Celkově :
Dvoris je prevít, protože jedinej má střílzlivej neutrální názor, že ?
Tak teprve teď, milý kamarádi, přišel někdo, koho tu nebudete mít rádi

Budu jen opakovat Dvorisovo názor. Abych předešel nějakým narážkám, předem říkám, že jsem fízl (řekl bych rozumný), ale jen v době mé pracovní doby, jakmile sundám uniformu, jsem řidič - mnozí ví.
Někde výjde zákon, všichni přemýšlí, co změní, jak ho doržovat. V České republice (a koukám že i na Slovensku zřejmě

) lidi vezmou tento zákon do ruky a přemýšlí, jak ho ojebat či v něm najít chybu. V roce 1996 nebylo přestupkem držení hovorového zařízení, jelikož nebyl nárust dopravních nehod s příčinou držení hovorového zařízení, jednoduchá odpověď. Vasa jede z Plzně do Prahy, celou cestu mi telefonuje. V klidu, protože je to PAN řidič, teoreticky se nic nemusí stát. Nicméně kvůli Vasovi zruší povinnost netelefonovat za jízdy, tak telefon vezme do ruky paní Nováková a na první 4proudové silnici sundá Baliho E30ku, jelikož se zrovna s kamarádkou bude bavit o nový kabelce a bude přemýšlet, v jaký ji má zrovna barvě. To jen k tomu zákonu.
K jednání s policisty. Ze své zkušenosti mohu říci, že je nejlepší být vstřícný. Jak jsem napsal, jsem řidič...mám i mobilní telefon --> přeberte si to jak chcete. Proto když vidím (v práci) řidiče telefonistu, ukážu mu, že se to nemá. Když to jen posunky nepochopí, klidně ho zastavím a dám mu flastr. Dle jednání dotyčného volím, jestli dostane pokutu za opotřebované pneu 100,-Kč nebo taxativně litr za použití hovorového zařízení. Pokud mi sdělí, že netelefonoval, může odjet autobusem, jelikož bude mít na autě min. 3 závady proti BESIPu. Nebo se může stát, že nebudu mít jeho doklady, o kterých mi tvrdí, že už mi je dal (jak se tohle mohlo stát

). Jo, je to těžká sviňárna, stejně taková, jako policajtovi tvrdit, že jsem netelefonoval potom, co se mi snaží přátelsky ukázat z auta do auta, že bych to před PČR neměl dělat
Pokud má příslušník dojem, že se mu večer nepostaví pinďour, když si na mě v tu chvíli neudělá jméno i přes mé velmi slušné jednání vedoucí z mé strany k rozumné domluvě nad výšší pokuty, začnu bejt teprve hustej. Dřívě, věřte, to nemá rozumný smysl, ba naopak
A teď do mě
A k tobě Teddy : Bohužel, je to tak, že můžeš za tohle dostat zákaz. Ono je fuk, jestli tam tu RZ máš nebo ne. Jde o to, že jedeš s autem, který je v danou chvíli bez nárazníku, to bys prostě neměl. To auto by v tomto stavu TK neprošlo, uznej, a tak ani na silnici takto nemá co dělat. Jde o to, kdo to teď na úřadě dostane na stůl. Buď ti dají § 22/1 l) zák. č. 200/1990 Sb. (tj. max. těch 2500,- Kč ---> pro MAX-MAXE : 2000,- max. výše pokuty dle tohoto § + 500,- správní poplatek (někde mají i litr)) a nebo jestli ti dají 22/1 a) bod 1., což je právě to ohrožení silničního provozu. Pokud chceš radu, ozvi se mi do SZ.
Pro Vasu : K čemu je to dobrý, fotit si policistu ?