Příspěvek
od Hanz.E30 » 03. 03. 2008 10:53
Nechci se někoho z vás dotknout, ale připadá mi, že někteří vůbec neví o čem to vlastně je. Vstupem ČR do EU pro nás začaly platit emisní normy, které musejí splňovat téměř všechny nátěrové hmoty, tzn. vymýšlejí se nové VOC materiály a nové technologie. Staré materiály se jimy musí nahradit. Ale to by bylo nadlouho... Na druhou stranu se vám nedivím, já si o "vodě" myslel to samé, nicméně je to o praxi. Ze začátku jsem měl taky problémy, ale po dvou letech tvrdím, že voda je lepší než konvenkce. A pokud někdo tvrdí,že to neshne, je na omylu. Už jsem s vodou stříkal i v 5 *C a po roce a něco je ten díl furt pěkný. Jen je problém v tom, že ředidlo z těla vyprchá, ale voda se ukládá, tzn. že nebude trvat dlouho a i vodu nahradí nějaké jiné materiály, které se už vyvíjejí. Co se týče pomeranče, tak to není barvou, ale lakem ale nejspíš lakýrníkem. Každý auto má svuj pomeranč. Jen pro příklad, představte si auto s pomerančem a jeden lakovaný díl,nejlépe v tmavým odstinu, by byl jak zrcadlo!? Ten lesk se dá udělat vždy. Ale problém je, že ten lak je první čeho si každej všimne. Musíme pochopit, že lakování už není, jak si někteří myslí jak vyměnit destičky. Už hold není doba kdy se auto zabalilo do novin a polilo se něčím, co bylo kdysi na trhu.