nene, ja nejdu z prahé,spatne jsu se vyjadril. Mel sem na mysly, ze kdyz uz budes v praze, tak s emuzes zastavit i na libverecku a predat to nam.Vasa píše:Ok, distributor pro Prahu a spol. bude Marlin. V pondeli pojedu pres PHA tak je tam vezmu.
Kdo na co ceka od Vasi...
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
takze vyuziji ze mam v sobe par piv na trochu uprimnosti
takze vaso napis si seznam
1.az dodelas fikuxe tak bych byl rad kdyby jsi zacal delat neco na tom mym kyblu dribv nez se fakt naseru a rozprodam to,ale v pohode ja rad pockam,uz jsem si zvykl
tesi me ze das prednost predemonou jinym
2. lituji, ze sem ti na vanoce nekoupil hodinky a diar,letos uz tu chybu neudelam!!!!
3. diky za dnesni vecer
4. smaz to jestli chces
1.az dodelas fikuxe tak bych byl rad kdyby jsi zacal delat neco na tom mym kyblu dribv nez se fakt naseru a rozprodam to,ale v pohode ja rad pockam,uz jsem si zvykl
2. lituji, ze sem ti na vanoce nekoupil hodinky a diar,letos uz tu chybu neudelam!!!!
3. diky za dnesni vecer
4. smaz to jestli chces
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
Hodinky nějaký lepší,aby se nemohl vymlouvat že mu došly baterkyzahy píše:takze vyuziji ze mam v sobe par piv na trochu uprimnosti
1.az dodelas fikuxe tak bych byl rad kdyby jsi zacal delat neco na tom mym kyblu dribv nez se fakt naseru a rozprodam to,ale v pohode ja rad pockam,uz jsem si zvykltesi me ze das prednost predemonou jinym
3. diky za dnesni vecer
4. smaz to jestli chces