnohem vřelejší.asi nejzajímavější a nejzábavnější na bmw klubu mi přišel elitní člen SHERIF a jeho bizardní svět.....
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

- MattyX
na sherifa si matně taky vzpomínámaristoloser píše:jsem na bmw klubu regnutej,ale nikdy mi to tam nezaujalo,tady je to mnohem vřelejší.asi nejzajímavější a nejzábavnější na bmw klubu mi přišel elitní člen SHERIF a jeho bizardní svět.....

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
- MattyX
+11flip1 píše:jh¨¨uz tam neni mrtvo...nsetiham cist novy inzeraty

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že je to teď zase jak to bylo.
Nemožnost se na nic zeptat, to bych ještě snad pochopil - neplatíš, tak se taky na nic nebudeš ptát. Ale, když jsem chtěl jednomu známýmu odpovědět a ono to nešlo, tak to už jsem si říkal - tak snad mu poradí někdo, kdo platí.
No teda, řekl jsem si, ať jde bmwKLUB do řiti.
Teď už se zase rád mrknu do techniky,... protože se budu moct občas i zúčastnit, zeptat se,...
Nemožnost se na nic zeptat, to bych ještě snad pochopil - neplatíš, tak se taky na nic nebudeš ptát. Ale, když jsem chtěl jednomu známýmu odpovědět a ono to nešlo, tak to už jsem si říkal - tak snad mu poradí někdo, kdo platí.

Teď už se zase rád mrknu do techniky,... protože se budu moct občas i zúčastnit, zeptat se,...
BMW The Ultimate Driving Machine
No, abych pravdu řekl, tak stránky bmw klubu mi přijdou nedomyšlený...auta se řadí podle třídy a ne typu, totéž bazar. Než si najdete něco o typu auta, které máte, musíte se prodrat vším z dané třídy, ale asi to tak někomu vyhovuje. Když mi ukradli auto, tak jsem to ani nemohl napsat do kategorie "krádeže a podvody", neměl jsem na to oprávnění. Fajn, je to O.S., ale ty poplatky si snad odhlasovala většina nebo ne???