Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
-
Scratchy
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Scratchy » 16. 12. 2008 08:35
no já se dozvedel ze ten eko poplatek nahodej jen ted a po chvili ho zase zrusej jen chtej vymytit stary auta ze silnic a rek bych ze se jim to bohuzel dari...pac zacli hodne mizet fáčka a pritom je to tak krasny auto

no to je jedno prey to zase zrusej a nebude to trvat dlouho

--------------------------------------
Ex : E30 Tour M40 1.8
Golf IV TDi

-
Migguell
Příspěvek
od Migguell » 16. 12. 2008 21:33
Tak sem se rozhod.Necham to porad na dedu akorat povinne ruceni bude na me.Doufam ze to nebude nicemu vadit.....A jinak nad prodejem auta ani nepremyslim to si ho radeji hodim do stodoly

-
Tweety
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tweety » 17. 12. 2008 15:46
Výborný rady. Jakmile bude první průser, zjistí že majitel je mrtvý. Půjdou tedy po dědictví. Tam zjistí že jsi auto zdědil ty a tak máš 10 pracovních dnů na převod. No a pak dostaneš flastr a ještě zaplatíš EKO poplatek. Navíc hrozí, že od přítího roku bude muset být shodná pojistka + majitel. Ale to mám jen z doslechu
-
[CZ]Airwolf[OC]
Příspěvek
od [CZ]Airwolf[OC] » 17. 12. 2008 16:08
Tweety píše:Výborný rady. Jakmile bude první průser, zjistí že majitel je mrtvý. Půjdou tedy po dědictví. Tam zjistí že jsi auto zdědil ty a tak máš 10 pracovních dnů na převod. No a pak dostaneš flastr a ještě zaplatíš EKO poplatek. Navíc hrozí, že od přítího roku bude muset být shodná pojistka + majitel. Ale to mám jen z doslechu
Nevim jak pojistka a majitel, ale pak by napr. leasingova auta musela byt pojistovana pres leasingovku, protoze...ano, majitelem je leasingovka. Ale ti nahore jsou schopni ledasceho...
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

-
Migguell
Příspěvek
od Migguell » 17. 12. 2008 16:17
Tweety píše:Výborný rady. Jakmile bude první průser, zjistí že majitel je mrtvý. Půjdou tedy po dědictví. Tam zjistí že jsi auto zdědil ty a tak máš 10 pracovních dnů na převod. No a pak dostaneš flastr a ještě zaplatíš EKO poplatek. Navíc hrozí, že od přítího roku bude muset být shodná pojistka + majitel. Ale to mám jen z doslechu
Ptal sem se na to pani na pojistovne a rikala ze kdyz mi jeste neprislo vyrizene dedictvi tak to nevadi, ze je to na dedu.
-
Lukas-e21
Příspěvek
od Lukas-e21 » 17. 12. 2008 16:48
[CZ]Airwolf[OC] píše:Tweety píše:Výborný rady. Jakmile bude první průser, zjistí že majitel je mrtvý. Půjdou tedy po dědictví. Tam zjistí že jsi auto zdědil ty a tak máš 10 pracovních dnů na převod. No a pak dostaneš flastr a ještě zaplatíš EKO poplatek. Navíc hrozí, že od přítího roku bude muset být shodná pojistka + majitel. Ale to mám jen z doslechu
Nevim jak pojistka a majitel, ale pak by napr. leasingova auta musela byt pojistovana pres leasingovku, protoze...ano, majitelem je leasingovka. Ale ti nahore jsou schopni ledasceho...
no a jak myslíš že to maj???? měl si někdy auto na leasing???
majitel je leasingovka a držitel nájemce a pojistky sou uplně stejně řešený.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
-
Lukas-e21
Příspěvek
od Lukas-e21 » 17. 12. 2008 16:49
Migguell píše:Tweety píše:Výborný rady. Jakmile bude první průser, zjistí že majitel je mrtvý. Půjdou tedy po dědictví. Tam zjistí že jsi auto zdědil ty a tak máš 10 pracovních dnů na převod. No a pak dostaneš flastr a ještě zaplatíš EKO poplatek. Navíc hrozí, že od přítího roku bude muset být shodná pojistka + majitel. Ale to mám jen z doslechu
Ptal sem se na to pani na pojistovne a rikala ze kdyz mi jeste neprislo vyrizene dedictvi tak to nevadi, ze je to na dedu.
takto nic moc, neb tě čeká dědická daň za auto a k tomu ekopoplatek......
-
[CZ]Airwolf[OC]
Příspěvek
od [CZ]Airwolf[OC] » 17. 12. 2008 18:37
Lukas-e21 píše:[CZ]Airwolf[OC] píše:Tweety píše:Výborný rady. Jakmile bude první průser, zjistí že majitel je mrtvý. Půjdou tedy po dědictví. Tam zjistí že jsi auto zdědil ty a tak máš 10 pracovních dnů na převod. No a pak dostaneš flastr a ještě zaplatíš EKO poplatek. Navíc hrozí, že od přítího roku bude muset být shodná pojistka + majitel. Ale to mám jen z doslechu
Z toho co pises si nejsem jist s tou pojistkou, jak to tedy myslis - pojistku plati tedy leasingovka nebo najemce ? predpokladam, ze vetsinou najemce, tzn pojistka se nerovna majitel. Tak to upresni s tou pojistkou.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

-
Lukas-e21
Příspěvek
od Lukas-e21 » 17. 12. 2008 18:57
[CZ]Airwolf[OC] píše:Lukas-e21 píše:[CZ]Airwolf[OC] píše:
Z toho co pises si nejsem jist s tou pojistkou, jak to tedy myslis - pojistku plati tedy leasingovka nebo najemce ? predpokladam, ze vetsinou najemce, tzn pojistka se nerovna majitel. Tak to upresni s tou pojistkou.
Pojistku platí leasingovka.
Leasingová splátka obsahuje: jistinu, úrok, DPH-čka, POV + HAV.
Jestli to leasingovka platí jednou ročně, nebo 1x měsíčně nevim a je mi to šumák.
-
Tweety
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tweety » 17. 12. 2008 19:35
Přesně jak píše Lukáš, tak to je. Vždy platíš pojištění v leasingu. A co se týká dědictví. Hned jak ti dojde, měl bys do těch 10ti dnů auto převézt. Tudíž díky magistrátu (notáři) nebo nevim, kdo řeší tvoje dědictví, si asi budeš EKO poplatek muset zaplatit, jelikož přihlásit to do 1.1. nestihneš.
A zajímalo by mne, co o tom pani na pojišťovně ví...tý je přece úpně fuk, na koho je auto, hlavně že jim někdo platí povinný