v kolika letech ste prve sedli za volant?
ja mel v deviti takovy detsky domaudelany "enduro" se zbesilym motorem z mustanga ... na nem sem zazil par nehod ale nikdy sem si nic neodrel ... s tim sem se nalital hodne ... od sesnacti na simsonoj a v osumacti par dni pred autoskolou 320D E46 ... no v autoskole sem taky s instruktorama objizdel bazary benzinky posty a jejich pribytky
taky sem byl prej nejlepsi z kurzu no ted obcas jedu s kamosovou 120M ... s nasim bawem uz mam najezdeno +-1500 coz neni moc ale ridicak mam asi dva mesice ...
Prej si pražákovi porazil sloupek.....PHRA píše:Od kdy jezdím si už nevzpomenu, ale v šestnácti jsem měl první a nejhorší ťukanec, couvám, couvám a ten sloupek ne a ne uhnout a žigul potřeboval nový nárazník
nebo jak je to v tom filmu
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
ja zacinal ve 12,tehdy me tatik ucil jezdit v nasi skodovce 120,byla na plyn..nikdy jsem nevyjizdel na silnici,jen velke parkoviste mi slouzilo pro to kvaltovani 1,2,3 brzda a zase vsechno znovu. Jen parkrat,kdyz jsem uz mel neco najezdene me otec pustil i na silnici,ale to jsme jezdivali rano ve 4,kdyz jsem sel na ryby..v beznem provozu ee
. To prislo az v 16,kdy jsme se prestehovali na vesnici,to uz jsme meli fiat uno,ktere jsem vlastne i tak trochu zdedil a slouzilo mi az do minuleho tydne..celkem dobre jsem ho prodal a koupil si báávo
.
ex. BMW E30 316i
- tomashv
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli se to pocita, ale kdyz jsem zacal chodit na zakladku, sedel jsem na kline a tocil volantem v S105L;) Pak tak ve 13-ti se rodinka hecla a pucila mi Facko. Potom dlouho nic a v 16-ti jsem zacal jezdit s Peugeoutem 205 a potom v 18-ti autoskola. Jinak nevim jak ostatni, ale dokud jsem nemel ridicak, nelezl jsem na silnice, ale spis na takovy ty technicky asfaltky okolo poli atp.
318iS
Někdy v devíti letech jsem seděl dědovi na klíně v jeho oktávii a točil volantem, ale to se asi nepočítá.
Ve dvanácti jsem se s oktávkou párkrát projel na polní cestě okolo chaty, děda seděl vedle mě a neustále mě poučoval
. Tohle autí mělo řazení pod volantem, fakt chuťovka.
No a někdy v šestnácti jsem mohl párkrát dojet z chaty do krámku (asi 2 km polní cestou) něco koupit. Potkal jsem tehdy na cestě traktor s přívěsem a musel jsem kus couvat,abych mu mohl uhnout
Měl jsem tehdy docela strach...
No a potom rodinná scháde, felda v autoškole a můj trabi...
Ve dvanácti jsem se s oktávkou párkrát projel na polní cestě okolo chaty, děda seděl vedle mě a neustále mě poučoval
No a někdy v šestnácti jsem mohl párkrát dojet z chaty do krámku (asi 2 km polní cestou) něco koupit. Potkal jsem tehdy na cestě traktor s přívěsem a musel jsem kus couvat,abych mu mohl uhnout
No a potom rodinná scháde, felda v autoškole a můj trabi...
Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No tak já seděl tátovi na klíně někdy ve 4-5 letech, ve dvanácti mně táta naučil šlapat na pedály a trémoval mně na polňačkách... V patnácti se to všechno zmrvilo! a koupil sem si první káres, potom už jenom z auta do auta, z průseru do průseru, od fízlů k fízlům. No a výsledek? Zákazy řízení milióny pokut a řidičák sem si udělal až ve 23 letech. Shrnuto kolem a kolem, nebejt toho jak mně táta naučil řídit, mohl sem si v 18ti udělat řidičák a bejt v klidu, ale taky bych umněl ůplný hovno a kdo ví jak by to všechno dopadlo!!!!!!!!!!!
Čili ničeho nelituju, jenom ty četnický mrchy nemuseli bejt tak krutý!!!

Čili ničeho nelituju, jenom ty četnický mrchy nemuseli bejt tak krutý!!!
325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

asi ti usla ta zprava jak 17letej kluk bez ridicaku zabil sebe i spolujezdkyni 22 let..bylo to pred par dnama.. mozna proto sou v tomhle policajti tak dusledni.. ono totiz ridit auto neni jen slapat na pedaly a tocit volantem,s velkou moci prichazi velka zodpovednost a to si malo kdo uvedomuje a proto je na silnici tolik nehod a navic pokud nema ridicak a zapomene dat pri odbocovani prednost protismeru tak to taky o necem svedciLádínek píše: Čili ničeho nelituju, jenom ty četnický mrchy nemuseli bejt tak krutý!!!![]()
![]()
----------------------:)
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jenomže nás nemůžeš házet do jednoho pytle!!!And píše:asi ti usla ta zprava jak 17letej kluk bez ridicaku zabil sebe i spolujezdkyni 22 let..bylo to pred par dnama.. mozna proto sou v tomhle policajti tak dusledni.. ono totiz ridit auto neni jen slapat na pedaly a tocit volantem,s velkou moci prichazi velka zodpovednost a to si malo kdo uvedomuje a proto je na silnici tolik nehod a navic pokud nema ridicak a zapomene dat pri odbocovani prednost protismeru tak to taky o necem svedci
Já sem jezdil nějaký tři roky pod dohledem svího fotra a né že bych si koupil dvouset koňovou svini, umněl hovno a masíroval se před kundama!!!!!!!!!
325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
And píše:asi ti usla ta zprava jak 17letej kluk bez ridicaku zabil sebe i spolujezdkyni 22 let..bylo to pred par dnama.. mozna proto sou v tomhle policajti tak dusledni.. ono totiz ridit auto neni jen slapat na pedaly a tocit volantem,s velkou moci prichazi velka zodpovednost a to si malo kdo uvedomuje a proto je na silnici tolik nehod a navic pokud nema ridicak a zapomene dat pri odbocovani prednost protismeru tak to taky o necem svedciLádínek píše: Čili ničeho nelituju, jenom ty četnický mrchy nemuseli bejt tak krutý!!!![]()
![]()
jo presne kvuli tomuhle pripadu sem tu to forum zacal - tatka mne vzdycky rikaval ze auto je zbran a na lidi se nemiri ani nenabitou zbrani ze srandy tak at s autem neblbnu a nemachruju - (1. cares sem mnel skodu Octavii combi r.v.1962 a tu sem otocil na strechu - ale na poli jo uznavam moje blbost, ale ne na ceste NA POLI kde sem nemohl nikomu nezucasnenemu nic udelat) moje 2 kara (tez sem este nemnel ridicak je moje zamilovana 525ka - uz sem ji taky tukl - ted na ceste .... byla to srna