Nová M3 trika - ROZESLÁNO a VYZVEDNUTÍ :-)
Tak abych ti to vyjasnil, žádná kvalitní mikina míň než 450 jen ten hadr, když se na ně tiskne separace sítotiskem, tak tak 2-3 z 10ti jsou rozpasované a já to určitě nebudu dotovat ze svýho. Navíc cena mikiny by byla okolo 700 prodej a to se asi taky každýmu nechce platit. Další věc je ta, že když má někdo o velikost špatný tričko, protože se to špatně odhadne, není to takový problém, když dá za mikinu 700 a budou mu krátký rukávy, co s ní bude dělat? Minulejch triček se vytisklo 45, což není žádný veliký náklad, při kterém by se nějak výrazně rozložila cena tisku na kusy a rozhodně nemůžu tisknout mikiny do zásoby a pak je lidem vyměňovat. Tak k mikinám asi tolik....na 99% nebudouRaaadja píše:Já naopak bych se na mikiny zaměřil. Jasně, že pokud to nepůjde, nedá se nic dělat, ale triček mám přece jen hodně...

E36 323i coupé
mně jde teď konkrétně o tenhle motivBALI píše:já bych bral i tu mikinu,ale něco jednoduchýho...třeba jenom na kozu nick a logo jako bylo kdysi na trikách a na záda www

Naposledy upravil(a) Pawka G. dne 24. 04. 2008 22:36, celkem upraveno 1 x.
E36 323i coupé
Takovou mikinu ti udělaj v každý reklamce, já chtěl prostě jen něco lepšího a ne triko jako má každej druhej klub tady, zamyslim se nad mikinama, jaký by to měly bejt? s kapucou, se zipem, normální? blbý je že všechny lepší jsou drahý a ne na všecko jde tisknout a některý rády hoří pod flashem, určitě by tam byla docela vysoká cena.BALI píše:![]()
![]()
![]()

E36 323i coupé
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
No ty krávo, to už potom chybějí jenom ponožky a tanga.Blumen_071 píše:vono takovy lacláče by taky nebyly spatny. a s poradnejma kapsama a napisy na ksandach

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7