Lekce slušného chování - přesunuto z inzerce
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
prave, neznam moc Cechu zijicich v Cechach kteri by hovorili lepe anglicky nez cesky. A v tomto danem pripade by se to spis rovnalo zazraku nez realiteChvalda 318iS píše:Ok.Přecijenom v mateřském jazyce je to lepší, ne každý vládne angličtinou

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Zkušenost
Rád by jsem se podělil o svojí zkušenost s panem ENERGY_BMW.
Zavolal jsem, že chci blatník na cabrio a odpověď byla, že není žádný problém a cena bude 1600,- což mě velice překvapilo.
Několikrát jsem se zeptal, zda blatník je originál, nebo druhovýroba.
Po týdnu jsem se dozvěděl, že blatník bude dražší něco kolem 2000, což byla furt skvělá cena oproti u BMW cca 4000,-.
Za pár dní jsem už podruhé psal, že blatník je na cabrio a znovu adresu.
Volal jsem na tel. číslo, ze kterého mi volal a vzala to nějaká paní, že její synek je ve škole a vzkaz asi nevyřídila synek nevolal. Konečně přišlo velké finále. Když jsem přišel na poštu převzít blatník ´´originál na cabrio´´ nechtěli po mě žádné peníze
. Volám ať pošle číslo účtu, že peníze pošlu, až vyzkouším blatník na autě. Přijel jsem do dílny blatník úplně na jiné auto než na kábro a kdyby jsem si ho vyklepal sám tak by byl asi rovnější a dobře pasoval
. Volám, že blatník je jiný a posílám zpět. Na poště nechtěli přijmout blatník bez pojištění proto platím necelých 200kč a blatník posílám zpět. Píšu si s panem ENERGY, až přijde blatník pošlu mu číslo účtu a pošle směšnou částku na účet. Chci zkusit, zda je pan velký podnikatel poctivý člověk nebo ne? Dozvěděl jsem se, že moje auto je zbořka a je křivé.Po nějaké debatě se uvolil, že až přijde zásilka peníze možná pošle.
Zavolal jsem, že chci blatník na cabrio a odpověď byla, že není žádný problém a cena bude 1600,- což mě velice překvapilo.
Po týdnu jsem se dozvěděl, že blatník bude dražší něco kolem 2000, což byla furt skvělá cena oproti u BMW cca 4000,-.
Volal jsem na tel. číslo, ze kterého mi volal a vzala to nějaká paní, že její synek je ve škole a vzkaz asi nevyřídila synek nevolal. Konečně přišlo velké finále. Když jsem přišel na poštu převzít blatník ´´originál na cabrio´´ nechtěli po mě žádné peníze

BMW 325ic
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hezky jsi to napsal...mozna posle
hele a proc sis to nenechal vyumenit teda v ty jejich superlaciny dilne treba za zvejkacky?
nebo za gumovy medvidky? jinak nejsi sam, kdo si u nej objednal predni blatnik na kabro a byl jinej...holt malo ctete forum a jste nepoucitelni z chyb ostatnich

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Re: Zkušenost
a přesně tomuhle se říká fér jednání. myslím že lidí co by tohle udělali,že by to chtěli za každou cenu zaplatit je čím dál míň,ale co, je finanční krizepalyvec píše: Když jsem přišel na poštu převzít blatník ´´originál na cabrio´´ nechtěli po mě žádné peníze. Volám ať pošle číslo účtu, že peníze pošlu

je škoda že jsou tu takoví lidé jako energy,ale myslím si že mu to vše časem dojde, nejsem jeden z těch starších ale váš názor zastávám a je to přesně o tom jak tu píšete, jde o to aby jsme si tu pomáhali a těch lidí co toto dodržují si cenním a když můžu tak se taky snažím pomoct. Popravdě ale musím uznat že kdyby tu občas nebyl někdo jako zmiňovaný energy, tak by to tu bylo až moc skvělé a nebylo by to ono, takhle se aspoň zasmějem a nenudíme se..

Re: :::!!!
ENERGY_BMW píše:A co jako vydržte si !! já nemám zapotřřebí vydělávat ale také nemám moc ponětí o cenách kdyby jsi třeba normálně napsal kolik je normální cena ale tajto co tu předvádíte chcete mně prostě z akaždou cenu zničit a navíc nemusím čekat aš mi bude 18 bmw už má rok 318 i touringnevytahuju se ale nesete mně ti vole že mi je 15 neznamená že jsem debil a že nevím nic o bmw A PAsťA moc dobře ví že kdyš za mnou přijde že mu neřeknu nesmysl a i kdyby jsi přišel ty sice tě neznám ale i vzhledem k tomu že tě znám piňda tak ti taky udělám cenu ale se podívej co ty máš za přístup NEJRADĚJI BYCH SE TU NA TO VYSRAL. JO a mymochodem ten SERVIS co mi tu pomlouváš je originální servis a né žádná dílnička a ty ceny takové jsou jsi tam zajeď a přesvedče a nemusíš tady psát skoro zadarmo NEDĚLÁME TO PRO zbohatnutí ale pro službu pro vás aby jste pak kdyštak pomohli mně víš....
ty idiote v životě bych za tebou nešel ty voe už mě neser nebo uvidíš.mě si do huby neber ty kriple malej,jen to že jsi sem napsal,že já za tebou chodím to mě sere nejvíc.když něco potřebuji tak to řeším buď tady nebo u Honzíka na kladně,ale za tebou??? jsi srandista
acid23 píše:ENERGY_BMW píše:maca píše:s tou cenou si ulit, novy v tesle blatna stoji kolem litru
no jo ale v tesle tak se běž zeptat do BMW kolik ti řeknou 5 000 kčv BMW ti "emerycky" Tesly urcite nedaj - ale za tech 5.000,- dostanes pekny nemecky Bosche i s novou listou...maca píše:no jo ale ty z ty tesly sou "made in usa" a ty z toho bmw tipuju ze budou to samy, akorat zabaleny v jiny krabici...
![]()
u Tesly bych spis cekal cesky kabely a ne nejaky noname z us zabaleny v "jiny krabici"...
JE TO TAK že ty kabely jsou doopravdy z USA,ale tady u nás v Tesle se na ně montují jen fajfky

tyvole on to všem posila až se někdo sželi a pošle mu prachy?maca píše:hezky jsi to napsal...mozna poslehele a proc sis to nenechal vyumenit teda v ty jejich superlaciny dilne treba za zvejkacky?
nebo za gumovy medvidky? jinak nejsi sam, kdo si u nej objednal predni blatnik na kabro a byl jinej...holt malo ctete forum a jste nepoucitelni z chyb ostatnich

Nu jo...
------
My blbci jsme se v 15 učili, kterak při pilování držet rovinu, aby byla třeba příruba karburátoru pěkně rovná a nešel tudy falešný vzduch, štelovali zapalování, vyměńovali ložiska a zkoušeli svářet.
V dnešní lepší době je king borec, co se na takový věci může vysrat a rovnou ve velkým kšeftuje s nejen s dílama na BMW, ale rovnou s celejma kárama a ještě řídí odtahovku.

------
My blbci jsme se v 15 učili, kterak při pilování držet rovinu, aby byla třeba příruba karburátoru pěkně rovná a nešel tudy falešný vzduch, štelovali zapalování, vyměńovali ložiska a zkoušeli svářet.
V dnešní lepší době je king borec, co se na takový věci může vysrat a rovnou ve velkým kšeftuje s nejen s dílama na BMW, ale rovnou s celejma kárama a ještě řídí odtahovku.

- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
palyvec píše:Rád by jsem se podělil o svojí zkušenost s panem ENERGY_BMW.
Volal jsem na tel. číslo, ze kterého mi volal a vzala to nějaká paní, že její synek je ve škole a vzkaz asi nevyřídila synek nevolal. Konečně přišlo velké finále. Když jsem přišel na poštu převzít blatník ´´originál na cabrio´´ nechtěli po mě žádné peníze. Volám ať pošle číslo účtu, že peníze pošlu, až vyzkouším blatník na autě. Přijel jsem do dílny blatník úplně na jiné auto než na kábro a kdyby jsem si ho vyklepal sám tak by byl asi rovnější a dobře pasoval
. Volám, že blatník je jiný a posílám zpět. Na poště nechtěli přijmout blatník bez pojištění proto platím necelých 200kč a blatník posílám zpět. Píšu si s panem ENERGY, až přijde blatník pošlu mu číslo účtu a pošle směšnou částku na účet. Chci zkusit, zda je pan velký podnikatel poctivý člověk nebo ne? Dozvěděl jsem se, že moje auto je zbořka a je křivé.Po nějaké debatě se uvolil, že až přijde zásilka peníze možná pošle.
Když tady je to samý socíální případ vy mi řekněte kdo z vás v 15 letech jezdil BMW E30 !! NIKDO tak se tady neserte a a každej udělá chybu
aby jses ty palyvče neposral že ti přišel špatnej BLATNÍK běž si schánět jinej seřanej od FILCEK od nějákého překupníka !!!! např . MUFLON CZ
kdo z vás v 15 letech jezdil BMW E30 !! NIKDO [/quote]
a k čemu mu ta e30 je když nemuže legalně vyjet ani ze zahrady

a k čemu mu ta e30 je když nemuže legalně vyjet ani ze zahrady

BMW E36 316i->BMW e36 325i coupe R.I.P.->e46 323i->e36 328i coupe ->e34 525iA->e36 316i compact->e36 323i coupe->e39 530d + e30 318i->e36 328i se svorem
) ->e46 318i LPG-> e39 530dA->e39 523i->e39 523iA->e36 318iS se svorem

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, trochu přidám malé vysvětlení - uživatel ENERGY_BMW byl zablokován pro soustavné porušování pravidel fóra. TERRY je jednou kamarád, jednou kolega, jednou " píčus od vedle ", atd ... Osobně si myslím, že je to jen další z několika nicků pana ENERGY. Byl už jednou též zablokován, pokud bude pokračovat v tomto duchu, bude opět.
Jistě není bez zajímavosti, že Muflon CZ je druhý nick pana TERRYho, ovšem již také zablokovaný.
Njn, holt zřejmě dneska ty děti doma málo řežou, co naděláme
Jistě není bez zajímavosti, že Muflon CZ je druhý nick pana TERRYho, ovšem již také zablokovaný.
Njn, holt zřejmě dneska ty děti doma málo řežou, co naděláme

tak tomu pomůže leda chocholoušek, nebo lešeňová trubka, co si mrňous o sobě myslí, já v jeho věku leštil fichtla a šoupal nohama 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hej, to ja v jeho veku uz mel simsona
a jak sem byl stastnej, on ma bmw a honi si tu na nas ego, kdyz uz teda jezdi, jak nam tvrdi, tak mu preju, aby do nej nekdo treba jen tuknul na krizovatce, a asi by se hoch di¨vil, co by se delo dal.....ver, ze skoda by byla placena z uctu energyho a nikoho nebude zajimat, ze ¨za to on nemohl.... a jeste bych chtel videt jeho rodice, jak mu pujcojou bawo aby kluk v 15 mohl chodit, pardon, jeydit machrovat pred zaklädku 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi