Nejchytřejší příslušník VB radí v inzerci, díl 1468
To není o žádném fanclubu, já jsem ti nic "nenandával". Pouze jde o to, že v tom článku jsou opravdu bláboly, já už jsem se s tím taky několikrát setkal. Stačí se podívat třeba do ETK a je jasný že M44 1.6 neexistuje, 316ti se nedělala a 328 compact taky ne, to je celý.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

OK, chápu ... Ale sám vidíš, z jaké literatury jsem vycházel, že to z mé hlavy nebylo .... Tvrdíte opak, v pořádku, snad máte pravdu ...BOOST píše:To není o žádném fanclubu, já jsem ti nic "nenandával". Pouze jde o to, že v tom článku jsou opravdu bláboly, já už jsem se s tím taky několikrát setkal. Stačí se podívat třeba do ETK a je jasný že M44 1.6 neexistuje, 316ti se nedělala a 328 compact taky ne, to je celý.

No dobře asi vím jaký moderátor hltá každé mé slovo, čeká na sebemenší chybičku, překlep,... aby mohl založit OT s mojím jménem...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Jj je mi jasný, že to nebyl blesk nebo Aha nebo podobná ptákovina, ale já tyhle chyby a to dost zásadní už viděl v takových časopisech jako Autotip, Svět motorů atd. Proto je lepší se mrknout do ETK, což je zdroj přímo od BMW a je to jasný.horis píše: OK, chápu ... Ale sám vidíš, z jaké literatury jsem vycházel, že to z mé hlavy nebylo .... Tvrdíte opak, v pořádku, snad máte pravdu ...![]()
No dobře asi vím jaký moderátor hltá každé mé slovo, čeká na sebemenší chybičku, překlep,... aby mohl založit OT s mojím jménem...![]()
A že jich tu už bylo, co ...
No jak já ti musím ležet v hlavě
![]()
![]()
E30 340ic V8 6q- EX

jj, dík...BOOST píše:Jj je mi jasný, že to nebyl blesk nebo Aha nebo podobná ptákovina, ale já tyhle chyby a to dost zásadní už viděl v takových časopisech jako Autotip, Svět motorů atd. Proto je lepší se mrknout do ETK, což je zdroj přímo od BMW a je to jasný.horis píše: OK, chápu ... Ale sám vidíš, z jaké literatury jsem vycházel, že to z mé hlavy nebylo .... Tvrdíte opak, v pořádku, snad máte pravdu ...![]()
No dobře asi vím jaký moderátor hltá každé mé slovo, čeká na sebemenší chybičku, překlep,... aby mohl založit OT s mojím jménem...![]()
A že jich tu už bylo, co ...
No jak já ti musím ležet v hlavě
![]()
![]()

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

No tady je vidět, že vycházel spíš z palce u nohy.horis píše:jj, dík...už ani tomu netu nelze věřit. A člověk by řekl, že autor článku bude čerpat z odbor. literatury ...
Tak upast se může každý, zde je důkaz
Ale to je klasika, stejně tak se člověk dozví, že jednou z nejdražších závad u E36 je nefunkční panel klimy, který nelze opravit a musí se vyměnit (oprava je z 90% otázkou kondenzátoru za 10-50 Kč a donesení někomu, kdo umí dobře pájet). Tak příště koukni i do jiných zdrojů (ETK) a bude líp

Taky dobrej žvást... Facelift, o kterém je řeč, proběhl 9/96, týkal se masky, ledvin, př. blatníků (díry pro blinkry), bočních blinkrů. Z techniky potom výztuh karoserie, údajně dle některých zdrojů antikorozní ochrany skeletu vyjma střechy apod.Začátkem roku 1997 prošla celá řada e36 drobným faceliftem. Hlavním znakem jsou širší ledvinky, nepatrně pozměněná kapota a světla.
Kapota se snad, co je mi známo, nezměnila vůbec; světlomety H7 se dávaly už od předchozího faceliftu.
E39 535i sedan
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, teď tomu nerozumim. Tudíž od začátku byla možnost výběru, jestli chceš paraboly nebo čočky. V E36 se opravdu moc nevyznám...resp. nevím co kde a kdy se kam dávalo. Já totiž vídám jen E36 s těmi hnusnými světly. Čočky má málokterá, mnohdy spíše ty novějšího data výroby. Tak jsem myslel že to bylo právě až nějak po flBajzík píše:Od začátkuTweety píše:Od kdy dávali čočky do E36 ?Fx píše:Kapota se snad, co je mi známo, nezměnila vůbec; světlomety H7 se dávaly už od předchozího faceliftu.ale to si se asi upsal řekl bych do faceliftu tedy 96?
Cocky s H1 meli vsechny pred faceliftem, po faceliftu se preslo na H7 bez cocek...Tweety píše:Počkej, teď tomu nerozumim. Tudíž od začátku byla možnost výběru, jestli chceš paraboly nebo čočky. V E36 se opravdu moc nevyznám...resp. nevím co kde a kdy se kam dávalo. Já totiž vídám jen E36 s těmi hnusnými světly. Čočky má málokterá, mnohdy spíše ty novějšího data výroby. Tak jsem myslel že to bylo právě až nějak po flBajzík píše:Od začátkuTweety píše: Od kdy dávali čočky do E36 ?ale to si se asi upsal řekl bych do faceliftu tedy 96?
BMW 323i E36
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, H7 praskaj, H1 se vysvítí. Vyber sipaveld píše:Cocky s H1 meli vsechny pred faceliftem, po faceliftu se preslo na H7 bez cocek...Tweety píše:Počkej, teď tomu nerozumim. Tudíž od začátku byla možnost výběru, jestli chceš paraboly nebo čočky. V E36 se opravdu moc nevyznám...resp. nevím co kde a kdy se kam dávalo. Já totiž vídám jen E36 s těmi hnusnými světly. Čočky má málokterá, mnohdy spíše ty novějšího data výroby. Tak jsem myslel že to bylo právě až nějak po flBajzík píše:Od začátkuale to si se asi upsal řekl bych do faceliftu tedy 96?

Myslim si ze idelani reseni je H1 a xenonyBajzík píše:přesně tak, H7 praskaj, H1 se vysvítí. Vyber sipaveld píše:Cocky s H1 meli vsechny pred faceliftem, po faceliftu se preslo na H7 bez cocek...Tweety píše: Počkej, teď tomu nerozumim. Tudíž od začátku byla možnost výběru, jestli chceš paraboly nebo čočky. V E36 se opravdu moc nevyznám...resp. nevím co kde a kdy se kam dávalo. Já totiž vídám jen E36 s těmi hnusnými světly. Čočky má málokterá, mnohdy spíše ty novějšího data výroby. Tak jsem myslel že to bylo právě až nějak po flosobně se mi H1 líbí víc

BMW 323i E36
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
jsou jiné ledviny, asi celé to čelo. blinkry - boční, světla H7, mi máme ještě starý jebyKuaJa píše:hele vy vy vy ... gambuzíni..![]()
jak se vůbec pozná faceliftová maska u e36? - vím, že bude mít jinak tu plastovou mřížku pod SPZ, ale je tam ještě nějaký drama rozdíl?
a bastl to není - nemůže to být třeba dovozem z Itálie?
největší crash je zajíc pod kolo