To je sice fakt, ale člověk co má vozový park pod 5 aut si flotilu nikdy neudělá, musí se k někomu přifařit, tzn, že ty bonusy bode vyjíždět někomu jinémuautojacek píše:A pokud jde o flotilové autopojištění.......pro ty ,co nerozumnějí....hromadné pojištění skupiny více,než 5 vozidel(osobní auta,nákladní auta,motocykly,přívěsné vozíky).....tak můžeš zvolit ze dvou variant........A-flotila,kdy se nepočítají bonusy a B-flotila,kdy se počítají bonusy. pro každé vozidlo ve flotile zvlášť....
povinné ručení...kdo je spokojen...?
autojacek píše:Důležité.....kalkulátory na internetu nebrat jako pravdivé....!!!!!Nikdy nelze použít ke srovnání stejná data...
Dokonce u ČSOB se můžeš dostat ještě níž, když dáš slevu za propojištěnost, popřípadě roční četnost placení, potažmo 15% slevu za ,,dobrého řidiče"
Mám programy od všech pojišťoven i ten Váš slavný Allin
Naposledy upravil(a) honzeeek dne 22. 07. 2008 10:03, celkem upraveno 1 x.
ke 3,5litru obsahu BMW...Allianz nemá sazbu vesnici,ale města do 90.000 obyvatel.Pro tyto vesnice a větší města má základní sazbu při pojistném lilitu plnění 35/35miliónů Kč 11807Kč(Generali 12240Kč do 30.000obyvatel,Kooperativa 13660Kč,Česká pojišťovna 13555Kč)......podotýkám,jedná se o základní sazbu pro případ,že řidič začíná jezdit bez bonusů....od této sazby vám každá pojišťovna odečte za každých 12měsíců bez nehody 5% ceny dolů....
Jeté pneu,motopneu,disky,ALU kola....
Jenže KOOPERATIVA v má v základu živelní pojištění, proto je krapet dražšíautojacek píše:ke 3,5litru obsahu BMW...Allianz nemá sazbu vesnici,ale města do 90.000 obyvatel.Pro tyto vesnice a větší města má základní sazbu při pojistném lilitu plnění 35/35miliónů Kč 11807Kč(Generali 12240Kč do 30.000obyvatel,Kooperativa 13660Kč...
Od základní sazby se odečítají slevy za bezeškodný průběh až do výše 40%(od 96bezeškodných měsíců)....pak má Allianz ještě speciální slevy -10% pro řidiče nad 40let(to se tady asi nikoho nebude týkat),10% za jinou pojistku u Allianz(život,majetek nebo,penzijko),10% sleva pro podnikatele,dále až 11% za spoluúčast 10.000Kč
ad...živelní pojištění od Kooperativy....ano je to pravda.....ovšem Allianz má zdarma asistenční služby a to jako jediná kromě havárie i na poruchu...!!!Takže co je lepší-mít pojištěno auto proti kroupám,anebo zdarma při poruše zavolat a využít limit 2500kč u nás,či 3000kč v cizině na opravu vozidla a to ne jednou za rok,ale opakovaně....i 2x za den....myslím,že v případě našich starších E30 docela zajímavé
Jsi asi dobrý matematik. K otázce co je lepší bych se spíš zeptal:autojacek píše:Takže co je lepší-mít pojištěno auto proti kroupám,anebo zdarma při poruše zavolat a využít limit 2500kč u nás,či 3000kč v cizině na opravu vozidla a to ne jednou za rok,ale opakovaně....i 2x za den..
Když Ti na auto spadne strom, vlezeš se s opravou do 2500,-?
Vždyť ti říkám,že ty kalkulátory lžou.....koukni na Allianz a tam uvádějí 17.801Kč a já přece píši základní sazbu 11807Kč.Zadal jsi tam pojistníka do 21let a ti mají u Allianz přirážku 25%....takže 11807+25%=14759Kč...což se od toho slavného kalkulátoru liší o 3042Kč....
Já jsem samozřejmě čekal tvrdou diskuzi na tomto fóru,neboť jsem tu nějaký pátek a vím,jak to tu chodí,ale mohu říci,že jsem uvedl všechny údaje pravdivě a částky sedí.Určitě se najdou lidi,co to budou chtít zpochybnit,ale s tím počítám.Kupříkladu Honzeek tady nakopíroval tabulku pojistného kalkulátoru ve kterém je ovšem uvedeno psč Prahy a ta má úplně jinou sazbu...samozřejmě o hodně dražší a taky je tam zakalkulovaná spoluúčast.....ty čísla sice sedí,ale nesrovnávají se stejné podmínky
Marty......!Asistenční služby mají skoro všechny pojišťovny-ovšem pro případ havárie.Jen Allianz i pro případ poruchy vozu.To je velký rozdíl.Je to asi ten nejlepší prodejní argument...i kdyby ta sazba nebyla nejlevnější.Existuje i sazba 354Kč,kterou si lze připlatit k povinnému ručení a máš komplet asistenci+,kterou můžeš zavolat i když ti dojde benzín,vybije se ti baterka a třeba jsi v bílém obleku,píchneš a necháš si od nich vyměnit i kolo.
Stále čekám na odpovědhonzeeek píše:Jsi asi dobrý matematik. K otázce co je lepší bych se spíš zeptal:autojacek píše:Takže co je lepší-mít pojištěno auto proti kroupám,anebo zdarma při poruše zavolat a využít limit 2500kč u nás,či 3000kč v cizině na opravu vozidla a to ne jednou za rok,ale opakovaně....i 2x za den..
Co se týče příspěvku marty87.
Ta samá otázka, co je pro mě lepší, mít pojištěné auto na krádež, nebo asistenční služby?
A co se mě, jakožto klientovi ve výsledku více vyplatí. Z finančního hlediska.autojacek píše:Pokud máš auto absolutně v pořádku,nikdy jsi neměl poruchu a taky ji nikdy neočekáváš,tak samozřejmě to druhé...
Plácáš tu nesmysly příteli. Za chvilec snad budu mít zreplikovanej allin, jsem zvědavý, zda mi v tom vašem programu vyjde tak levné povinné ručení jak tu deklaruješ.
Co myslíš? Proto jsem zvolil Uniqu a o něco líp usínám. Litr za odtah se najde vždycky, za to 200 tis na podobý auto těžko.honzeeek píše:Stále čekám na odpovědhonzeeek píše:Jsi asi dobrý matematik. K otázce co je lepší bych se spíš zeptal:autojacek píše:Takže co je lepší-mít pojištěno auto proti kroupám,anebo zdarma při poruše zavolat a využít limit 2500kč u nás,či 3000kč v cizině na opravu vozidla a to ne jednou za rok,ale opakovaně....i 2x za den..
![]()
Co se týče příspěvku marty87.
Ta samá otázka, co je pro mě lepší, mít pojištěné auto na krádež, nebo asistenční služby?
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla