Změny v zákoně č. 361/2000 Sb.
Totéž jsem viděl na Octaviích PČR při doprovodu kolony s jakýmisi pupíky, směrem dozadu svítily STOP na autech prvním i posledním autě.Fx píše:A ta stopka na majáku má vyzvat k zastavení, nebo to je i k "vynucení přednosti"? Já jen že kolikrát vidím policajty jedoucí na zásah/oběd a samozřejmě jim mezi blikajícíma stroboskopama svítí i tenhle nápis. Nikoho samozřejmě nestavěj.
Tweety píše:Za dobu, co čtu Tvé příspěvky tady na foru, musím prvně napsat, že píšeš hloupost.Venca píše: Pokud pustí STOP v koloně vozidel, pak staví koho - toho vpředu, nebo toho vzadu?
Nápis STOP svítí současně na obě strany, jak jsem se všiml...
.
Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 29. 12. 2008 14:39, celkem upraveno 1 x.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Tak to lžeš!!!!!Tweety píše:Přesně tak. Nápis STOP nikdy nesvítí a nikdy nesvítil na obě strany. Ani u starého modelu majáku, jelikož tam na obě strany nebyl ani zakomponován. Nápis STOP se nyní dává i do civilních vozů PČR kde se zrcadlově nachází na stínítku na spolujezdcově straně. Myslím že v tomhle hledat nějakou kličku nemá smyslVenca píše: Je snad ta stopka dělená na dvě samostatný světla?
Minulý týden sem zrovna potkal švestkovou koktu a zaplý majáky a k tomu nápis stop blikající na obou stranách.....
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Lukáši, je to asi stejný, jako když se s tebou budu hádat o tom, jak funguje taxametr ty voleLukas-e21 píše:Tak to lžeš!!!!!Tweety píše:Přesně tak. Nápis STOP nikdy nesvítí a nikdy nesvítil na obě strany. Ani u starého modelu majáku, jelikož tam na obě strany nebyl ani zakomponován. Nápis STOP se nyní dává i do civilních vozů PČR kde se zrcadlově nachází na stínítku na spolujezdcově straně. Myslím že v tomhle hledat nějakou kličku nemá smyslVenca píše: Je snad ta stopka dělená na dvě samostatný světla?
Minulý týden sem zrovna potkal švestkovou koktu a zaplý majáky a k tomu nápis stop blikající na obou stranách.....

Já ti prostě říkám, že to dost možný není. Kdybych věděl, že příjdeš s takhle přitroublim tvrzením, ve kterym mě budeš ovniňovat z toho, že lžu, tak to speciálně pro dročkaře z Prahy nafotim už dnes

Zítra to tu máš, to slibuju. Fotky s názornou legendou !!!
doprdele Tweety, nemusíš mi nic fotit, sem sice blbej , ale slepej ještě ne.Tweety píše:Lukáši, je to asi stejný, jako když se s tebou budu hádat o tom, jak funguje taxametr ty voleLukas-e21 píše:Tak to lžeš!!!!!Tweety píše: Přesně tak. Nápis STOP nikdy nesvítí a nikdy nesvítil na obě strany. Ani u starého modelu majáku, jelikož tam na obě strany nebyl ani zakomponován. Nápis STOP se nyní dává i do civilních vozů PČR kde se zrcadlově nachází na stínítku na spolujezdcově straně. Myslím že v tomhle hledat nějakou kličku nemá smysl
Minulý týden sem zrovna potkal švestkovou koktu a zaplý majáky a k tomu nápis stop blikající na obou stranách.....![]()
Já ti prostě říkám, že to dost možný není. Kdybych věděl, že příjdeš s takhle přitroublim tvrzením, ve kterym mě budeš ovniňovat z toho, že lžu, tak to speciálně pro dročkaře z Prahy nafotim už dnes![]()
Zítra to tu máš, to slibuju. Fotky s názornou legendou !!!
Vim co sem viděl, jediná omluva muže být ta, že to byla kokta hovínkářů, ale to stejně nemení nic na tom, že blikala stopka na obou stranách.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Doprdele Lukáši, je mi vcelku u prdele co si ty dneska viděl. Já se tu bavim o služebních autech PČR a znovu ti opakuju, že STOP nesvítí a nikdy nesvítilo na obě strany.
Ty se sem přisereš, hned začneš mluvit o štvestkách a obviňovat někoho z toho, že lže. Na to nejsem zvědavej.
Nevim jestli si blbej nebo slepej, píšu ti jen, že to prostě u policejních aut státní policie nejde. Jestli jsi potkal Octavii "hovínkařů" (nevim na koho tuhle svou slangovou řeč používáš), bezpečnostní agentury, popelářů který fotí neuklizený popelnice nebo Octavii jako alegorický vůz je mi jedno
Ty se sem přisereš, hned začneš mluvit o štvestkách a obviňovat někoho z toho, že lže. Na to nejsem zvědavej.
Nevim jestli si blbej nebo slepej, píšu ti jen, že to prostě u policejních aut státní policie nejde. Jestli jsi potkal Octavii "hovínkařů" (nevim na koho tuhle svou slangovou řeč používáš), bezpečnostní agentury, popelářů který fotí neuklizený popelnice nebo Octavii jako alegorický vůz je mi jedno
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Vydařenej nápad. Přemýšlel jsem spíš o laser radaru na sprinty do cíle...ale asi by to šéf nedovolilpaveld píše:Vem ho příště s sebou na Big BMW, bude to snažší...Tweety píše:Na vřelou žádost po SZ zajistím prohlídku služebního vozidlapaveld píše:Taky mi prislo ze jim to vzdycky sviti oboustrane. Treba se da rozsviti i jen jeden napis "stop", ale vsichni na to serou...
hovínkáři=městká policie.Tweety píše:Doprdele Lukáši, je mi vcelku u prdele co si ty dneska viděl. Já se tu bavim o služebních autech PČR a znovu ti opakuju, že STOP nesvítí a nikdy nesvítilo na obě strany.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel na netu nemohu najít žádné video, kde by bylo možno to zkontrolovat. Pro policii (myslím že nejen pro státní a jen pro policii dle fotek) vyrábí majáky Tesla Holomý. Našel jsem jednu fotku, kde je vidět ovládání majáku u Roomstera Městské policie, kde je vidět ovládání

Vlevo nahoře ON/OFF
Vlevo dole (ruka) - přepne na další pozici ("rychlá volba")
Kolečko uprostřed :
1) Buď jen levá
2) nebo pravá strana majáku
3) Upozornění krátkodobou aktivací světelné rampy na vysílačku
4) Reproduktor z mikrofonu v autě do majáku
5) Maják jen bliká
6) 1 - pomalé houkání
7) 2 - rychlé houkání
3 - takovej ten poslední divnej tón
Kolečko vpravo nahoře - hlasitost reproduktoru (nikoliv majáku)
Když budu mít zapnutou jedničku a zmáčknu "ruku", přepne se to automaticky po dobu zmáčknuté "ruky" na dvojku.
Vedle kolečka uprostřed je STOPka. Pokud se zapne, funguje jen když je první kolébkový spínač na pravo od ovládání majáku v pozici DOZADU. Pokud je tento kolébkový přepínač v pozici dopředu, funguje STOPka jen ve spojení s kolečkem v pozici 5). Druhý kolébkový přepínač je na přepínání STOP a STOP POLICIE
Zítra dodám fotky jak a kdy bliká stopka na tomto ovladači
Vlevo nahoře ON/OFF
Vlevo dole (ruka) - přepne na další pozici ("rychlá volba")
Kolečko uprostřed :
1) Buď jen levá
2) nebo pravá strana majáku
3) Upozornění krátkodobou aktivací světelné rampy na vysílačku
4) Reproduktor z mikrofonu v autě do majáku
5) Maják jen bliká
6) 1 - pomalé houkání
7) 2 - rychlé houkání

Kolečko vpravo nahoře - hlasitost reproduktoru (nikoliv majáku)
Když budu mít zapnutou jedničku a zmáčknu "ruku", přepne se to automaticky po dobu zmáčknuté "ruky" na dvojku.
Vedle kolečka uprostřed je STOPka. Pokud se zapne, funguje jen když je první kolébkový spínač na pravo od ovládání majáku v pozici DOZADU. Pokud je tento kolébkový přepínač v pozici dopředu, funguje STOPka jen ve spojení s kolečkem v pozici 5). Druhý kolébkový přepínač je na přepínání STOP a STOP POLICIE