a nebo nevypadá tak hezky!!!Roman325e píše:Tak to je jasny - Je to tim ze And je spatne vychovanej a zretelne nepozdravil!!![]()
![]()
ach ta policie
-
Návštěvník
Ach ta policie
Jsem MěP, nemám snížený intelekt, pravomocí mám dost, mám i E 30, na rozdíl od některých z Vás umím i mateřský jazyk.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ach ta policie
1:0 pro MěPAnonymous píše:Jsem MěP, ... na rozdíl od některých z Vás umím i mateřský jazyk.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
psani na chatu nebo foru s diaktrikou nesvedci moc o inteligenciAnonymous píše:Jsem MěP, nemám snížený intelekt, pravomocí mám dost, mám i E 30, na rozdíl od některých z Vás umím i mateřský jazyk.
----------------------:)
{ psani na chatu nebo foru s diaktrikou nesvedci moc o inteligenci }
Zajimave tema jak souvisi inteligence s diakritikou
nejaka dalsi perla prosim
Zajimave tema jak souvisi inteligence s diakritikou
nejaka dalsi perla prosim
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
A s čím to súvisí? Budem cool, keď namiesto normálneho "v" budem písať "w", namiesto "ale" bude "ae" a pod.? A mimochodom, píše sa to diakritika. Boha, to je zas perla toto. Tal teraz si, AND, srac. A vyber si - sráč alebo šrac (pekný chalan v slov. slangu).And píše:psani na chatu nebo foru s diaktrikou nesvedci moc o inteligenciAnonymous píše:Jsem MěP, nemám snížený intelekt, pravomocí mám dost, mám i E 30, na rozdíl od některých z Vás umím i mateřský jazyk.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
PČR versus MP
Práce u Policie je práce jako každá jiná. Jakákoli práce má něco do sebe. "Bohužel" práce u Policie jako takové je trošku znevýhodněna tím, že je moc na očích ...
Vždyť tu práci může jít dělat každej, kdo to dělat může, kdo na to svým způsobem má, nejen tím, aby splňoval nějaký požadavky pro přijetí ...
Každá práce se dá kritizovat ... v každým zaměstnání se najdou pitomci i naopak rozumní lidi. Práce u Policie, pokud je vykonávána tak, jak má vykonávaná být, bude vždycky kritizovaná těma, kterých se dotkne. Nikomu se nebude líbit, že dostane flastr, byť právem ... nebo se mejlím?
Budu reagovat na některý příspěvky, co ste tu vložili, abych to trošku osvětlil
Bylo tu zmíněno, že při opravě auta na parkovišti byl dotyčnej kontrolovanej ... jestliže tam policajti přijeli přímo kvůli tomu, jak bylo zmíněno, ať dotyčnej poděkuje někomu z lidí, kterým se to nelíbilo. Je jasný, že jim někdo volal, aby tam přijeli. Tohle se děje hodně často. Důvody "důchodců za oknem" těžko někdy vysvětlit
Je fakt, že vyhláškou města bývají takovéhle opravy často zakázány. To pak MP hlídá a je za to možný uložit flastr. Při nesouhlasu to poldům může bejt jedno, bude to pak řešit správní orgán danýho města. Na druhou stranu sme v první řadě lidi a pokud se neznečišťuje životní prostředí, je dobrý takový věci přehlížet. Co se týče předložení dokladů k vozidlu, na to právo jak PČR tak MP opravdu má. Hlavní důvody jsou opravdu krádeže aut. Ti zmínění důchodci, kteří za oknem čumí, volají, že se někdo někde hrabe v autě. Policajt, kterej tam jede má zprávu, že se může jednat o pokus krádeže. Tak tam určitě nepřijede jako by jel na kafe
A pro urychlení věci je nejlepší ten techničák ukázat. Je fakt, že ty doklady člověk mít u sebe nemusí (píše se, že "řidič je povinnen mít za jízdy u sebe ..." ... je ale blost, že to je kvůli nějaký vzdálenosti do 30 m od bydliště
jak tu někdo zmínil ... Každej občan podle zákona o občanským průkazech, musí mít svůj občanský průkaz u sebe. Je fakt, že by ho v místě trvalýho bydliště, tedy na území obce, kde má trvalej pobyt, mít nemusel. Pak je ale Policie při jakékoli pochybnosti oprávněna každýho předvést na oddělení. Tohle se ale moc často nepoužívá. To by ste policajta museli už pěkně naštvat
Přinejhorším si nadiktovaný údaje policajt ověří vysílačkou ... pokud zrovna funguje 
Co se týče opravy křivý značky u silnice ... proč by sme to my, jako policajti, za tu buzeraci od vedení a od všech řidičů, za 12 až 15 tis. měsíčně dělali?
Nehledě, že to je práce silničářů, kterých je zase málo. Policajt je pouze povinnen na tuto skutečnost upozornit svý nadřízený a zjednat oparvu
Pak je to opět v lidech, na domluvě ... pokud ta značka vidět je nebo opravdu není ... Ale radši značky neničte, může z toho bejt i trestnej čin 
Taky je fakt, jak tu někdo zmínil, že člověk co navlíkne uniformu, se cejtí bejt hodně důležitej ... neházejte všechny do jednoho pytle ... proto je dobrý vědět, co policajti můžou a co ne
Fotit policejní auta není zakázaný ... taky někdo z vás popisoval zážitek
... pozor ale na to, aby ste nefotili ksichty, to opravdu dovolený není ... tohle je upravený zákonen o utajování informací ... každej poliact má svoje služební číslo, který vám musí na požádání ukázat ... pak si můžete stěžovat.
Taky to, že by policati mohli "něco" dělat, když "si je platíme" ... to, že sme placený z daní, sme si nevymysleli ... ty daně taky platíme a na rozdíl od většiny podnikatelů je musíme platit poctivě
... a když něco děláme, tak stejně každej nadává, protože musí za "blbosti" platit ... typicky česká povaha ... proč já?? Podívejte se támhle
někde se vždycky začít musí. Jenže ty "blosti" pak končí dopravníma nehodama, který u Policie řeším, a pak už je pozdě brečet a říkat "já sem debil, proč sem to dělal" a tak podobně ...
Trochu sem se rozepsal
... ale třeba si to někdo přečte 
Vždyť tu práci může jít dělat každej, kdo to dělat může, kdo na to svým způsobem má, nejen tím, aby splňoval nějaký požadavky pro přijetí ...
Každá práce se dá kritizovat ... v každým zaměstnání se najdou pitomci i naopak rozumní lidi. Práce u Policie, pokud je vykonávána tak, jak má vykonávaná být, bude vždycky kritizovaná těma, kterých se dotkne. Nikomu se nebude líbit, že dostane flastr, byť právem ... nebo se mejlím?
Budu reagovat na některý příspěvky, co ste tu vložili, abych to trošku osvětlil
Bylo tu zmíněno, že při opravě auta na parkovišti byl dotyčnej kontrolovanej ... jestliže tam policajti přijeli přímo kvůli tomu, jak bylo zmíněno, ať dotyčnej poděkuje někomu z lidí, kterým se to nelíbilo. Je jasný, že jim někdo volal, aby tam přijeli. Tohle se děje hodně často. Důvody "důchodců za oknem" těžko někdy vysvětlit
Co se týče opravy křivý značky u silnice ... proč by sme to my, jako policajti, za tu buzeraci od vedení a od všech řidičů, za 12 až 15 tis. měsíčně dělali?
Taky je fakt, jak tu někdo zmínil, že člověk co navlíkne uniformu, se cejtí bejt hodně důležitej ... neházejte všechny do jednoho pytle ... proto je dobrý vědět, co policajti můžou a co ne
Fotit policejní auta není zakázaný ... taky někdo z vás popisoval zážitek
Taky to, že by policati mohli "něco" dělat, když "si je platíme" ... to, že sme placený z daní, sme si nevymysleli ... ty daně taky platíme a na rozdíl od většiny podnikatelů je musíme platit poctivě
Trochu sem se rozepsal
- thomas_a_anderson
Můžu mít dotaz? Proč to nesvědčí o inteligenci???And píše:psani na chatu nebo foru s diaktrikou nesvedci moc o inteligenciAnonymous píše:Jsem MěP, nemám snížený intelekt, pravomocí mám dost, mám i E 30, na rozdíl od některých z Vás umím i mateřský jazyk.
Specialne pro And: Muzu mit dotaz? Proc to nesvedci o inteligenci???
...modrá <b>byla</b> dobrá...
S inteligenci to samo nema co delat, jde jen o to, ze nektery prohlizece, prip. jazykovy mutace systemu apod. muzou znaky s diakritikou zobrazovat spatne. Takze nejde ani tak o inteligenci jako o pocitacove znalosti... A protoze si tu na diakritiku nikdy nikdo nestezoval (asi krome par chvil pri nastavovani fora), nevidim duvod tu Simira urazet.
2Simir: Jsem rad, ze se u PCR ci MeP najdou i rozumni lidi, bohuzel casteji se clovek jako na potvoru setka s temi horsimi. Ja na to teda smulu jeste nemel (kdyz nepocitam to, co jsem popisoval - byl bych radsi, kdyby me u toho auta zkontrolovali, mel bych lepsi pocit), ale kdovi...
2Simir: Jsem rad, ze se u PCR ci MeP najdou i rozumni lidi, bohuzel casteji se clovek jako na potvoru setka s temi horsimi. Ja na to teda smulu jeste nemel (kdyz nepocitam to, co jsem popisoval - byl bych radsi, kdyby me u toho auta zkontrolovali, mel bych lepsi pocit), ale kdovi...
E39 535i sedan
s policií mám zatím naštěstí jen kladné zkušenosti pokud jsem byl za volantem - předevčírem mě ani s mojim 3okem nestopli (jen mě za jízdy pozdravili) v Praze i když si mohli vybrat jakékoliv auto z kolony, kterou jsem já nějakým nedopatřením vedl (ehm všechny jsem předtím předjel
)
na parkovišti jsem byl také několikrát kontrolován - jednou když jsem instaloval rádio - podruhý když jsem kolegovi ukazoval něco v motoru
ale to bylo všechno na ulici, kde se krade i za bílýho dne
jinak v okolí domova nikdy nic... absolutní pasivita
horší je to s dobou reakcí při vyřizování věcí; třeba například vyšetřování krádeže auta
na parkovišti jsem byl také několikrát kontrolován - jednou když jsem instaloval rádio - podruhý když jsem kolegovi ukazoval něco v motoru
ale to bylo všechno na ulici, kde se krade i za bílýho dne
jinak v okolí domova nikdy nic... absolutní pasivita
horší je to s dobou reakcí při vyřizování věcí; třeba například vyšetřování krádeže auta
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- thomas_a_anderson
To já právě vím, nakonec se informatikou živím už pár let a za tu dobu taky vím, že pokud je správně nastavený fórum (a tohle je), nemá s tím prohlížeč už žádnou práci (pokud nejde o nějaký samodomorobo, ale o klasiku, ať už Opera, Netscape Navigator nebo M$IE). Něco jinýho je samozřejmě u email konferencí, tam to chápu a tam taky píšu bez diakritiky.Fx píše:S inteligenci to samo nema co delat, jde jen o to, ze nektery prohlizece, prip. jazykovy mutace systemu apod. muzou znaky s diakritikou zobrazovat spatne. Takze nejde ani tak o inteligenci jako o pocitacove znalosti... A protoze si tu na diakritiku nikdy nikdo nestezoval (asi krome par chvil pri nastavovani fora), nevidim duvod tu Simira urazet.
Samozřejmě je mi jasný, že někdo je prostě zvyklej "psat" a někdo "psát", ale urážet kvůli tomu někoho tady, kde to opravdu funguje tak jak má?
...modrá <b>byla</b> dobrá...
Re: PČR versus MP
Nazdar Simire. Asi takhle: poldy nemám rád. Mám k tomu svoje důvody: předně je mi 21 a co by člověk chtěl od takového puberťáka, že? Ale můj asi hlavní důvod proč je nemám rád, že mě za celou mou řidičskou karieru (3 roky) stopovali policisté v mojem okrese (Beroun) 3x (jezdím celkem slušně...) 2x z toho si řekli o úplatek ("Tak pane řidiči, bude to 500 bez bločku nebo 1000 z bločkem vyberte si").
Samozřejmě narazíte i na policisty v pohodě, to byl ten třetí případ, ale dva ze tří případů korupce, to je trochu dost, ne? A nebyli to ti samí...
Mám pár známých policistů a co jsem slyšel o různých akcích, zvedal se mi žaludek ( Na služebně: "Máme tu hlášenou ozbrojenou loupež!" "Serem na to stejně zdrhne než tam dojedem sfouknem to ráno" - případ z Brna).
Kradená auta už nikdy nikdo nenajde, ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase
Vím že i mezi poldama je kupa slušných lidí, ale prostě si myslím že toho dělají dost málo. A "Baby Hitler" Gross se svou sedmou a stodvacítkou na tacháči u školy jim u mne na popularitě taky nepřidá. Howgh
Samozřejmě narazíte i na policisty v pohodě, to byl ten třetí případ, ale dva ze tří případů korupce, to je trochu dost, ne? A nebyli to ti samí...
Mám pár známých policistů a co jsem slyšel o různých akcích, zvedal se mi žaludek ( Na služebně: "Máme tu hlášenou ozbrojenou loupež!" "Serem na to stejně zdrhne než tam dojedem sfouknem to ráno" - případ z Brna).
Kradená auta už nikdy nikdo nenajde, ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase
Tak tahle hláška mě naštvala nejvíc. Táta je podnikatel a dobře vím jak je to tvrdé, mnohem tvrdší než být někde zaměstnaný. A každý kdo je podnikatel určitě potvrdí, že daně pro podnikatele jsou v tomhle státě smrtící - díky všem sráčům co volili socany. A nějaký fízl co má svý jistý se tady bude ohánět daněma???Simir píše: Taky to, že by policati mohli "něco" dělat, když "si je platíme" ... to, že sme placený z daní, sme si nevymysleli ... ty daně taky platíme a na rozdíl od většiny podnikatelů je musíme platit poctivě![]()
Vím že i mezi poldama je kupa slušných lidí, ale prostě si myslím že toho dělají dost málo. A "Baby Hitler" Gross se svou sedmou a stodvacítkou na tacháči u školy jim u mne na popularitě taky nepřidá. Howgh
Scimitar píše: (jezdím celkem slušně...) 2x z toho si řekli o úplatek ("Tak pane řidiči, bude to 500 bez bločku nebo 1000 z bločkem vyberte si")......
ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase![]()
jestli po tobě chtěli bankovky, tak si asi neco proved, ne? A že si řekli o prachy do vesty? Ušetříš 500, ne?
Jestli jim to závidíš, tak se k nim přidej, a pokud tě sere korupce, tak jezdi fakt slušně a nebudou tě prudit
A s tou rezervou - ukliď si v kufu a nebudeš jak prase
jo
Když jsme tak u těch policistů, jen maličké zamyšlení: včera ve zprávách byl příspěvek o úřednici, co vydávala falešné řidičáky a schvalovala kradená vozidla. No nic, takových případů je, ale trochu mě zaráží jiná věc: mluvilo se tam o bratrech Oláhových (nechvalně známá kauza), že se u nich našlo kradené Porsche za 3.5 mil - to už bude nějaká GT 3 Carrera ne? Dost nápadné auto, jaktože ho u nich policajti objevili až teď, resp. až teď zjistili že je kradené, neříkejte mi že pořád stálo někde na dvoře - cikáni mají už ze své povahy potřebu se exhibovat....
vzhledem k tomu, že mě točení volantem živí 6 let, tak mě samozřejmě párkrát nachytali ( i 4x za den ), ale zbytečně je neprudim a platim to, na čem se oboustrně dohodnem - bloky od nich nechci ( na co by mi byly? Jen by mě sralo, co to stálo peněz ) a je mi úplně jedno jestli si prachy nechaj, nebo ne.
tahat rezervu v bílý košili fakt nasere - chápu. Ty nevozíš rukavice?
tahat rezervu v bílý košili fakt nasere - chápu. Ty nevozíš rukavice?
K policii - pokud mi reknou ze maj na praci dulezitejsi veci nez je moje bavo tak je jasny ze je nesnasim a uz nikdy jim nebudu duverovat.Kdyby slo o jejich auto tak to vyresi za tyden-jelikoz bylo moje tak to vyresili za 4 mesice a to jen diky tomu ze jsem poslal na policejni prezidium stiznost.
K ty diakritice - sice jsem se ucil psani na stroji ale je to uz davno a proto je pro me ta rada s hackama a carkama moc daleko a psal bych vsechno 2x dyl.
K ty diakritice - sice jsem se ucil psani na stroji ale je to uz davno a proto je pro me ta rada s hackama a carkama moc daleko a psal bych vsechno 2x dyl.
-
Návštěvník
A prave o tomhle to je!!!! Pak si ale nestezujte ze tam takovyhle smejdy nechavate a jeste jim davate uplatky!!! Nedal bych mu nic, a jeste bych to nahlasi!!!! Takovej krypl tam nema co delat!!! Inu krypl podporuje krypla!!!Dymak píše:Scimitar píše: (jezdím celkem slušně...) 2x z toho si řekli o úplatek ("Tak pane řidiči, bude to 500 bez bločku nebo 1000 z bločkem vyberte si")......
ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase![]()
jestli po tobě chtěli bankovky, tak si asi neco proved, ne? A že si řekli o prachy do vesty? Ušetříš 500, ne?
Jestli jim to závidíš, tak se k nim přidej, a pokud tě sere korupce, tak jezdi fakt slušně a nebudou tě prudit![]()
A s tou rezervou - ukliď si v kufu a nebudeš jak prase
Jinak Scimitare to co jsi napsal svedci o Tve vysoke "inteligenci", zkus se zamyslet sam nad sebou!!! U tebe jsou vsichni policajti smejdi,ale jakmile nekdo napise neco o podnikatelich(a podle me v drtivy vetsine pripadu pravdu) tak se z toho div neposeres.
Myslim si to samy. Ja pisu jednou tak, jednou tak... Podle toho, jestli jsem predtim psal nebo nepsal nejaky dokumenty do prace s diakritikou...thomas_a_anderson píše:To já právě vím, nakonec se informatikou živím už pár let a za tu dobu taky vím, že pokud je správně nastavený fórum (a tohle je), nemá s tím prohlížeč už žádnou práci (pokud nejde o nějaký samodomorobo, ale o klasiku, ať už Opera, Netscape Navigator nebo M$IE). Něco jinýho je samozřejmě u email konferencí, tam to chápu a tam taky píšu bez diakritiky.Fx píše:S inteligenci to samo nema co delat, jde jen o to, ze nektery prohlizece, prip. jazykovy mutace systemu apod. muzou znaky s diakritikou zobrazovat spatne. Takze nejde ani tak o inteligenci jako o pocitacove znalosti... A protoze si tu na diakritiku nikdy nikdo nestezoval (asi krome par chvil pri nastavovani fora), nevidim duvod tu Simira urazet.
Samozřejmě je mi jasný, že někdo je prostě zvyklej "psat" a někdo "psát", ale urážet kvůli tomu někoho tady, kde to opravdu funguje tak jak má?
E39 535i sedan