No, přátelé kamarádi, já nechci nijak srážet Lukáše a myslím, že tam ostudu neudělal, ale zase na druhou stranu se trochu divím, že tady někdo někomu vyčítá, že nemůže kritizovat a v čem je nejlepší on.
Účast v superstár pro mě není žádný úspěch a nic obdivuhodného - myslím, že já osobně znám desítky lepších muzikantů a to nejen technicky ale i po stránce osobní (myslím tím umění zaujmout lidi-dělat show) než jsou vítezové a finalisté SS a to, že se tihle lidi neobjeví v nějaké pseudoreality bulvární show, zaměřené na publikum bavící se u nov@ckých estrád a hltající muzikál "Děti ráje" od hovada Michala Davida, pro mě není žádný hendikep, ale naopak věc uznání, že se snaží dělat muziku (svojí muziku) a dostat se ve známost prostě tím, že je lidi rádi poslouchají a ne tím, že jsou v primetime v televizi, takže člověk, kterej si chce tupě odpočinout u televize, tak na tohle čumí.
Kdybych to bral takhle tupě, tak by měly být osobami veřejně známými, respektovanými a obdivovanými třeba holky typu Silvia Saint nebo Paula Wild, který se ke svýmu úspěchu (a to celosvětovýmu) tvrdě prošu*ali.
Zrovna tak pro mě nejsou nějakými ikonami čeští fotbalisté ap. - prostě tihle lidi vynikli v něčem, co pro mě nemá vůbec žádný význam a co nepovažuju nijak za vrchol lidského umu a snažení - nevidím důvod, proč bych je měl nějak obdivovat nebo si nedovolovat o nich něco říkat
Jsou to lidi, kteří se živí tím, že šaškují před veřejností a měli by být natolik profesionální, že podobné názory prostě musí akceptovat.