Prosí pomoc od právníka,policajta..
Horis mu radí docela dobře - prostě nemá vůbec šanci.
Jemu nic není, dokonce může ten útok popírat a tvrdit, že na něj vůbec nesáhl - těch dalších pět aut můžeš zajistit? - lidi nebudou stejně chtít vypovídat a nic si nebudou pamatovat.
Jen tak něco nasimulovat není taková legrace a vůbec není ze znaleckého posudku a lékařského vyšetření vyvodit nezpochybnitelně skutečnost, že úraz byl způsoben jinou osobou.
Doktoři ani policajti ani obhájce nejsou blbci - nepodceňovat.
Rozumný řešení je soukromoprávní cesta.
Napsal bych mu otevřený dopis s žádostí o omluvu a stížnost na zhovadilé dopravní značení, situaci barvitě popsal a zdůraznil, že člověk s jeho komunistickou minulostí a agresivitou by neměl dělat starostu a že bys byl moc rád, aby to všichni věděli.
Dál bych zavolal na protikorupční linku a poštval na něj supy.
Nebuď při psaní moc odvážnej, aby nakonec nemohl on žalovat tebe.
Jemu nic není, dokonce může ten útok popírat a tvrdit, že na něj vůbec nesáhl - těch dalších pět aut můžeš zajistit? - lidi nebudou stejně chtít vypovídat a nic si nebudou pamatovat.
Jen tak něco nasimulovat není taková legrace a vůbec není ze znaleckého posudku a lékařského vyšetření vyvodit nezpochybnitelně skutečnost, že úraz byl způsoben jinou osobou.
Doktoři ani policajti ani obhájce nejsou blbci - nepodceňovat.
Rozumný řešení je soukromoprávní cesta.
Napsal bych mu otevřený dopis s žádostí o omluvu a stížnost na zhovadilé dopravní značení, situaci barvitě popsal a zdůraznil, že člověk s jeho komunistickou minulostí a agresivitou by neměl dělat starostu a že bys byl moc rád, aby to všichni věděli.
Dál bych zavolal na protikorupční linku a poštval na něj supy.
Nebuď při psaní moc odvážnej, aby nakonec nemohl on žalovat tebe.
for Kuaja
To je moudrá odpověď, je vidět že víš o co GO ..
Ten soudní znalec je skutečně profesionál ve svém oboru, já jsem x krát na kriminálce přibíral asi 80-ti letou doktorku z Dejvic, byla to babička, měla asi 4 tituly, byl jsem s ní i v Horních Beřkovicích kde mi vypracova znalecký posudek na nějaké to hovado a ptal jsme se jí, jestli je možné znalce ochcat, ojebat - naprosto vyloučeno
A bavím se jak o zdravotním posudku, tak posudky psycho ... na hovada, co to hrají na bednu aby se vyhnuli kriminálu. A na základě tohoto znalecké posudku, který každý soudce v zemi musí brát v podtaz, ho (starostu), nemohou nikdy obvinit/odsoudit, z ublížení na zdraví ... Nehledě na to, že by na tom bazíroval i advokát podezřelého starosty ...
Byl by to vždy max. přestupek Proti občanskému soužití.
Jak říkáš, buď soukromoprávní cestou, nebo ručně, stručně, výstižně ...
Mně jen nakrkne, že když se tady někomu snažím poradit v oboru ve kterém roky pracuju, tak se to začně zpochybňovat, skoro si myslím, že jsem snad nějaký lhář a tlučhuba ....
A pak se musí za mně postavit i vystudovaný právník, díky KuaJo, snad tomu teď uvěří...

To je moudrá odpověď, je vidět že víš o co GO ..

Ten soudní znalec je skutečně profesionál ve svém oboru, já jsem x krát na kriminálce přibíral asi 80-ti letou doktorku z Dejvic, byla to babička, měla asi 4 tituly, byl jsem s ní i v Horních Beřkovicích kde mi vypracova znalecký posudek na nějaké to hovado a ptal jsme se jí, jestli je možné znalce ochcat, ojebat - naprosto vyloučeno

Jak říkáš, buď soukromoprávní cestou, nebo ručně, stručně, výstižně ...

Mně jen nakrkne, že když se tady někomu snažím poradit v oboru ve kterém roky pracuju, tak se to začně zpochybňovat, skoro si myslím, že jsem snad nějaký lhář a tlučhuba ....

A pak se musí za mně postavit i vystudovaný právník, díky KuaJo, snad tomu teď uvěří...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Horis - myslím, že bys to neměl řešit. Kecy v sekci technika jsou taky a taky tam píšou laici, kteří neradí dobře a pak posílají třeba Vencu do hajzlu 
Každý se snaží pomoct - holt je blbý, že zákony se blbě čtou, takže je to někdy blbě pochopitelný, nesmyslný a nebo pak hlavně v praxi jinak fungující
Hodně zkušeností lidí "ze života" - různá bezpráví ap. jsou hodně často zaviněná i chybou samotného účastníka řízení - viz., že podepíše něco, co ani nečetl ap. nebo když je to historka od kamarádů, tak je to zase často o tom, že kamarád, když už něco udělal, málokdy řekne úplně všechno, jak to bylo (to člověk často najde až ve spisu) a ona pak celá situace vypadá nějak hrozně pokřiveně a nedá se používat jako rada pro jiné situace.

Každý se snaží pomoct - holt je blbý, že zákony se blbě čtou, takže je to někdy blbě pochopitelný, nesmyslný a nebo pak hlavně v praxi jinak fungující

Hodně zkušeností lidí "ze života" - různá bezpráví ap. jsou hodně často zaviněná i chybou samotného účastníka řízení - viz., že podepíše něco, co ani nečetl ap. nebo když je to historka od kamarádů, tak je to zase často o tom, že kamarád, když už něco udělal, málokdy řekne úplně všechno, jak to bylo (to člověk často najde až ve spisu) a ona pak celá situace vypadá nějak hrozně pokřiveně a nedá se používat jako rada pro jiné situace.
No myšlenku si měl ...Asmodeus píše:Já vám do toho nechci kecat (kuaja a horis), ale mám pocit, že jsem mu napsal skoro totéž, na čem jste se teď shodli....![]()
Sice trochu s nadsázkou, ale podstta je tatáž...

Starostu vzít tyčí po řepě, nikam nevolat, nějak to dopadne ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
muzes mu zneprijmenit zivot verejnou akci, necim, co mu sedne za krk a nebude to zadnej precin abys z toho nemel maler...
na policii a media se vyser pokud bys ho chctel nak zalovat
nebo si pockej nakou dobu a pak... tise, beze svedku, face 2 face...ono ne nadarmo se rika, ze pomsta je nejlepsi chladna
na policii a media se vyser pokud bys ho chctel nak zalovat
nebo si pockej nakou dobu a pak... tise, beze svedku, face 2 face...ono ne nadarmo se rika, ze pomsta je nejlepsi chladna
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
já jsem někde napsal, že s tebou nesouhlasím?Asmodeus píše:Já vám do toho nechci kecat (kuaja a horis), ale mám pocit, že jsem mu napsal skoro totéž, na čem jste se teď shodli....![]()
Sice trochu s nadsázkou, ale podstta je tatáž...
té nadsázky jsi tam měl hodně.
sám postižený žádal odpověď právníka nebo policajta - má jí tady.
Já bych na něj podal trestní oznámení za napadení. Jemu by mohlo hodně přitížit to, že je veřejným činitelem. Vyříkávat si s ním něco ručně beze svědků asi v tvém případě nemá cenu, asi nejsi ranař, jako někteří místní diskutéři, to by si se starostou zametl už na místě. Zaplatit Ukrajincům...
Jsi v nevýhodě, on je u "moci" a každej dennodenně vidí, co si ty prasata nahoře dovolují v téhle banánové republice.
...po bitvě je každej generál...

Jsi v nevýhodě, on je u "moci" a každej dennodenně vidí, co si ty prasata nahoře dovolují v téhle banánové republice.
...po bitvě je každej generál...
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.
neKuaJa píše:BMWMAN by si mohl přečíst, co už tady bylo napsáno a nemusel by pak psát kraviny.
Tr.Ozn. důkazně neustojí, újmu na zdraví nedoloží, veřejný činitelství tady nikomu neuškodí, to že je nahoře by mu zase tolik nepomohlo, kdyby bylo z čeho vycházet.
Už je to dost jasně napsaný pro všechny![]()

E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

Já to přeci chápu od začátku .... Nabývám dojmu, že si spousta lidí myslí, že dostanou facku, bude z toho brutální tr. čin, oni se na podezř. budou hojit, žalovat ho na újmu na zdraví, stále říkat je bolí hlava .... on dostane min 3 rokyKuaJa píše:BMWMAN by si mohl přečíst, co už tady bylo napsáno a nemusel by pak psát kraviny.
Tr.Ozn. důkazně neustojí, újmu na zdraví nedoloží, veřejný činitelství tady nikomu neuškodí, to že je nahoře by mu zase tolik nepomohlo, kdyby bylo z čeho vycházet.

Vzpamatujte se, tak to nejde, realita je úplně jiná !!!!
Mezi tr. činem ublížení na zdraví a přestupkem obč. soužití, je obrovský rozdíl, jak ve zranění, tak v sankci ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

O to, co píšu, se nestarej.KuaJa píše:BMWMAN by si mohl přečíst, co už tady bylo napsáno a nemusel by pak psát kraviny.

Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.
Protože to bylo v roce 1988 ...Tweety píše:Kluci právnický a policajcký...jak je ted možný, že otec dostal podmínku za to, že před barákem jednu šoupnul místnímu kriplovi, kde u tohoto činu byla pouze manželka napadeného ?!

Víš sám, že teď ti nikdo neodpoví, musíš toho napsat více. Zda poškoz. marodil, jak dlouho, jak byl zraněn, jak vypovídala svědkyně, jestli to měl otec opakovaně, co tomu předcházelo ... těch faktorů je mnohem víc

Potom ti lze odpovědět

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Hele, uklidni se, aby ti z toho tvýho práva nerupnul indián
mě je to vážně úplně fuk. Jen jsem chtěl svou zkušeností poukázat na to, že né vždy je to dle zákona
Já bych mu poradil, aby starostovi napsal otevřený dopis do místního tisku, kde by napsal, že je mu ctí bydlet v obci, které předsedá muž, který chytá svě spoluobčany, voliče, pod krkem
Jelikož opak provokace rozčiluje nejvíce, to vim 

Já bych mu poradil, aby starostovi napsal otevřený dopis do místního tisku, kde by napsal, že je mu ctí bydlet v obci, které předsedá muž, který chytá svě spoluobčany, voliče, pod krkem

Tweety, já jsem nereagoval nějak pobouřeně - mě tady nic nerupe
za to ty máš reakci při nějakým PMS, ne?
chápu, že vám policajtům právo moc neříká, ale tohle není ani můj obor - četl jsem to v učitelských novinách.
Myslel jsem to úplně normálně - sice beru, že se něco takovýho stát může a nebudu tvrdit, že ne, ale vidíš sám, co mu nakonec doporučuješ.
Ještě u asi takhle mladýho kluka, by za nim mohl dojít jeho táta a pěkně ho poslat do pr.. - když to řekne dost pomalým a silným hlasem, tak by se blbeček mohl bát

Myslel jsem to úplně normálně - sice beru, že se něco takovýho stát může a nebudu tvrdit, že ne, ale vidíš sám, co mu nakonec doporučuješ.
Ještě u asi takhle mladýho kluka, by za nim mohl dojít jeho táta a pěkně ho poslat do pr.. - když to řekne dost pomalým a silným hlasem, tak by se blbeček mohl bát

hele,to sme mu nedoporucili ani jeden - proste to jen neresit tr. podanim, ne?
at napise do novin a do rozhlasu a musim se priznat, ze bych se nebal ani mnohem radikalnejsiho reseni - rozhodime letaky a kdyz to nevzda ani potom, tak nasadime .. ano myslim to vazne, nasadime kampan s trickama - napis bude "STOP nepratelskym starostum z vesmiru" ..
chce to vymyslet, jak mu nejvic uskodit nejak mimo cestu zkorumpovane policie a protekcionalizmu soudu.
PS: tweetymu posilam SZ, aby neprisel o dorucenku.
at napise do novin a do rozhlasu a musim se priznat, ze bych se nebal ani mnohem radikalnejsiho reseni - rozhodime letaky a kdyz to nevzda ani potom, tak nasadime .. ano myslim to vazne, nasadime kampan s trickama - napis bude "STOP nepratelskym starostum z vesmiru" ..

chce to vymyslet, jak mu nejvic uskodit nejak mimo cestu zkorumpovane policie a protekcionalizmu soudu.
PS: tweetymu posilam SZ, aby neprisel o dorucenku.