pan znalec-vrchař
Re: :-)
hehe, děda si někdy v roce 89 přivez z německe ATARI 800XE nebo nak takmattli píše:No já začínal svůj PC život s didaktikem a Comodorem 64 a to byly hry,nahrávání z kazety,štelování otáček,hodinu čekání a pak kolečko honilo čtvereček

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
hej tak přesně tento stroj mámeLukas-e21 píše:hehe, děda si někdy v roce 89 přivez z německe ATARI 800XE nebo nak takmattli píše:No já začínal svůj PC život s didaktikem a Comodorem 64 a to byly hry,nahrávání z kazety,štelování otáček,hodinu čekání a pak kolečko honilo čtvereček, to byl hustej stroj, nejdřív nahrát "turbo" a pak hru, a samo že vše z kazet
, a jakej kravál to dělalo

co vim tak stale ten počítač existuje, a občas se vytáhne na chalupě, a užiješ si víc srandy jak s nejnovějšíma hramaChuck47 píše:hej tak přesně tento stroj mámeLukas-e21 píše:hehe, děda si někdy v roce 89 přivez z německe ATARI 800XE nebo nak takmattli píše:No já začínal svůj PC život s didaktikem a Comodorem 64 a to byly hry,nahrávání z kazety,štelování otáček,hodinu čekání a pak kolečko honilo čtvereček, to byl hustej stroj, nejdřív nahrát "turbo" a pak hru, a samo že vše z kazet
je to přesně jak říkáš - nejdřív zapojit nějakej bazmekt kterej to podporuje a pak načíst hru
...jó to byly časy - na kazetě 100 her a už to jelo

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Prox píše:nahravani z kazety to byl spravnej ulet..podle pocitadla..nebo spravny parmeni podle sluchu v tom chrchelu neco hledali
hej, to znam, tak jsem to praktikoval na didaktiku.

BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
jasně oproti těm novejm krámům jsou nesmrtelnýLukas-e21 píše:
co vim tak stale ten počítač existuje, a občas se vytáhne na chalupě, a užiješ si víc srandy jak s nejnovějšíma hrama

Hlavně se ti nestane, že se kousnou woknaChuck47 píše:jasně oproti těm novejm krámům jsou nesmrtelnýLukas-e21 píše:
co vim tak stale ten počítač existuje, a občas se vytáhne na chalupě, a užiješ si víc srandy jak s nejnovějšíma hramanaposled jsem ho zprovoznil před rokem, byl jsem měsíc na nemocenské a už jsem nevěděl co dělat

Jo už se těšimna léto, asi budu celej tejden pařit na atari

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jsme tenkrát taky měli. Stoleček odpaloval kuličku do šedivých cihliček. Hra podobná dnešnímu ArkanoidProx píše:nahravani z kazety to byl spravnej ulet..podle pocitadla..nebo spravny parmeni podle sluchu v tom chrchelu neco hledali

Lukáš : Jo, na motorky si taky vzpomínám, úplně bych zapoměl kdybys o tom nezačal mluvit. Tu SEGU snad ještě někde mám zahrabanou, mám udělat fotku ?

- Chuck47
- E30.cz mecenáš
škoda že nejdou ty starý mašiny propojit do sítě, prostě klasická lan-pártyLukas-e21 píše:
Hlavně se ti nestane, že se kousnou wokna
Jo už se těšimna léto, asi budu celej tejden pařit na atari

ty jo nostalgie..ruský game-boye..C64 a počítadlo...špagetový programování...čovanský 1000 in 1....jo kde sou ty časy..C64 se válí na půdě s kazeťákem a s 5,25" disketovkou a dalšíma věcma...ruskej game-boy už nevim kde je...čovanský hry dosloužily...a co zbylo? nic....jen ta slza nostalgie
dočasný konec BMW 

No leda že bys ji dal na to jejich forumTweety píše: Lukáš : Jo, na motorky si taky vzpomínám, úplně bych zapoměl kdybys o tom nezačal mluvit. Tu SEGU snad ještě někde mám zahrabanou, mám udělat fotku ?

Jediny co mě štvalo, bylo to, že hry byly na tu dobu šíleně přepálený....cca:od litru vejš.
Jo a ještě sem si vzpoměl, že jsem měl MIšáka, Castle of ilusion......, ale ta hra mě nak vubec nebavila....
NJN......tak zkus zaparcovatChuck47 píše:škoda že nejdou ty starý mašiny propojit do sítě, prostě klasická lan-pártyLukas-e21 píše:
Hlavně se ti nestane, že se kousnou wokna
Jo už se těšimna léto, asi budu celej tejden pařit na atarito by byly řežby

Hehe, ten máme ještě někde v garáži. Měli jsme tam super hry, takovej 2D leteckej "simulátor", formule, rallye, prořezávání stromů aby opička neměla kam přeskočit. A asi třicet dalších. A to nahrávání z kazety bylo taky super - zdaleka se to nepovedlo pokaždý, takže se vlastně hrálo ještě než se začalo hrát... To byly časyLukas-e21 píše:hehe, děda si někdy v roce 89 přivez z německe ATARI 800XE nebo nak takmattli píše:No já začínal svůj PC život s didaktikem a Comodorem 64 a to byly hry,nahrávání z kazety,štelování otáček,hodinu čekání a pak kolečko honilo čtvereček, to byl hustej stroj, nejdřív nahrát "turbo" a pak hru, a samo že vše z kazet

Touring 318i E30 M40 - po výměně motoru -> 318i E30 M43 - díky, brácho...
Pomozte mi vymýtit smrt z našich silnic - jezděte po chodníku
Pomozte mi vymýtit smrt z našich silnic - jezděte po chodníku
jj. a ta biločerný pruhy na obrazovce při nahrávání, a člověk už i věděl jestli se ta hra chytí nebo ne, už podle čar na obrazovceRaaadja píše:Hehe, ten máme ještě někde v garáži. Měli jsme tam super hry, takovej 2D leteckej "simulátor", formule, rallye, prořezávání stromů aby opička neměla kam přeskočit. A asi třicet dalších. A to nahrávání z kazety bylo taky super - zdaleka se to nepovedlo pokaždý, takže se vlastně hrálo ještě než se začalo hrát... To byly časyLukas-e21 píše:hehe, děda si někdy v roce 89 přivez z německe ATARI 800XE nebo nak takmattli píše:No já začínal svůj PC život s didaktikem a Comodorem 64 a to byly hry,nahrávání z kazety,štelování otáček,hodinu čekání a pak kolečko honilo čtvereček, to byl hustej stroj, nejdřív nahrát "turbo" a pak hru, a samo že vše z kazet