Souhlasim, at klukum treba i neco zbyde, nekteri toho udelali za ty roky dost ....adam320 píše:za ty roky co tohle nekdo provozoval, vymyslel a platil, vsem tem klukum preju to aby se nikoli dostali na nulu s provozem, ale preju jim to aby se jim mpostupne vraceli vsechny financni i jiny prostredky ktery je to stalo doposud, cimz se snazim rici ze predstava toho ze se jim tohle stane drobnou zivnosti zda hezka a logicka, na foru totiz nikdy nezbohatou, ale nemusej na nem ani chudnout![]()
je ostudne ze se nad tim takto nekolik lidi neni schopno zamyslet, ja to preju vsem a proto pri njeblizsi prilezitosti zaplatim, ikdybych sem uz nikdy nesel nic cist nebo psat
sponzorství příspěvky
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
[quote="Luter"][/quote]
Takže jestli jsem to pochopil správně ty se tady rozčiluješ,jaktože neni
napsanej návod na zástavbu m50 v FAQ a jak je to hrozně pracný najít (neni) a v dalšim příspěvku napíšeš Fxovi "sám pro sebe mám v kompu např. přehledně sesumarizovanou např. zástavbu M50..... " ?? Lepší ukázku pokrytectví snad nejde najít...
Taky si stěžuješ že najít něco ve vyhledávači je nahovno,ale vadí ti,když ti někdo napíše "hledej".Nedává ti to trochu smysl?Právě proto,že je někdo línej (nebo neumí) hledat,se opakujou dotazy a kvůli tomu ty potom v tom vyhledávači nemůžeš nic najít,seš nasranej a píšeš sem.Je to začarovanej kruh,takže co se týče změn,začal bych nejdřív u sebe.
ad. m50-doporučuju nejdřív zamést si před vlastnim prahem
ad. vyhledávání-hledáš málo nebo špatně
Takže jestli jsem to pochopil správně ty se tady rozčiluješ,jaktože neni
napsanej návod na zástavbu m50 v FAQ a jak je to hrozně pracný najít (neni) a v dalšim příspěvku napíšeš Fxovi "sám pro sebe mám v kompu např. přehledně sesumarizovanou např. zástavbu M50..... " ?? Lepší ukázku pokrytectví snad nejde najít...

Taky si stěžuješ že najít něco ve vyhledávači je nahovno,ale vadí ti,když ti někdo napíše "hledej".Nedává ti to trochu smysl?Právě proto,že je někdo línej (nebo neumí) hledat,se opakujou dotazy a kvůli tomu ty potom v tom vyhledávači nemůžeš nic najít,seš nasranej a píšeš sem.Je to začarovanej kruh,takže co se týče změn,začal bych nejdřív u sebe.
ad. m50-doporučuju nejdřív zamést si před vlastnim prahem
ad. vyhledávání-hledáš málo nebo špatně
m10b18 "kloboukwagen" in progress
Furt kolem dokola. Kecy, kecy, kecy.
Chceš zaplatit? Zaplať. Nechceš? Nikdo Tě nemůže nutit.
Furt jenom nekonečný zkoumání co z toho budu mít, jak by to pro mě moh někdo udělat líp a zadarmo, blablabla.
Spoustu let to bylo zadarmo a nikdo ani nehles a když má dát stovku, tak to najednou musí bejt eňo něňo, možná by to mělo mít obsah, klíčový slova, abecedně řazený témata...
Už mě ten přístup lidí, kolem kterých se všechno má točit začíná s*át ( a to sem klidnej člověk)
Klidně mě smažte, ale musel sem si ulevit
Chceš zaplatit? Zaplať. Nechceš? Nikdo Tě nemůže nutit.
Furt jenom nekonečný zkoumání co z toho budu mít, jak by to pro mě moh někdo udělat líp a zadarmo, blablabla.
Spoustu let to bylo zadarmo a nikdo ani nehles a když má dát stovku, tak to najednou musí bejt eňo něňo, možná by to mělo mít obsah, klíčový slova, abecedně řazený témata...
Už mě ten přístup lidí, kolem kterých se všechno má točit začíná s*át ( a to sem klidnej člověk)
Klidně mě smažte, ale musel sem si ulevit

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Nemám proti placení nic..sám už dva roky platím..ale momentálně nemám cca týden zaplaceno (čekám na vejplatu) ale zarazilo mě že nemůžu odpovědět na inzerát v sekci prodám uplně cokoliv (pouze SZ) Chápu že nemůžu založit nový téma, ale ani se zeptat to mě příde na prd.. a myslím že by to pomohlo prodeji tý věci (konkrétně se jedná o skůtr.. chtěl sem vědět jakej na to musí bejt řidičák.. ) jen můj postřeh..
ikdyž asi je to kuli tomu aby se do nějakýho topicu nedrali prodejci co nemaj zaplaceno, co?

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže toho máš spousty, ale škudlíš si to pro sebe a ještě čekáš, co ti kdo zadarmo předhodí ? Z jakého principu usuzuješ, že ostatní by to měli schraňovat a hned ti to cpát pod nos, zatímco ty si hrabeš na vlastním písečku ? To se mi snad zdáLuter píše:a taky mě napadlo když zde moderátoři pročítají temata z důvodu čistky a narazí na něco hodnotného jaký je problém v tom to označit zkopírovat si to do nějakého textového dokumentu a tam to postupně shromaždovat? práce která zabere několik vteřin? a posléze to časem hodit na forum ?
já si to tak dělám taky....když na něco narazím
Jinak těm kteří to tu udržují při životě patří velký dík a uznání a určitě by si za tu snahu zasloužili i nějakou tu korunu....

A že se tady navážíš do lidí, kteří udělali pro všechny zde toho milionkrát co ty, to už nechávám bez komentáře

najití přes funkci hledat...něco co je fakt použitelného je někdy velmi zdlouhavé..a to mě štve....plno keců místo užitečných věcí...a třeba o té M50 to zabralo hodně času než jsem si to dal dokupy....není jednodušší když už to někdo zná nazpamět to tu dát? vždyt to je tady snad pro všechny ne? nebo jsem tady jediný koho by to potěšilo? něco nasbíráno mám a jednou jsem psal nejmenovanému členovi že bych něčím i přispěl..bez reakce tak na co se vnucovat? vždyt to je stejně jenom sračka.....
A na můj normální dotaz když mi někdo odpověděl zaplat a dozvíš se to...s ještě vychechtaným smajlíkem by asi nenaštvalo jenom mě....z toho vznikla má naštvaná reakce....tak se nezlobte
A asi taky budu jediný komu by se za poplatek převyšující 500kč líbila lepší úroven.....natož vymazání keců typu přeju brzký prodej..kdybych na to měl beru to hned....hledej šmudlo a hrabej se v tom aspon týden....
A na můj normální dotaz když mi někdo odpověděl zaplat a dozvíš se to...s ještě vychechtaným smajlíkem by asi nenaštvalo jenom mě....z toho vznikla má naštvaná reakce....tak se nezlobte
A asi taky budu jediný komu by se za poplatek převyšující 500kč líbila lepší úroven.....natož vymazání keců typu přeju brzký prodej..kdybych na to měl beru to hned....hledej šmudlo a hrabej se v tom aspon týden....

e36 2.0
Tak sem tu popsanou zástavbu M50 dej ty nebo to napis jako článek a nemusíš nic platit.Luter píše:najití přes funkci hledat...něco co je fakt použitelného je někdy velmi zdlouhavé..a to mě štve....plno keců místo užitečných věcí...a třeba o té M50 to zabralo hodně času než jsem si to dal dokupy....není jednodušší když už to někdo zná nazpamět to tu dát? vždyt to je tady snad pro všechny ne? nebo jsem tady jediný koho by to potěšilo? něco nasbíráno mám a jednou jsem psal nejmenovanému členovi že bych něčím i přispěl..bez reakce tak na co se vnucovat? vždyt to je stejně jenom sračka.....
A s tim hledánim - ješě se mi nestalo, že bych tu o čemkoliv, co jsem kdy hledal nenašel aspoň základní informace, kterých bych se nedalo chytit a hleda dál. A vždycky to bylo rychlejší než čekat na odpověď v případě založení novýho ématu ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
jsi snad pětilety ditě na piskovišti s rozšlaplou babovkou nebo dospěly chlap schopny uvažovani?Luter píše: A na můj normální dotaz když mi někdo odpověděl zaplat a dozvíš se to...s ještě vychechtaným smajlíkem by asi nenaštvalo jenom mě....z toho vznikla má naštvaná reakce....tak se nezlobte
opravdu ti každy musi psat znovu a znovu že je to přispěvek na provoz fora ve kterem OPRAVDU najdeš pokud hledaš? jako fakt?
to že se kluci rozhodly poupravit FAQ, sekce nebo moderovat ve svem volnem čase je jejich rozhodnuti, nikdo nikomu tu nic nedluži, krom nas uživatelů těm co to tu celou dobu financovali a davaly bezplatne informace

Gabo: pod to bych se podepsal, taky když jsem něco akutně potřeboval, tak jsem to vždycky našel, je to rychlejší a efektivnější než se ptát a čekat co kdo napíše... skoro ke všemu se tu dá najít aspoň základ co člověka pak už dál nasměruje, jak řešit daný problém.
To co tu Luter nablil komentovat nebudu...ale dost mě zaráží přístup spousty lidí, co si z neznámýho důvodu myslí, že všechno co je na netu, je zadarmo a nárokují si to... nevidim v tom takový rozdíl, oproti realu. Každá práce něco stojí... tady je navíc pro nás výhoda že tu práci neplatíme, jen provoz fora... ohodnotit tady práci některých, kdo se na tom podílejí, myslim si že by ceny byl dost znatelně jinde.
PS. jo už jsem jakou dobu neplatič, co už nemám E30, ale taky něco pošlu jak se k tomu dostanu...
To co tu Luter nablil komentovat nebudu...ale dost mě zaráží přístup spousty lidí, co si z neznámýho důvodu myslí, že všechno co je na netu, je zadarmo a nárokují si to... nevidim v tom takový rozdíl, oproti realu. Každá práce něco stojí... tady je navíc pro nás výhoda že tu práci neplatíme, jen provoz fora... ohodnotit tady práci některých, kdo se na tom podílejí, myslim si že by ceny byl dost znatelně jinde.
PS. jo už jsem jakou dobu neplatič, co už nemám E30, ale taky něco pošlu jak se k tomu dostanu...

BMW 323i E36
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to urcite a myslim si ze to je mnohem prehlednejsi a vhodnejsi, takovejchhle "bazarniku" je tu vic a je jen dobre, ze to maji "jaksi"oddelene, aspon v tom ma clovek prehled, nehlede na to, ze bazarnici stejne maji vzdycky vsecko a aspon i oni v tom nemaji hokej, kdyz se jich ptas na nakou soucastkuBALI píše:taky si za tu vlastní inzert sekci určitě zaplatil...nevidim v tom problem...

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
je to tak. tenhle postup ceka kazdyho obhcodnika ve velkym, kterej na tohle pravidlo pristoupi. Pokud nebude souhlasit, inzerovani ve velkem nebude tolerovano. Nicmene od toho je sef Tweety, tak at se vyjadri uplne presne on, co a jak.BALI píše:taky si za tu vlastní inzert sekci určitě zaplatil...nevidim v tom problem...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
jde vidět že tady v omezeném kroužku pár lidí nemůže někdo říct své připomínky.....tady se vždy ozvou jen jedni a ti samí členové..pořád dokola...těm to tady patří? zaregistroval se sem můj kamarád který by byl poctěn být členem klubu..na něco se zeptal..byl slušně poslán do dalekých krajin..udělali z něj někteří debila a smazalo se mu téma..tak se tu od té doby neukázal a radit mu musím já.a to je člověk který by dal víc jak 500 ročně....už jen proto že by byl členem. zregistrovala se sestra..na něco se zeptala a bylo jí odpovězeno že tu ženská nepatří a přes sz ji chodily dotazy jestli má fotky v plavkách případně bez plavek...PROČ????
e36 2.0
No a má ty fotky? nebuď hysterka chlape, na tyhle demence se ptaj na většině foor, kde je velkej přebytek chlapů nad babamaLuter píše:jde vidět že tady v omezeném kroužku pár lidí nemůže někdo říct své připomínky.....tady se vždy ozvou jen jedni a ti samí členové..pořád dokola...těm to tady patří? zaregistroval se sem můj kamarád který by byl poctěn být členem klubu..na něco se zeptal..byl slušně poslán do dalekých krajin..udělali z něj někteří debila a smazalo se mu téma..tak se tu od té doby neukázal a radit mu musím já.a to je člověk který by dal víc jak 500 ročně....už jen proto že by byl členem. zregistrovala se sestra..na něco se zeptala a bylo jí odpovězeno že tu ženská nepatří a přes sz ji chodily dotazy jestli má fotky v plavkách případně bez plavek...PROČ????

E36 323i coupé