Co je drahy, co neni a co lze povazovat za zlodejnu
Měl jsem možnost se svézt po okruhu v Mostě se svým kábrem a ten okruh je móóóóc pěknej, mnohem lepší než Sosna.
Bohužel jsem tenkrát neměl náhradní pneu.
Věřím, že ať s Matesem nebo Iwanem to bude neuvěřitelnej zážitek. 
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Já jsem teda akorát pořád nikde nevyčet kolik to teda pro případnýho zájemce stojí
Na drift-fórum nechodim a i kdyby, tak to tam prý napsal Matyáš, tady na e30 fórum tu nabídku napsal Iwan akorát s tím, kolik to stát nebude..
Na drift-fórum nechodim a i kdyby, tak to tam prý napsal Matyáš, tady na e30 fórum tu nabídku napsal Iwan akorát s tím, kolik to stát nebude..
Já nevim proč se tady se všim dělaj tajnosti, když něco nabízím tak si řeknu cenu ne? Teď to nemyslim čistě jen tady na Iwana, ale celkově třeba inzeráty kde někdo prodává auto, sáhodlouze ho popisuje a nakonec napíše "cena do sz"Iwan píše:mit v penezence trochu vic nez na svacu, pac za 2000,- tam nikoho celej den vozit nebudem..
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Iwana celkem chapu, pokud se tomu venuje, umi to, ma v tom xxx penez, chodi za nim xx lidi, ze chce svezt tak proc by nenabidl svezeni za dolary. Ja bych rozhodne nikoho na potkani taky nevozil (vyjma dobrych kamaradu). Poutova atrakce taky nejezdi zadarmo.
Ale je fakt ze tu mela byt jasna nabidka typu 2000kc/2 kola jizdy
Ale je fakt ze tu mela byt jasna nabidka typu 2000kc/2 kola jizdy
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
No o to mně celkem šlo, napsat prostě něco ve stylu pořádám jízdy blabla bla bla, 1hod/1500 kčT613 píše: Ale je fakt ze tu mela byt jasna nabidka typu 2000kc/2 kola jizdy
A ne kecy typu okruh je drahý, provoz taky atd...
No smoke, no fun...

Cena je samo na domluve s dotycnym, vicemene podle xichtu, proto sem tu nic nepsal, jen dal zhruba najevo, kolik to stoji me...o nejaky pulce na naklady nebyla nikde ani zminka...
pokud nekdo prijde na okruhu, ze chce povozit, tak zaklad je myslim ten litr, kdyz je nekdo spokojenej, dava se i vic, to zalezi na kazdym..
tohle bylo mysleno jako celodenni jezdeni, ona i cesta tam a zpet vetsinou neni jen tak obycejna
takze kdyby to tu nekdo porad straaaasne neresil, zavolal nebo napsal, hele, mam zajem, sem ochotnej dat ti 4ku, 3ku, bla bla bla... tak se urcite da dohodnout, je to jen o lidech.. 
pokud nekdo prijde na okruhu, ze chce povozit, tak zaklad je myslim ten litr, kdyz je nekdo spokojenej, dava se i vic, to zalezi na kazdym..
tohle bylo mysleno jako celodenni jezdeni, ona i cesta tam a zpet vetsinou neni jen tak obycejna
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...