Příspěvek
od Vasa » 13. 01. 2010 16:44
Souhlasim s PARKEM, jednou (zde "X-krat") receny vtip pomalu prestava byt vtipem i v tomto pripade. Kazdy nekde zacina, nejak se vyviji a nekam mentalne doputuje. Zde prezentovany zpusob jakemukoliv pripadnemu pozitivnimu vyvoji rozhodne neprispiva. Mne kdyz bylo 16 tak jsem mel vlasy do pul zad, neustale satek kolem cela i v mistnosti, v zime chodil v tricku pres ktery jsem mel pouze kabat za ktery by se nemusel stydet "homeless typek" a myslel jsem, ze jsem ztelesnenim nezavisle mody.
Nerikam, ze je to to same, ale mentalni pochody vzdoru jsou si podobne.
Vime, ze temer kazdy si prilozil do ohně páně Kasikova polinko a lze se domnivat, ze i pravem, ale jiz je to mimo misu.
Pripadam si jako v materske skole kde se "elita" vzdy spojila proti nekomu kdo se odlisoval a zmohla se na odpor ve forme rozvazovani tkanicek, plivani u obeda do polevky a zalovani pani ucitelce. Myslim, ze si muzeme dovolit citit se DAL a prenest se pres vystrelky tohoto jedince ve vyvinu... (Misanka nepocitam, je jeste v "materske skolce" a zdarne dospiva).
Pojdme vyhlasit neco jako oddechovy cas a dejme mu sanci realne nam ukazat jakou cestou se chce vydat. Nas to nic stat nebude a panu Kasikovi to treba pomuze.
Mne nedela problem se nad to povznest a pokud k tomu mam co rici odpovedet i na neco co zde jiz parkrat bylo. Navic je tu stale moznost na to vubec nereagovat....
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm