Tak tak ..... taky kupuju pravidelne Autocar ( drive Carauto ) a pristup a objektivnost redaktoru ( kde hlavni ulohu hraje zabava za volantem, coz je u nas e30-ridicu asi nejvetsi pojítko ) nema chybu. Samozrejme Speed atd ..jsou taky super, ale uz trosku drazsi ....MattyX píše:ja odebiram autocar,speed,topgear, a podobny neskodovacky casopisy...Sm ?Semry píše:Občas si kupuju AutoTip a přijde mi jako nej motoristický časopis. Nejlepší jsou testy na 100 tis km, kde pak to auto rozeberou a kontrolujou.to je tragedie uz od titulni stranky a timto to jen potvrzuji...
Svet motoru - opet perla
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
no nekupuju žádný tyhle plátky, jen když je tam bmw jiná kára co k ní mám vztah, ale ten svět motorů sem si koupil abych se pobavil, fakt pecka 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- MattyX
tjn,clovek se tam taky docte o tom kolik to zere a zakladni fakta atd co se docte vsude,ale malo kde se clovek docte jaky to auto doopravdy je,jak se v nem pak clovek citi jak se chova na limitu,u vetsich testu to neni nazor jednoho redaktora ale vice hlav...proste uplne o necem jinym noZáchvat píše:Tak tak ..... taky kupuju pravidelne Autocar ( drive Carauto ) a pristup a objektivnost redaktoru ( kde hlavni ulohu hraje zabava za volantem, coz je u nas e30-ridicu asi nejvetsi pojítko ) nema chybu. Samozrejme Speed atd ..jsou taky super, ale uz trosku drazsi ....MattyX píše:ja odebiram autocar,speed,topgear, a podobny neskodovacky casopisy...Sm ?Semry píše:Občas si kupuju AutoTip a přijde mi jako nej motoristický časopis. Nejlepší jsou testy na 100 tis km, kde pak to auto rozeberou a kontrolujou.to je tragedie uz od titulni stranky a timto to jen potvrzuji...

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
Autocar zase vychvaluje Fordy. Speed je za zenitem, kupoval jsem ho ze začátku a to byla špička, na trhu byl Autotip a Svět motorů, doslova zázrak. Teď stojí za hovno a cena neodpovídá kvalitě. Skvělej byl Autorating, špičkové převzaté články na kvalitním papíře. Škoda ho.Záchvat píše:Tak tak ..... taky kupuju pravidelne Autocar ( drive Carauto ) a pristup a objektivnost redaktoru ( kde hlavni ulohu hraje zabava za volantem, coz je u nas e30-ridicu asi nejvetsi pojítko ) nema chybu. Samozrejme Speed atd ..jsou taky super, ale uz trosku drazsi ....MattyX píše:ja odebiram autocar,speed,topgear, a podobny neskodovacky casopisy...Sm ?Semry píše:Občas si kupuju AutoTip a přijde mi jako nej motoristický časopis. Nejlepší jsou testy na 100 tis km, kde pak to auto rozeberou a kontrolujou.to je tragedie uz od titulni stranky a timto to jen potvrzuji...
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.
jj Autorating bejval dobrej, nedavno sem si na něj vzpoměl.bmwman píše:Autocar zase vychvaluje Fordy. Speed je za zenitem, kupoval jsem ho ze začátku a to byla špička, na trhu byl Autotip a Svět motorů, doslova zázrak. Teď stojí za hovno a cena neodpovídá kvalitě. Skvělej byl Autorating, špičkové převzaté články na kvalitním papíře. Škoda ho.Záchvat píše:Tak tak ..... taky kupuju pravidelne Autocar ( drive Carauto ) a pristup a objektivnost redaktoru ( kde hlavni ulohu hraje zabava za volantem, coz je u nas e30-ridicu asi nejvetsi pojítko ) nema chybu. Samozrejme Speed atd ..jsou taky super, ale uz trosku drazsi ....MattyX píše: ja odebiram autocar,speed,topgear, a podobny neskodovacky casopisy...Sm ?to je tragedie uz od titulni stranky a timto to jen potvrzuji...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru