BTW. taky sem zjišťoval co šlo o tej planej - dostal sem totiž hlášku že parta co se dřív scházela u kauflandu a teď na parkovišti u hypermark. před planou- nevim jaxe to menuje- tam občas jezdí. Ale byl sem vyveden z omylu, prej se to nedá pronajmout
Námět pro jihočechy...a vlastně pro všechny
Tak to se omlouvám, bylo mi to vylíčeno tak jak sem napsal. Fakt je že ráno pršelo, ale záhy přestalo a byl krásnej den. Myslim že by nikomu nevadilo že máte na autech sem tam kapku
Ale jak říkam, něco tu v nejbližší době rozhodně spácháme.
BTW. taky sem zjišťoval co šlo o tej planej - dostal sem totiž hlášku že parta co se dřív scházela u kauflandu a teď na parkovišti u hypermark. před planou- nevim jaxe to menuje- tam občas jezdí. Ale byl sem vyveden z omylu, prej se to nedá pronajmout
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
georg: Zelený mozgové jsou tam největší vypatlanci a jakýkoli normální akci hází klacky pod nohy, asi chtějí, aby to tam zchátralo, zarostlo a byla z toho mrtvá oblast. Naštěstí je dobré to obejít přímo přes ministerstvo, tátovi tam teď po roce a půl přiklepli, že budou na letišti provozovat letecký klub. To je ale všechno zase ve vzduchu, protože příští rok bere letiště v Planý pod sebe nějaký eseróčko založený městem.georg píše:Já sem chtěl zařídit vojenský letiště v Planý, ale nějak mi to nevišlo, protože jednat o něčem se zelenýma mozkama to je vo nervy! Ale minulý pátek sme tam jezdilisice na černo ale jezdili. Znám chlapíka co tam dělá a má přehled jestli je zrovna někdo na věži, pokud je prázdná tak je to super. Dá se tam dostat boční bránou o který sem se dozvěděl až minulej pátkek. Doufam že tam nikdo večer nebude
![]()
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Tys tama byl?MADmaniac píše:mno s dyninem bych taky uz moc nepocital ty kurvy jezedacky pulku drahy zavezli hnojem a starejma gumama, dokud se nekdo nenasere a neposle tam zeleny nebo hygienu kuli vode tak z toho asi nic nebude...
608 / 057 967
608 / 057 967
Neni ten druhej náhodou Honza s tou zelenobílou m10? Taky sem dřív jezdil ke kaufu, někdy sem přitáh i další lidi, ale nějak mě přestalo bavit koukat na vytuzený škodovky a když mě tam pak málem stojícího nabořil kravnoucí frajírek s koktávkou TDI taxem se na to vys... Ale nákej sraz bych tu taky rozhodopádně udělal...
608 / 057 967
608 / 057 967
moje rec, ale hosine to asi neklapne, jeden cas sem tam chodil do kurzu plachteni a co ja vim tak to tam normlaka funguje jako letiste pro zahranicni maly sportovni letadla a navic pokud je jen trosku hezky tak je tam nacvak na plachtarinu, seskoky a akrobacii, navic je tam taky jenom jedna asfaltova draha(800x24m) pokud nepocitam beton pred hangarem.
Tak to je špatenka. Anebo ti kdo loni nic nepřipravovali, tak se toho ujmou letos a dráhu v Dyníně vyčistí... Co Made? Rejžák s Tvojim ménem už čeká
Mimochodem, koukam že sis sem dal fotku s oběma svýma autama, což? 
608 / 057 967
608 / 057 967
Záchvat píše:Klucí, něco udělejte, s tou Lužnicí nevím, nevím, nedá se tam jezdit, jenom :all coholic: - ale i to není k zahození.
Nevím jaký by byl zaujem
Ty woe, na Lužnici vzpomínám rád ani nevíš jak....a vůbec mi nevadilo že se tam nedá jezdit.....spáchejte jí zas, pěkně prosím smutně koukám...
member of zewl crew
Mno, myslím, že by se to udělat nějak dalo. Myslel jsem vstup free a člověk by si toho vuřta a pivko musil kúpiť. Holt prase by nebylo. Viděl bych to na konec července.
Tak mám se pokusit domluvit v kempu nějakej termín?
Potřebuju vědět kolik by vás asi přijelo, jestli mám taky zamluvit DJ a tak.
Tak mám se pokusit domluvit v kempu nějakej termín?
Potřebuju vědět kolik by vás asi přijelo, jestli mám taky zamluvit DJ a tak.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
2MM: Mno konečně náký pozitivní info
Už sem myslel že budeme muset udělat něco jako třeba kemp ve stromovce a trochu se kulturně upravit mezi svými, pak mě napadlo poptat se na platz pod dlouhým mostem, sice krátký, ale lepčí než nic...
2Záchvat: Určitě udělej, já přijedu a nebudu sám. A jestli pojedeš do budějc (sahara-doufám že sem to dobře pochopil) taq dej vědět, pokecáme, můžem zajít na motokáry, pifko...
2Záchvat: Určitě udělej, já přijedu a nebudu sám. A jestli pojedeš do budějc (sahara-doufám že sem to dobře pochopil) taq dej vědět, pokecáme, můžem zajít na motokáry, pifko...
608 / 057 967
608 / 057 967
ze se vam do toho pletu pokud to bude pres tyden v odpolednich hodinach ..na motokary mam naky slevy a rad bych si po dlouhy dobe sjelTony píše:2MM: Mno konečně náký pozitivní infoUž sem myslel že budeme muset udělat něco jako třeba kemp ve stromovce a trochu se kulturně upravit mezi svými, pak mě napadlo poptat se na platz pod dlouhým mostem, sice krátký, ale lepčí než nic...