ALU - levně..

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Rotten

Re: ALU - levně..

Příspěvek od Rotten » 16. 06. 2004 17:37

Flery píše:Tak jen pokud vám příde dost za 5000 Alu 15" u nás tak tohle sem si koupil já!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 26971&rd=1
Počej vážne jsi to koupil přes e-bay? A jak to platíš a jak ti to přijde-poštou? Já bych si z e-baye taky něco rád koupil, ale nevím, jak to zaplatit. Jo a kdo platí poštovný? Taky jsem četl, že se ta zásilka dá pojistit, ale moc to nechápu. Napiš mi, jak to funguje.
Dík.

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 16. 06. 2004 17:38

And píše:no po poziti LSD neboli tripu neboli proste papiru nastavaji halucinace ze te treba honi postel po pokoji nebo te srazi vlak v patem patre panelaku :lol: ovsem obcas dochazi i k poskozeni sebevnimani a pak si dotycny mysli ze je treba moucha :))
na snizeni pudu sebezachovy je nejvhodnejsi aci pervitin ktery byl aplikovan i pilotum kamikaze za 2. svetove valky a pro ne pak tato obet vlasti nebyla hrdinskym cinem, nybrz obycejnym aktem z pusobeni derivatu amfetaminu na jejich mozek, v podstate odstraneni pudu sebezachovy
No fujtajbl ty se v tom fetu nak vyznas :wink: :lol: No tak to ja si radsi necham svou drogu BMW, postel me nehoni, mouchou se bejt taky necejtim, tak je to cajk 8)
Nicmene by to teda mohlo fungovat, ze by mel halucinaci a myslel si, ze je nakej silenej ridic WRC, tak by jezdil dverma na hranici moznosti :wink: :twisted:

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 16. 06. 2004 17:53

Jirka325 píše:
And píše:no po poziti LSD neboli tripu neboli proste papiru nastavaji halucinace ze te treba honi postel po pokoji nebo te srazi vlak v patem patre panelaku :lol: ovsem obcas dochazi i k poskozeni sebevnimani a pak si dotycny mysli ze je treba moucha :))
na snizeni pudu sebezachovy je nejvhodnejsi aci pervitin ktery byl aplikovan i pilotum kamikaze za 2. svetove valky a pro ne pak tato obet vlasti nebyla hrdinskym cinem, nybrz obycejnym aktem z pusobeni derivatu amfetaminu na jejich mozek, v podstate odstraneni pudu sebezachovy
No fujtajbl ty se v tom fetu nak vyznas :wink: :lol: No tak to ja si radsi necham svou drogu BMW, postel me nehoni, mouchou se bejt taky necejtim, tak je to cajk 8)
Nicmene by to teda mohlo fungovat, ze by mel halucinaci a myslel si, ze je nakej silenej ridic WRC, tak by jezdil dverma na hranici moznosti :wink: :twisted:
no vyjimecne by si mozna mohl myslet ze je Collin McRae (nebo jak se to pise :)) ae jako daleko pravdepodobnejsi se jevi fakt ze by ani nevedel kterej pedal je na co a k cemu tycka mezi sedadlama :lol:
jinak se vyznam dost.. to vis 2 roky natvrdo :wink:
----------------------:)

Ace

Příspěvek od Ace » 16. 06. 2004 17:58

Boban píše:
Ace píše:
ET13 a loziska si krasne chroupaj :lol:
Podlozky to kurvej, velky et nikoliv 8)
Jak jsi na to prosim te prisel? Ty myslis ze pro lozisko je rozdil, jestli to kolo je vystrceny diky nesmyslne malymu ET nebo diky podlozce???
Origo ET plechacu na E30 (ne iX) je 35, ET origo litejch kol na E30 je 24, bez serva uz to trochu taha za ruce, takze ET 13 musi bejt fakt cool :roll:
Mimochodem vetsim vystrcenim kol se zmrvej rejdovy uhly, takze kolmice na osu kola vedeny stredem kola se uz nestykaj v jednom bode na ose zadni napravy, ale mimo ni, coz minimalne vede k vetsimu opotrebeni pneu...
Jinak ale proti tuningu nic nemam, neni nad kola, kvuli kterejm je potreba jezdit jak posranej, aby ti nahodou lemy nevorvali pneu... :wink:
Ja bych to nenazyval nesmyslne malym et.
Ty kola byly delany spec. na bavce a opel. Predohraby maj velky et (30-38 ), kdezto zadohraby jako Merc, BMW, Jag apod. pouzivaji vetsinou male et (20 a vejs).
Je pravda, ze se zmeni odklon kola, ale kdo to resi? :roll:
Lip to sedi a jede a ze se malicko sjizdej kola...
Podlozka je na p..u :oops: protoze musis mit dlouhy srouby, ale pokud to neni extrem (30 a vejs) da se v poho...holt vymen srackovy loziska za novy a mas klid. Muhehe :wink:

btw. jak jsi to myslel s tim orvanim pneu? 8) Tam prdni vomezovace, ne? :idea: a nebo nech zapertlovat lemy :roll:
Naposledy upravil(a) Ace dne 16. 06. 2004 18:09, celkem upraveno 3 x.
8) ///M Power 8)

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 16. 06. 2004 18:00

And píše:no vyjimecne by si mozna mohl myslet ze je Collin McRae (nebo jak se to pise :)) ae jako daleko pravdepodobnejsi se jevi fakt ze by ani nevedel kterej pedal je na co a k cemu tycka mezi sedadlama :lol:
jinak se vyznam dost.. to vis 2 roky natvrdo :wink:
:wink: :lol:

weNTyll
Site Admin

Re: ALU - levně..

Příspěvek od weNTyll » 16. 06. 2004 18:03

Rotten píše:
Flery píše:Tak jen pokud vám příde dost za 5000 Alu 15" u nás tak tohle sem si koupil já!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 26971&rd=1
Počej vážne jsi to koupil přes e-bay? A jak to platíš a jak ti to přijde-poštou? Já bych si z e-baye taky něco rád koupil, ale nevím, jak to zaplatit. Jo a kdo platí poštovný? Taky jsem četl, že se ta zásilka dá pojistit, ale moc to nechápu. Napiš mi, jak to funguje.
Dík.
Ja pro placeni cehokoliv po svete pouzivam <a href="https://www.moneybookers.com/app/?rid=3 ... bookers</a>. Je to nejlepsi a zaroven nejlevnejsi metoda. Funguje to jednoduse, je to neco jako elektronicka penezenka. <a href="https://www.moneybookers.com/app/?rid=3 ... bookers</a> maji ucty v bankach po celem svete, pro nas dulezite je, ze taky v CR, v Zivnobance. Zalozis si na webu account, pak prevedes do Zivnobanky normalne penize ze svoji banky a za par dni je mas k dispozici pro placeni. Stejne tak si muzes ty nechat platit od kohokoliv, prijdou ti penize do "web penezenky" a pak si das prevest k sobe na ucet a dorazi ti to z toho jejich uctu v Zivnobance na tvuj ucet u tvoji banky.

Na <a href="https://www.moneybookers.com/app/?rid=388237">webu</a> jsou fsechny potrebne informace.

And

Příspěvek od And » 16. 06. 2004 18:09

a dost uz o drogach, kdyz uz nic jinyho tak je to značně OT :!:
kolem toho ebay je navic problem ten ze je tam garantovany rozesilani pouze po nemecku takze je pak potreba si proto aci zajet na hranice nebo ja nevim..a kola se taky posilaj postou?

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 16. 06. 2004 18:12

And píše:a dost uz o drogach, kdyz uz nic jinyho tak je to značně OT :!:
kolem toho ebay je navic problem ten ze je tam garantovany rozesilani pouze po nemecku takze je pak potreba si proto aci zajet na hranice nebo ja nevim..a kola se taky posilaj postou?
Ebay nic nerozesila, je to jenom aukce, na placeni a dodani se dycky domlouvas s tim konkretnim kdo prodava. Z nemecka do ceska neni zas takovy problem neco poslat, ty kola pocitam ze muzou stat tak 25EUR, mozna trochu vic

And

Příspěvek od And » 16. 06. 2004 18:14

weNTyll píše: Ebay nic nerozesila, je to jenom aukce, na placeni a dodani se dycky domlouvas s tim konkretnim kdo prodava. Z nemecka do ceska neni zas takovy problem neco poslat, ty kola pocitam ze muzou stat tak 25EUR, mozna trochu vic
no vsak tak sem to myslel.. u vetsiny inzeratu a aukci je rozesilani pouze po nemecku.. takze kdyz vyhrajes aukci tak je to zavazny a pak se domluvis s majitelem a zpusobu predani? a pokud si tam koupim 16" obuty tak to budou 4 sakra velky baliky :lol: takze si to nechas poslat postou na ucet adresata?

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 16. 06. 2004 18:29

weNTyll píše:
Ebay nic nerozesila, je to jenom aukce, na placeni a dodani se dycky domlouvas s tim konkretnim kdo prodava. Z nemecka do ceska neni zas takovy problem neco poslat, ty kola pocitam ze muzou stat tak 25EUR, mozna trochu vic
Bohužel bych řek,že za sadu kol s pneu je to tak min.3x víc než píšeš,možná ještě víc kámo.
M3 (e46) Hartge :-)

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 16. 06. 2004 18:36

M3maniac píše:
weNTyll píše:
Bohužel bych řek,že za sadu kol s pneu je to tak min.3x víc než píšeš,možná ještě víc kámo.
S gumama je to tezke jako krava to je fakt. Ja jsem platil za cca 20kg zasilku 25EUR. S cenou dopravy musis dycky pocitat. Muzes si pro to zajet kdyz to neni pres cele Nemecko, ale malokdy te stoji min to cestovani.

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 16. 06. 2004 20:03

Boban píše:... Mimochodem vetsim vystrcenim kol se zmrvej rejdovy uhly, takze kolmice na osu kola vedeny stredem kola se uz nestykaj v jednom bode na ose zadni napravy, ale mimo ni, coz minimalne vede k vetsimu opotrebeni pneu...
Pekny nesmysl :P Jinym ET se geometrie napravy, tedy odklony a zaklony a sbihavost a jine veliciny NEMENI. Teoreticky pri presnych kovovych kloubech naprav (mnohde jsou silentbloky, takze to neplati) by se v pudorysu primky vedene osou rejdoveho cepu a osou kuloveho cepu spojovacky mely protinat v geometrickem stredu zadni napravy. Ovsem jak pisu vyse tim ze napravnice a ramena jsou ulozena v silentblocich a v zatackach dochazi k deformacim gumy nebyva toto pravidlo dodrzovano. Silentbloky jsou ruzne odlehceny, nebyvaji z plne gumy a dochazi k pririzovani naprav. A uz vubec to neplati u viceprvkovych naprav, napr. na E32 nebo E34.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 16. 06. 2004 20:51

Ale jeden ten rozměr se tam mění. Vypadlo mi jak sa to volá, ale vlastně je to vzdálenost průmětů svislý osy otáčení kol a středu šířky kola.
BTW neví někdo jestli je možný mít v TP legálně kola 9x15" et -19 :?: :roll:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 16. 06. 2004 21:06

Stepan píše:Ale jeden ten rozměr se tam mění. Vypadlo mi jak sa to volá, ale vlastně je to vzdálenost průmětů svislý osy otáčení kol a středu šířky kola.
Polomer rejdu se to jmenuje.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 16. 06. 2004 21:10

Tel : 773 622 822

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 16. 06. 2004 21:29

já jsem s pomocí Blumena na Ebay nakupoval, zaplatil přes ČSOB a asi za 5 dní mi doma někdo zazvonil a předal balík z Německa...prodávající má obchod s autodoplňky a tak mi ještě přibalil nějaký katalogy...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle

Fx

Příspěvek od Fx » 16. 06. 2004 21:31

No Flery ma snad v Nemecku matku ci jak, takze nejspis no problem.
E39 535i sedan

Odpovědět