Sníh + BMW = SRANDY Kopec :-D
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
No já byl dneska ráno celkem vytočený. Přes noc sněhu jak mrtě a ty pitomý letní salámy na zadku drží jak helvétská víra. Za boha to nešlo utrhnout. Asi přezuju na zimní aby to klouzalo 

BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
jaja .. to chce minimálně zaokrouhleně 200 koní, aby člověk mohl vlnit zadkem na parkovišti před obchoďákem
Strahov jsem byl jednou vloni, když byl sníh a připadne mi to tam naprosto dementní - auta jako na kolotoči a jen jsem čekal, kdy to do mě jebne nějaká rozuřená Yariska nebo Felda, která není schopná udržet se na obvodu parkoviště a lítá prostředkem
jako se říká, že squash je tenis pro pražáky, tak Strahov mi připadne jako "driftování" pro pražáky

Strahov jsem byl jednou vloni, když byl sníh a připadne mi to tam naprosto dementní - auta jako na kolotoči a jen jsem čekal, kdy to do mě jebne nějaká rozuřená Yariska nebo Felda, která není schopná udržet se na obvodu parkoviště a lítá prostředkem

jako se říká, že squash je tenis pro pražáky, tak Strahov mi připadne jako "driftování" pro pražáky

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
no,tim to nebylo.Proste jsem slapl,auto zabralo,chytlo a jelo:)A jako kokot fakt nepojedu.TUŇÁK píše:Tím že to nešlo, to bude někde mezi volantem a sedačkou...marlin píše:No já byl dneska ráno celkem vytočený. Přes noc sněhu jak mrtě a ty pitomý letní salámy na zadku drží jak helvétská víra. Za boha to nešlo utrhnout. Asi přezuju na zimní aby to klouzalo
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
To sou holt ty iSa nomarlin píše:No já byl dneska ráno celkem vytočený. Přes noc sněhu jak mrtě a ty pitomý letní salámy na zadku drží jak helvétská víra. Za boha to nešlo utrhnout. Asi přezuju na zimní aby to klouzalo

325 e30 - pro chudého studenta nejrychlejší cesta k bankrotu
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
http://www.youtube.com/watch?v=X04-aa9FyF0
http://www.youtube.com/watch?v=-yfgi8U0TDM
Byl jsem tam minulou zimu,u vjezdu stála nastartovaná policejní kokta a na parkovišti kroužila směska 8 aut od feldy po evo,jeden repektoval druhýho a pomalejší rychlejšího.KuaJa píše:jaja .. to chce minimálně zaokrouhleně 200 koní, aby člověk mohl vlnit zadkem na parkovišti před obchoďákem![]()
Strahov jsem byl jednou vloni, když byl sníh a připadne mi to tam naprosto dementní - auta jako na kolotoči a jen jsem čekal, kdy to do mě jebne nějaká rozuřená Yariska nebo Felda, která není schopná udržet se na obvodu parkoviště a lítá prostředkem![]()
jako se říká, že squash je tenis pro pražáky, tak Strahov mi připadne jako "driftování" pro pražáky![]()
Taky jsem tam ale byl jinej den,stálo tam S Klasse černý s černýma sklama a po pár sklouznutí mi zahradil cestu stáhnul okno a vepřová opálená hlava s východnim přízvukem mi sdělila,ať toho nechám,nebo mě vytáhne z auta a dokope

Takže bych řekl,že je to spíš o lidech
m10b18 "kloboukwagen" in progress
Já taky včera vyrazil večer na Strahov a je fakt že mě to tam bavilo tak 10minut, je to tam samej led a jezdit bokem v 10kmh je fakt nuda. Daleko zábavnější byla cesta tam a zpátky
Chtělo by to 4x4 tomu to tam včera lítalo pěkně
Nicméně mě to utvrdilo v tom že měštáci sou buzny. Najednou tam přijeli, tak sme se na to vysrali a jeli pryč, zachvíli sem viděl jak jedou k nějakýmu Superbu a něco si řikaj a pak odjedou a čuměj jak superb ( 4X4 ) bokuje, si řikám fajn ty sou asi v poho a tolerujou to. Slušně k němu přijdu, zeptám se jestli se to dneska toleruje a on na mě rázně "NE" řikám a ten Superb může ? A von se na mě tak podívá a jenom zase řekne "Nemůže". No nicméně zachvíli přijeli státnáci, házeli tam sami boky, tak sme se slušně zeptali jich a voni že v poho, že je to v praze jediná bezpečná plocha kde se dá jezdit a že at jdou měštáci do prdele. No když viděli že tam s náma bokujou fízlové, tak se měštáci sebrali a jeli do prdele 

tak jsem si taky zabruslil tak 20 minut na parkovišti mezi sloupama a docela nuda takže e34kou to nebude, už mě to nějak nebere to klouzani 
video se snad nahraje, jůtůb nějak zlobi

Naposledy upravil(a) ARMAN dne 17. 12. 2009 17:45, celkem upraveno 1 x.

Taky sem se klouzal, ale jelikož pak začaly sypat tu mrdku co patří do jídla, tak sem zaparkoval do garáže
Naštěstí mě žádná lampa nepotkala
Teďka jde na řadu Subaru

Naštěstí mě žádná lampa nepotkala

Teďka jde na řadu Subaru

Naposledy upravil(a) Pů dne 17. 12. 2009 17:37, celkem upraveno 1 x.
- Dušan M10B18