Hostivice-2vteřiny 3body v pič... + PČR šikana!!!
- MarfyE34
Dan napsal:
daleko horší je to, že svou jízdou podřízenou přísným dopravním předpisům určitě způsobíš nejednu autonehodu - většinou budeš jako jedinej svou "bezdůvodně" pomalou jízdou překážet, všichni tě budou předjíždět a pak teprve půjde vo život.
For Dan:
Opravdu překážkou v provozu jsem a rok budu, nemůžu za to, jet plynule a splynout s ostatním provozem (a tím poruším vyhlášku) je pro mne prostě v budoucích 12 měsících nebezpečné! Asi jsem egoista ale nelze to jinak, miluju mojí přítulku, auta, BMW a hlavně můj řidičák!!! A proto dost bylo svižné (nebezpečné) jízdy, systém si žádá opak, a já jsem bohužel součást systému a proto ho musím respektovat!!! Všem ostatním driverům co mne budou v budoucnu předjíždět se moc omlouvám ale nelze to jinak.
daleko horší je to, že svou jízdou podřízenou přísným dopravním předpisům určitě způsobíš nejednu autonehodu - většinou budeš jako jedinej svou "bezdůvodně" pomalou jízdou překážet, všichni tě budou předjíždět a pak teprve půjde vo život.
For Dan:
Opravdu překážkou v provozu jsem a rok budu, nemůžu za to, jet plynule a splynout s ostatním provozem (a tím poruším vyhlášku) je pro mne prostě v budoucích 12 měsících nebezpečné! Asi jsem egoista ale nelze to jinak, miluju mojí přítulku, auta, BMW a hlavně můj řidičák!!! A proto dost bylo svižné (nebezpečné) jízdy, systém si žádá opak, a já jsem bohužel součást systému a proto ho musím respektovat!!! Všem ostatním driverům co mne budou v budoucnu předjíždět se moc omlouvám ale nelze to jinak.
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
jéé, bych to tolik nehrotil. Mě třeba změřily jen jednou v životě. A to v době kdy 411ka platila 14 dní. Takže hned body dolů a pokuta. Ale neřešil jsem to a jezdil normálně a od té doby klid. Body už dávno zpátky a žádný další radar už nebyl.
Ono taky, pokud jezdíš nějakou stejnou cestu tak víš kde tak přesně měří, tak se to dá ohlídat. když jedu někma kam to neznám, tak jedu podle předpisů, nebo si to hlídám, zda-li neuvidím něco podezřelého.
Hlavně to nehrotit
Ono taky, pokud jezdíš nějakou stejnou cestu tak víš kde tak přesně měří, tak se to dá ohlídat. když jedu někma kam to neznám, tak jedu podle předpisů, nebo si to hlídám, zda-li neuvidím něco podezřelého.
Hlavně to nehrotit

BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
nebylo, v Hostivicích je 40-ka.Kubajz von Odry píše:kurnik blbá smůle kdybys jel jen o 4 km/h pomaleji tak to bylo ještě v rámci dvou bodů... - no ale neber to tragicky. dá se to vydržet ten rok - mě paradoxně právě teď v neděli vrátili body za to že sem jezdil celý rok bez přestupků. lépe řečeno bez toho aniž by mě chytili (přiznáám že sem nejezdil celý rok všude 50,90,130) takže i když si řidič z povolání, tak se to dá. no a pokud budeš rozumný tak když už musíš slápnout na plyn tak se drž v obci do 70 mimo do 110 a na dálnici do 150 -ů za to sou "jen" 2 body a nevztahuje se na to roční pravidlo o zopakování tohoto přestupku.
přeji šťastný rok abys nabral zpátky body jako já.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Re: :???
no takže od 18 dva roky zákaz to je příjemný.....aspoň se poučíš do budoucna.Max-Max píše:bylo by zahodno pilovat materstinu nez hrube porusovat zakony. Ono se ti do tve budouci karty ridice dostane, neboj se. Jsi debil.318ikasnar píše:Mně chitil ve mestě policajti kde se má samozdřejmně jezdit 50km/h a já to valil s třícou 120km/h protože se na mně lupil passat 1,9TDI tak jsem se dotknul plynového pedálu a v tom přijíždeli policajti z boku a chtěli odbočit na druhou stranu jenže jsem tam tak prolítl že zapnuli majáky a okamžitě zamnou z rychlosti jsem to uhrál na 50 km/h byli dobrý jenže nemám ŘIDIČÁK KURVA! !! takže dva roky zákaz řízení a vlastně mně to něják neomezuje protože je mi 16takže v osumnácti jsi ho v pohodě udělám ....
.........Prosím BEZ OT.......JSI DEBIL...ATD....vím to...
ALE TDI NENÁVIDÍM !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A JEŠTĚ TY CO MAJ SPOILERY AŽ DO PROTISMĚRU A MAJ TAM NAPÁLENÝ MLHOVKY Z TESCA !!!
- MarfyE34
Cože 4O-ka???????Lukas-e21 píše:nebylo, v Hostivicích je 40-ka.Kubajz von Odry píše:kurnik blbá smůle kdybys jel jen o 4 km/h pomaleji tak to bylo ještě v rámci dvou bodů... - no ale neber to tragicky. dá se to vydržet ten rok - mě paradoxně právě teď v neděli vrátili body za to že sem jezdil celý rok bez přestupků. lépe řečeno bez toho aniž by mě chytili (přiznáám že sem nejezdil celý rok všude 50,90,130) takže i když si řidič z povolání, tak se to dá. no a pokud budeš rozumný tak když už musíš slápnout na plyn tak se drž v obci do 70 mimo do 110 a na dálnici do 150 -ů za to sou "jen" 2 body a nevztahuje se na to roční pravidlo o zopakování tohoto přestupku.
Tak to bych neukecal i kdyby mě změřil sám můj anděl strážný!!!!!
Jsem netušil že je tam 40km/h!!! A policista asi také ne, jelikož mne na ní zpětně neupozornil, jak to většinou dělávaj.
Fresch! píše:Když by jsi opakovaně porušil rychlost 22/1f3 .. což znamená nad 20 v obci nad 30 mimo obec.. tak ti dají s největší pravděpodobností jen měsíc zákaz řízení pro tvůj nízký počet přestupků (1).
Když narazíš na hodného orgána na správním... uděláš psí oči a poprosíš... ,že po 14 dnech přijdeš pro upuštění od zbytku trestu, tak že by jsi to potřeboval vyřídit v den podání žádosti.. tak ve finále neřidíš jen 14 dnů.. což muže být zrovna pěkná dovča někde u moře.. a ne hned to nejčernější jako je ztráta práce, hypoteka v čoudu apod.
Tak snad trošku optimismu pro tebe
Edit: i když potom máš opět rok s podmínkou paragrafu
Tak přesně takhle to potkalo mě. Žádný závratný rychlosti, ale bohužel 2x v jednom roce a byl jsem bez papírů. Naštěstí to bylo jak je zmíněno výše na 1 měsíc, po 14dnech na podmínku a já byl 14dní nemocnej.

Každopádně může to potkat každýho, na to nemusí být člověk žádnej závodník ani pirát silnic...
318iS E30
...
Ten odklad 2 roky kvůli žízení bez papírů se počítá od doby kdy řidíčák můžeš mít což je od 18(myslím si že to tak je,zeptám se)tak si počkej vole 4 roky.to ti ten tour zatím shnije a nebo jezdi dál a uvidíš co na tebe řeknou! Sakra co máš za rodiče že tě nechaj v 16 letech jezdit s autem po městě? tohle nikdy nepochopím,počkej až neznalostí smeteš nějakýho slušnýho člověka.Tohle mě dokáže vždycky nasrat! Vůbec bych se stím nechlubil. A bez papírů nelez do auta.
Vždyť jsi psal,že jsi tamtudy jezdil 5 let do práce a zpět,ne?MarfyE34 píše:Cože 4O-ka???????Lukas-e21 píše:nebylo, v Hostivicích je 40-ka.Kubajz von Odry píše:kurnik blbá smůle kdybys jel jen o 4 km/h pomaleji tak to bylo ještě v rámci dvou bodů... - no ale neber to tragicky. dá se to vydržet ten rok - mě paradoxně právě teď v neděli vrátili body za to že sem jezdil celý rok bez přestupků. lépe řečeno bez toho aniž by mě chytili (přiznáám že sem nejezdil celý rok všude 50,90,130) takže i když si řidič z povolání, tak se to dá. no a pokud budeš rozumný tak když už musíš slápnout na plyn tak se drž v obci do 70 mimo do 110 a na dálnici do 150 -ů za to sou "jen" 2 body a nevztahuje se na to roční pravidlo o zopakování tohoto přestupku.
Jsem netušil že je tam 40km/h!!! A policista asi také ne, jelikož mne na ní zpětně neupozornil, jak to většinou dělávaj.
To za tu dobu nevíš že je tam 40?

Jestli ji tam teda nedali někdy teď

MarfyE34
jo, to naštve, teďka to chce tu lehkou nohu a koukat okolo cesty, jestli něco někde podezřele nestojí (modrá fábie bývá dosti často špatným znamením) ...
318ikasnar
no co na to říct ... každopádně si myslim, že pokud si teďka takovej frajer, že jezdíš po městě, tak ti to pak nezávidím v tý autoškole, bude ti dělat velký problémy nedělat to, na co si z dřívějška zvyklej a instruktorům to vadí
jo, to naštve, teďka to chce tu lehkou nohu a koukat okolo cesty, jestli něco někde podezřele nestojí (modrá fábie bývá dosti často špatným znamením) ...
318ikasnar
no co na to říct ... každopádně si myslim, že pokud si teďka takovej frajer, že jezdíš po městě, tak ti to pak nezávidím v tý autoškole, bude ti dělat velký problémy nedělat to, na co si z dřívějška zvyklej a instruktorům to vadí
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

ta je tam od doby co mám papíry a to už pár let jeTeddy píše:Vždyť jsi psal,že jsi tamtudy jezdil 5 let do práce a zpět,ne?MarfyE34 píše:Cože 4O-ka???????Lukas-e21 píše: nebylo, v Hostivicích je 40-ka.
To za tu dobu nevíš že je tam 40?![]()

nj.MarfyE34 píše:Cože 4O-ka???????Lukas-e21 píše:nebylo, v Hostivicích je 40-ka.Kubajz von Odry píše:kurnik blbá smůle kdybys jel jen o 4 km/h pomaleji tak to bylo ještě v rámci dvou bodů... - no ale neber to tragicky. dá se to vydržet ten rok - mě paradoxně právě teď v neděli vrátili body za to že sem jezdil celý rok bez přestupků. lépe řečeno bez toho aniž by mě chytili (přiznáám že sem nejezdil celý rok všude 50,90,130) takže i když si řidič z povolání, tak se to dá. no a pokud budeš rozumný tak když už musíš slápnout na plyn tak se drž v obci do 70 mimo do 110 a na dálnici do 150 -ů za to sou "jen" 2 body a nevztahuje se na to roční pravidlo o zopakování tohoto přestupku.
40-ka začíná hned u toho viaduktu na začátku Hostivic a je to zančený jako zóna 40-ky

Re: ...
Hotty E30 píše:Ten odklad 2 roky kvůli žízení bez papírů se počítá od doby kdy řidíčák můžeš mít což je od 18(myslím si že to tak je,zeptám se)tak si počkej vole 4 roky.to ti ten tour zatím shnije

No smoke, no fun...

...
Díky Míšo
,ale přiznejme si že jet bez papírů 120 km/h v bmw a hlavně ve městě je až trochu dementní! Co si tím dokázal? jen to,že na svůj koníček bude čekat 4 roky. Když už tak jedu dle předpisů a neupozorňuju na sebe ne? v tvojim případě nemáš stejně nic dělat za volantem 

Asi tak nějak noHotty E30 píše:Díky Míšo,ale přiznejme si že jet bez papírů 120 km/h v bmw a hlavně ve městě je až trochu dementní! Co si tím dokázal? Když už tak jedu dle předpisů a neupozorňuju na sebe ne?

No smoke, no fun...

- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
curich píše:MarfyE34
318ikasnar
Von mi ten policajt řekl kdyby jsi nebil debil a jel 50 tak jsme si tě ani nevšimly auto je v dobrym stavu nenápadný ale ty jedeš 120km/h na dálkovejch a ještě bez pasů
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
dodatek
vubec ti nezavidim, ale me uz je vzali minulej rok, za body na 12mesicu.. a to sem nemel pasy, jednou svetla , a v dementnim olomouci kde si PCR stoupne s merenim ryhlosti pod kopec jak krava...
v te dobe jsem delal ridice z povolani a mel rozjety vykup katalyzatoru po cele CR. no a n ajednou plesk, sedis na zadku bez prace bez ridicaku , a co ted?.... jen platit ridice aby te vozily po vykupu
a kdyz mi na urade rekli ze za vybodovani si nelze pozadat na pulce o vraceni, ale kdybych "jen chlastal" tak z 99% je na pulce trestu vrati tak sem sel do kolen, vymrdal ty kravy co tam sedej, byl nasranej na vladu, po 40minutach vyvedla policie CR..a bylo vymalovano.. dnes jiz cekam kazdy den vraceni, prezkouseni mam za sebou
ALE NIKOMU BYCH TO NEPRAL!!!!!!bud nezastavujte nebo nic nepodepisujte radim ze zkusenosti
ktere mit driv tak je mam do dneska
v te dobe jsem delal ridice z povolani a mel rozjety vykup katalyzatoru po cele CR. no a n ajednou plesk, sedis na zadku bez prace bez ridicaku , a co ted?.... jen platit ridice aby te vozily po vykupu
a kdyz mi na urade rekli ze za vybodovani si nelze pozadat na pulce o vraceni, ale kdybych "jen chlastal" tak z 99% je na pulce trestu vrati tak sem sel do kolen, vymrdal ty kravy co tam sedej, byl nasranej na vladu, po 40minutach vyvedla policie CR..a bylo vymalovano.. dnes jiz cekam kazdy den vraceni, prezkouseni mam za sebou
ALE NIKOMU BYCH TO NEPRAL!!!!!!bud nezastavujte nebo nic nepodepisujte radim ze zkusenosti

BMW----------je BMW,kdo nema nepochopí http://www.youtube.com/watch?v=GaZ_TwIv7KE 316!!!:) az mi vratej papiry hura silnice http://www.youtube.com/watch?v=10CgpkncZBA
http://www.stream.cz/video/153114-bmw-520i-drift
http://www.stream.cz/video/153114-bmw-520i-drift
- MarfyE34
""""Vždyť jsi psal,že jsi tamtudy jezdil 5 let do práce a zpět,ne?
[/quote]""""""""
Čoveče 5 let po vyjebané Hostivické silnici(sámá díra) a fakt jsem na tu ceduli před viaduktem "zona 40km" nikdy nekouknul, nebylo potřeba, nikde ani jedna švestka, proč taky, stejnak se tam rychlejc jak 50 po těch dírách jet nedalo s mou E34 na 17"! Inu od soboty koukám na všechny cedule i na billboardy

Čoveče 5 let po vyjebané Hostivické silnici(sámá díra) a fakt jsem na tu ceduli před viaduktem "zona 40km" nikdy nekouknul, nebylo potřeba, nikde ani jedna švestka, proč taky, stejnak se tam rychlejc jak 50 po těch dírách jet nedalo s mou E34 na 17"! Inu od soboty koukám na všechny cedule i na billboardy

a hlavně v E30-tce, po kterejch dou jak slepice po flusu.Hotty E30 píše:Díky Míšo,ale přiznejme si že jet bez papírů 120 km/h v bmw a hlavně ve městě je až trochu dementní! Co si tím dokázal? jen to,že na svůj koníček bude čekat 4 roky. Když už tak jedu dle předpisů a neupozorňuju na sebe ne? v tvojim případě nemáš stejně nic dělat za volantem